mi-am cumpärat costum de baie.....
Raspunsuri - Pagina 2
trischa spune:
vä iubesc pe toate!!!! mi-a trecut cu voi.si sä stiti cä merg la mare la noi acasä.cred cä la saturn,nu stiu sigur cä au luat niste prieteni biletele.ihaaaaaaa!!!!!
RAMONELLA spune:
Tu zici ca esti prea grasa,eu zic ca sunt prea slaba...nu stiu ce e mai rau,o scleptomana sau o grasana...Important cred ca e sa ne simtim noi bine,nu???
Eu mi-am luat 2 costume de baie de la Jolidon,dragute si scumpute...Unul l-am luat din holul de la Cora,iar dupa ce am ajuns acasa am vazut ca e desfacut pe cusatura cam 1 cm jumate si se tot desira daca trageam de ea....si doar no sa ma apuc acuma de cusut,si de la purtat si de la spalat ata aia se tot desira...asa ca l-am dus inapoi..ce mutre au facut acriturile alea...ca l-am probat ieri,ca ieri n-am vazut????Le-am zis ca nuuu,ca nu m-am gandit ca e defect,si tot cu asta o tineau,ca ieri n-am vazut???Si pana la urma au zis ca banii inapoi nu mi dau,sa-mi caut alt costum...oricum vroiam sa-mi iau altul,si inca am platit si 15 lei in plus...si au zis ca a 2-a oara nu mi-l mai schimba....is sigura ca l-au pus inapoi la vanzare...trebuia sa ma duc la protectia consumatorului,nu e posibil la 95 de lei sa vanda produsul defect si sa mai si faca mutre...
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Asa s-a nascut Bea
asi spune:
Ramonella trebuia sa ceri sa vorbesti cu sefa de magazin si sa ii spui ca o reclami la OPC sa vezi ce draguta se facea.
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
RAMONELLA spune:
quote:
Originally posted by asi
Ramonella trebuia sa ceri sa vorbesti cu sefa de magazin si sa ii spui ca o reclami la OPC sa vezi ce draguta se facea.
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Asa trebuia,dar nu sunt genul care sa ma cert,sunt mai calma de felul meu,dar ma tot bate gandul sa ma duc pe acolo sa vad daca mai e,si daca e....iese leoaica din mine...
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Asa s-a nascut Bea
rall spune:
quote:
Originally posted by trischa
vä iubesc pe toate!!!! mi-a trecut cu voi.si sä stiti cä merg la mare la noi acasä.cred cä la saturn,nu stiu sigur cä au luat niste prieteni biletele.ihaaaaaaa!!!!!
La Saturn sunt si eu acum - si CHIAR nu ai de ce sa iti faci probleme!
La hotelul Saturn - de 5*, unde stau, au si piscina.. si ma gandeam ca macar aici si tot o sa vad defilare de pitipoance cu costume de baie mici spre inexistente si mai stiu eu ce fitze. Nici vorba. Familii normale, majoritatea cu copii micuti, se distreaza, stau la soare ori lenevesc in piscina si nu ii pasa nimanui daca am celulita sau fundul mai mare decat norma
cllaudia spune:
Am 1,59m, 60kg.... in concluzie nu arat ca "din reviste" . Tare mult as vrea sa merg la mare, sa ma mai relaxez si eu. Cateodata sunt asa melancolica la gandul ca va fi asa frumos sa ma balacesc in apa marii, dar.... brusc m-i se taie firul, si revin la realitate. Nu ma simt bine in corpul meu, simt ca nu sunt eu.... E drept ca si atunci cand am avut 45 kg tot ma gandeam ca nu arat bine........ Cu toate astea, nu o sa ratez marea anul asta. Ce D-zeu, suntem femei tinere, nu ne lipseste nici o parte a corpului, suntem mame ...si asta nu ne face mai inferioare fata de pustoaicele alea in tanga, care nu au trecut printr-o sarcina sau mai multe, care au timp sa mearga la sala 24/24....
http://b1.lilypie.com/CAyRp2.png
Clover spune:
Pai daca nu te duci la agatat pe plaja nu trebuie sa ai nici un stres. Pe plaja sunt siluete de toate culorile. Si nu stiu cate femei pe lumea asta cand poarta un costum de baie nu isi vad defectele.
If all else fails, look cute.
dooku3 spune:
Cllaudia cate dreptate ai!"Ce D-zeu, suntem femei tinere, nu ne lipseste nici o parte a corpului..".Ai doua maini?Ai doua picioare,doi ochi,un nas si o gura?Esti perfecta!Restul,ca ai 100kg sau 50,celulita free sau nu,tine DOAR de cum te percepi si cat te placi/iubesti.
XIO spune:
Ramonella , arati f. bine , nu esti slabanoaga, esti ooooook. Si bebele tau e demential , in special in poza aia la care am scris
Sa-ti traiasca!
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
RAMONELLA spune:
quote:
Originally posted by XIO
Ramonella , arati f. bine , nu esti slabanoaga, esti ooooook. Si bebele tau e demential , in special in poza aia la care am scris
Sa-ti traiasca!
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
Multam.Dar nu gasesc comentariul la poza...poate nu vad eu bine...
Poze
Asa s-a nascut Bea