Ce parfumuri va plac (5)
Raspunsuri - Pagina 17
ioanaiub spune:
multumesc de informatii, acum am vazut si eu ca sunt mai multe editii ... cred ca cel mai bine ar fi sa-l testez prima data in parfumerie
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
camelia_daniela spune:
Fetelor, am incercat azi Jean Paul Gautier - Classique si imi place tare mult!! Imii miros incheietura din 5 in 5 minute ! Este foarte placut!
Am mai mirosit si Cacharel - Eden si pot spune ca are un miros puternic, interesant! Nu stiu Amour - Amour cum miroase ... trebuie incercat si asta !
Carolina Herrera 212 Sexy nu mi-a placut cine-stie-ce ...
Oricum sunt in ceata - tre' sa iau un parfum musai ca raman fara si nu ma pot hotara inca intre JPG - Classique, D&G- Sicily si Burberry - Beat ...
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
danamiha spune:
quote:
citat din mesajul lui camelia_daniela
Fetelor, am incercat azi Jean Paul Gautier - Classique si imi place tare mult!! Imii miros incheietura din 5 in 5 minute ! Este foarte placut!
Am mai mirosit si Cacharel - Eden si pot spune ca are un miros puternic, interesant! Nu stiu Amour - Amour cum miroase ... trebuie incercat si asta !
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
Jean Paul Gautier - Classique - iubesc parfumul asta, e atat de feminin, de elegant, pentru mine a fost dragoste la primul miros, il am in varianta EDP de la esentedelux, un parfum absolut superb!
Cacharel - Eden- nu-l suport, groaznic miros pentru mine, rar am mirosit ceva sa-mi displaca atat de mult, nu e genul meu.
Nu retin cum e Amor Amor, dar Anais Anais imi place si l-am folosit acum 10 ani cu multa placere.
Carolina Herrera 212 Sexy am vrut sa-l comand, dar bine am facut ca am renuntat pt ca la a doua testare...a cazut la test
camelia_daniela spune:
quote:
citat din mesajul lui danamihaquote:
Jean Paul Gautier - Classique - iubesc parfumul asta, e atat de feminin, de elegant, pentru mine a fost dragoste la primul miros, il am in varianta EDP de la esentedelux, un parfum absolut superb!
Cacharel - Eden- nu-l suport, groaznic miros pentru mine, rar am mirosit ceva sa-mi displaca atat de mult, nu e genul meu.
Nu retin cum e Amor Amor, dar Anais Anais imi place si l-am folosit acum 10 ani cu multa placere.
Carolina Herrera 212 Sexy am vrut sa-l comand, dar bine am facut ca am renuntat pt ca la a doua testare...a cazut la test
Daca tot esti in zona da-ti cu parerea si despre D&G Sicily ....
Ca sa ma hotarasc si eu ce comand!
danamiha spune:
L-am testat in parfumerie, am acasa o sticluta mica, o mostra primita cadou, imi place acest parfum, e persistent. L-ai testat pe piele?
Citeste www.fragrantica.com/perfume/Dolce-Gabbana/Sicily-486.html" target="_blank">aici despre parfum, pareri, etc.
danamiha spune:
quote:
citat din mesajul lui clyo
Camelia_daniela, si eu tot pt JPG votez, e superbbbbbbbbb
Clyo, inainte cand scriam despre Classique ma gandeam la tine ca esti la a doua sticla
Ce achizitii noi in domeniul parfumurilor ai facut?
danamiha spune:
camelia_daniela, revin, m-am dat cu Sicily si nu imi place, e asa banal, bine daca il compar cu classique, e apa de ploaie
Scuze pt prima postare, cand am spus ca imi place, am gasit mostra si...bleah, dar tie s-ar putea sa-ti placa.
camelia_daniela spune:
Deci JPG ramane!!!!
danamiha spune:
quote:
Deci JPG ramane!!!!
Buna alegere, acum imi tot miros eu mana si parca notele finale de la Sicily nu-s chiar asa rele, of sunt canuta om sucit