Nou stil de viatza (214)
Raspunsuri - Pagina 11
madelaine77 spune:
Neata natiune!!!
Hop si eu la cafelutza.
Dieta propusa de nutritionistul meu:
Prima saptamana:
Primele 4 zile:
Se pot consuma urmatoarele alimente in cantitati nelimitate:
Branza alba pana la 5% grasime inclusiv
Iaurt Milli 0%
Legume crude verzi (castraveti, salata verde, ardei, varza, ceapa, broccoli, patrunjel, conopida, ridichi, usturoi, andive)
Apa palata +carbogazoasa, cafea, ceai (nu bauturi alcoolice sau racoritoare)
Aditive la cafea sunt permise numai cele pe baza de zaharina sau aspartam, nu pe baza de xilitol sau sorbitol
Produse limitate pe 24 ore:
1 ou fiert
200 gr mar golden
1 lingura ulei doar pt salata, nu pt ou sau alta combinatie;
Dupa 4 zile se pot adauga rosii la salata (nu cheri)
Se poate adauga iaurt pana la 5% grasime fara limita
Se poate schimba marul cu alt fruct 200 gr (nu tropical sau struguri)
Important: minim 2 l apa/ zi;
Interzis: Guma de mestecat sau bomboane cu indulcitori
Sa se foloseasca uleiul pentru prajit
Sa se fiarba legumele
Bauturile diet
Cam asta este prima saptamana. Cand mai am timp o postez si pe a doua.
Justa, cretulinul e foarte bine.Voi ce mai faceti?
Criscosty si Louiseaaveti mai sus prima saptamana de dieta. Dieta dureaza 6 saptamani si se pot slabi pana la 20 kg.Eu termin duminica a doua saptamana si sambata la control primesc dieta pentru urmatoarele 2 saptamani.
Carina, cam asta e principiul dietei...dupa cum vezi exista o lista de alimente pemise si iti alcatuiesti singura meniul compus din alimentele din lista.
Meph, ce am citit eu????? Urmeaza sa faceti operatie de polipi? Si la Roli mi-a fost recomandata mai demult si am tot amanat si cand m-am dus la control s-a mirat doctorul..:
-Pai eu v-am zis sa-l operati??????
Noroc ca am amanat si nu am chinuit copilul degeaba...Esti sigura ca trebuie operat juniroul???
Pupici la toata gasca. Fug la treaba.
gusta spune:
Neatza.
Dus copil la gradi si acuma sa va scriu 2 cuvinte.
Madelaine chiar sunt interesata ce iti spune.
Cuscra cam mare nebuneala face ginerica al meu.
Ioana mie fizio nu mi-a facut nimic dar acuma situatia e mai naspa pentru ca intinsa durerea incepe sa radieze in genunchi.Cutit scrie pe mine dar eu zic nu..
Yubi asa tare pe pozitie fara inghetata.
Rolo eu i-au anticonceptionale de 2 ani cred la inceput am pus pe mine dar cand am zis gata trebuie sa slabesc a fost mai bine.Iar acuma pentru ca sunt o poarca nu pot da restu de kg jos dar ma mentin undeva la 61 daca vad ca trec pragu asta pun batu pe mine.
Carmen si eu am un magazin unde miros parfumurile ,dar trebuie sa o fac fara Mara ca ea il ia si se da cu el .Ce distractie pe capu vostru singurei.
Claudia aici se da cetatenia dupa 3 ani de locuit impreuna sau 5 depinde de la caz la caz ,dar esti obligat sa ai nivelul 2 de limba,destul de multe cunostinte.Eu inca astept raspunsul ca am actele depuse dar trebuie sa ceara ceva de la politie si dupa la imigrari.Cam acelasi benefici le ai si aici cu cetatenia .
Louisea ma omori cu cartofi prajiti.
Anda sunt bine numai durerea ma chinuie innebunitor si imi da stari de nervozitate si de la asta ma ia cu foame.
Marilena si Mara Augusta
madelaine77 spune:
Meph, regimul meu chiar nu este 'subtire'...eu manac pe saturate si chiar nu vreau sa fac foamea...am obosit de diete in care mananci 2 mere, 2 pere , salbesti 10 kg in 10 zile si pui 20kg in urmatoarea saptamana. De aceea am si mers la nutritionist pt ca imi trebuie un rezultat de durata.
Pup ..am fugit la treaba.
mephala30 spune:
Anda, ei, atunci sa aveti un week. minunat, in trei, .
212 e si preferatul lui Iustin, :)
Madelaine, daaaa, suntem siguri suta la suta. De prin octombrie are probleme, doarme agitat noaptea caci nu respira bine, nu are aer, cumplit!!! Il operam mai repede, dar a fost doua luni racit (cu toate antibioticele pe care le-a luat).
Referitor la dieta data de nutrionist...ce sa zic, n-ar trebui sa dureze 6 saptamani, ci macar 1 an, :))). Ca sa fii sigura ca nu le pui la loc dupa.
Carmen, Iustin & Teodor
gusta spune:
Claudia frumos mai sunteti in poze.
Carmen veselie ce esti se vede ca va simtiti bine impreuna.
Anda eu de dimineata eram umflata la ochi de puteam sa zic ca m-a batut unu.
Marilena si Mara Augusta
madelaine77 spune:
quote:
Originally posted by gusta
Neatza.
Madelaine chiar sunt interesata ce iti spune.
Marilena si Mara Augusta
Ok..promit sa postez week-endul asta si a doua saptamana de dieta si luni urmatoarele 2 saptamani. La mine vad ca sunt rezultate. Ce mi-a placut este ca a insistat pt perioada de mentinere, care zicea el este cea mai importanta.
madelaine77 spune:
quote:
Originally posted by mephala30
[Madelaine, daaaa, suntem siguri suta la suta. De prin octombrie are probleme, doarme agitat noaptea caci nu respira bine, nu are aer, cumplit!!! Il operam mai repede, dar a fost doua luni racit (cu toate antibioticele pe care le-a luat).
Referitor la dieta data de nutrionist...ce sa zic, n-ar trebui sa dureze 6 saptamani, ci macar 1 an, :))). Ca sa fii sigura ca nu le pui la loc dupa.
Carmen, Iustin & Teodor
Meph..atunci sa dea Dumnezeu sa scapati de vegetatii cu bine...Cand il operati? Sa ne zici sa-i tinem pumnii piticotului si sa-i trimitem un pupic sa-i treaca repede.
Legat de dieta: 6 saptamani dureaza procesul de slabire continua..apoi mentinerea, pt care a insistat foarte mult, considerand-o cea mai importanta, dureaza toata viata...devine un stil de viata...si a insistat ca macar o data pe luna, in primul an sa revenim la control...
Gata fug ca ma iau cu voi la vorba si sambata ma duc la o nunta si vreau sa termin mai repede azi la birou.
Delidana spune:
Madelaine, daca tu poti sa tii dieta recomandata de nutritionist si nici sa nu te ingrasi la loc dupa ce o termini, jos palaria! Eu n-as rezista doar cu lactate, fructe si verdeturi. Iar sa slabesti pina la 20 kg in 6 saptamini mi se pare dubios. Ceva miscare faci?
Carmen, pacat ca nu stam mai aproape una de alta.
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
carina spune:
Rolo: hai capul sus si ia dieta de coarne. Eu de la anticonceptionale nu mi-am modificat dieta. Eu iau de 13 ani deja.
Marilena: hai mai mergi la medic nu sta asa.
Claudia: Ti-am mai spus ca esti o frumoasa si baietii niste dragalasi.
Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
mephala30 spune:
Madelaine, ok cu ce spui tu, vedem rezultatele peste jumatate de an, :)
De curiozitate, am calculat cate calorii contine meniul tau de ieri, ala cu muschiul de vita, :)
stii cate? in jur de 700 - 750.
Delia, mare pacat, .
Carmen, Iustin & Teodor