Nou stil de viatza (214)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Buna dimineata !Carina , ieri am facut pauza la inghetata.Defapt nu am mai avut in congelator Sotul meu cumpara cate 10 si le pune in frigider ,iar eu nu ma pot abtine.Aseara a vrut sa se duca sa imi ia ,dar nu l-am mai lasat pt. ca era tarziu.Eu l-am rugat sa nu mai cumpere pt. ca mananc prea multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Buna fetelor,
Nu am avut imp sa intru si sincer nici starea de spirit prea buna. Sunt blue rau de tot.
Mephala, pune la mine 89 de kile si porcusorul de rigoare. Cred ca o sa clachez. De o saptamana am inceput sa iau anticonceptionale pentru 2 chisturi pe ov dr. si nu stiu cat de bine fac la chisturi dar la la greutatea mea nu fac bine deloc. In fine, coroborat probabil cu stresul si dorinta mea de slabire care e invers proportionala cu ce arata cantarul cred ca nu mai rezist mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza frumoaselor!

Ioana, multumesc de pm, .
Teodor e plecat cu sotul la Roman, la bunici. Duminica se intorc. Io-s numai cu Iustin acasa, iti dai seama ca pot face ce vreau, in sensul ca nu depinde de mine. Asa ca, facem cumparaturile relaxati, ne plimbam in parcuri, gatim prajituri, ...e bine, dar ii simt lipsa celui mic, :(.

Violeta, mananc si io acum covrigei crocanti de Buzau cu ceai verde.

Claudia, nu mi-am cumparat parfum, voi comanda pe net. In sephora merg doar pentru mirosit, :).
Mi-a placut Carolina Herrera -212, o sa vad ce-mi iau....:)

Cris, vai de mine, ce putin ai mancat! Mie nu-mi sta gura deloc, of, of!

Eftimie, Madelaine aveti meniuri tare subtirele, cum sa nu slabiti? Ati calculat cate calorii sunt zilnic? Mai ales tu, Eftimie, ca mergi si la sala.
Parerea mea: aici e greseala, se tine dieta o perioada de 2 saptamani, poate se continua cu altele doua, apoi??? Se revine la un mod "echilibrat" de alimentatie, cand mai scapi si tu ca omul la ceva dulce. Azi un pic, maine un pic mai mult si kg revin...

Anda, , ce planuri ai in week? In afara de servici...faci ceva frumos impreuna cu Carina? Doar voi doua...

Delia, papi cerealele?

Tumpi, nu te-am citit de multisor, probabil jobul iti ocupa mare parte de timp. Saluta-ne cand poti.

Marilena, cum te simti azi?

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Stiam eu ca iar am uitat ceva.Claudia,aici se da deja un test pt a lua cetatenia.Iti da "tema pt acasa" dar exact nu stiu ce...probabil chestii generale...despre limba,istorie....si bineinteles trebuie sa vorbesti bine limba.Te-ai apucat de facut chiftelutze?Spor la treaba.

Rolodulce ca sa te pui repede repede pe picioare.

Yubi,neatza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

'Neata dragelor,

Un pentru Rolo, sa-i treaca stare asta de blue.

Ce bine e in vacanta! Gata cu stresul pina la urmatoarea sesiune. E cald dar mie imi place. As pleca undeva la munte intr-o excursie. Poate ies azi in oras la vreun film...

Va pup.

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

vik, ai zis ca nu ma cunosti, uit aici sunt:http://good-times.webshots.com/photo/2417599880101370997CvLvci

Trebuie sa ma tund si nu stiu unde mi-am pus modelul de tuns, trebuie sa-l caut, de fapt e vesnicul meu model, dar ma duc la aia intotdeauna cu foaia ca mai arunca cate un ochi...si sa ma vopsesc trebuie, darnu stiu inca ce culoare! adica as vrea castaniu !

Carmen, nu stiu cum miroase, cand merg in oras il caut sa-l miros si eu! spor la prajiturit si jucat cu Iustin!

Mergi la inceput

Rolo, am luat si eu cu multi ani in urma anticonceptionale pentru chisturi pe ovare. 3 luni. Si mi-au facut bine, au disparut.
Deci, nu e o problema.
Apoi: mai in gluma, mai in serios, atat timp cat nu esti optimista, cu moralul sus de tot, nu poti slabi. Serios! Trebuie sa vrei, sa fii increzatoare si sa stii c-o sa reusesti (chiar daca nu e chiar asa, ).
So, fa-ti ordinea "interioara", restabileste echilibrul, de tine depinde, NUMAI DE TINE! Apoi, incepe un stil de viatza sanatos. :)

Yubi, neatza, ce faci azi?

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Claudia, ce frumosi sunteti!

Delia, astept spre seara impresii despre film, in cazul in care mergi. Zici ca e bine in vacanta, mai vedem noi.......sper sa nu te plictisesti, :)

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata frumoaselor,
Carmen: in noaptea asta vine tati inapoi, asa ca planurile de weekend vor fi in 3. De lucru nu am in weekend, asa ca program de voie. Daca vremea ne lasa poate reusim sa stam in curte sa facem plaja ca n-am apucat anul asta. 212 e preferatul Carinei dintre parfumurile mele. Legat de ceea ce ai zis de dieta, te sustin. Asta am spus tot timpul, chiar daca uneori nu a picat prea bine. Un sfat pe care mi-as permite sa il dau oricui e la inceput si pe care l-as aplica si eu daca as fi la inceput de drum in slabit: timp de 2-3 saptamani mancati cum mancati voi in mod normal, fara a va gandi la slabit, dieta, renuntari. In fiecare zi notati tot ce mancati si faceti un calcul aproximativ al consumului caloric. Cand reusiti sa aflati care e consumul caloric mediu al unei zile va puteti apuca de slabit. Din consumul asta scadeti aprox 300 de cal/ zi. Dupa o saptamana vedeti ce se intampla. Daca e ok, mergeti mai departe avand grija insa sa va ajustati in functie de pierdere in greutate. Daca dupa o saptamana nimic, mai scadeti cu 200 si tot asa. Rezultatele nu sunt miraculoase, kg nu zboara, dar e o abordare sanatoasa si eficienta a slabitului care va asigura rezultate pe termen lung.
Ioana: multam de cafea. Eu sunt ca lovita de tren: de dimineata am rusi in vizita si ma doare capul, sunt ametita si balonata si la 2 merg si la stoma.
Meniul de azi:
4 clatite cu dulceata de coacaze si de visine, 2 felii de pepene galben
tocanita de curcan cu legume
nu stiu diseara ce mananc, dar mai am timp sa ma hotarasc,

Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Rolo, am modificat, nu ti-am pus porcusorul....special, sa nu te adancesti in starea de blue, :).
Hai, arata-ne ca poti!

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput