Ce parfumuri va plac (5)
Raspunsuri - Pagina 16
Carrye spune:
Fetelor, care povesteati despre Chanel Allure? Ca era sa lesin de placere...am mirosit aseara si cu siguranta la toamna va fi prima mea achizitie. Eu am Allure Sensuelle care este foarte puternic pe langa asta. Faza e ca erau 2 sticle acolo de Allure si cineva parca recomanda nu stiu de editie speciala. Asta mi s-a parut destul de fresh pentru un Chanel.
kay spune:
deci, suboect vesel ! la mine place
Diorissimo
Contradiction
Dune
212
Aqua di Gio (barbatesc)
Rush (barbatesc)
Mademoiselle
Emporio gri
Allure
si multe, multe altele
si mai era unu de la dolce, cu care ma dadeam cat eram gravi, dulce de pica paru din nas, dar mie-mi placea cu riscul ca omoram pe cineva...
majoritatea sunt cu amintiri, adica se leaga de o perioada din viata mea. acum nu le am pe toate intregi, unele-s doar mostre, dar am gasit niste super oferte : Armani-ul, 19 euro - parfum si gel de dus si crema de corp. in doze mici, dar persistente !
n-am avut stare sa citesc tot, ca-mi pica ochii- n gura, dar mie astea-mi plac. si ce-am gasit fff tare in duty-free, o cutiuta cu parfumuri de la o anumita firma, de ex Dior in care au sticlute mici cu mai multe parfumuri. Vreo 5-6. la 40 euro parca. nu stiu, ca am cascat gura doar.
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
ioanaiub spune:
quote:
citat din mesajul lui danamiha
Am testat CARTIER-LE BAISER DU DRAGON si ai dreptate pt moment nu mi-a placut, dar nu am renuntat vreau sa-l testez din nou doar pe el. Din gama Dior, preferatul meu este Hypnotic Poison, dar imi place si Miss Dior Cherie. Prefer Addict ca e mai dulce decat Addict2. In schimb nu imi place Tendre Poison.
cum este Miss Dior Cherie? dulce sau mai fresh?
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
Noa spune:
Eu am avut o experienta ciudata cu Miss Dior Cherrie. Cu ceva timp in urma, am fost la Sephora si , asa intr-o doara ,l-am incercat(nu stiam nimic despre el) direct pe piele.Pana am ajuns acasa, numai mirosul ala il simteam, un miros dulce(de capsuni mi s-a parut atunci)care ma invaluia.Mi-am zis: "Gata, asta e parfumul meu",mai ales ca -mi plac parfumurile dulci.Bineinteles ca dupa cateva zile mi l-am comandat.Dupa ce m-am dat de cateva ori, a inceput sa mi se para foarte tare si muuult prea dulce si nu stiu de ce, acum aveam senzatia ca miroase putin si a tuica.Cert este ca i l-am dat maica-mii pt. ca nu-l mai suportam(era si EDP).
Dupa mine e un parfum foarte dulce si foarte persistent(trebuie sa te dai putin ca sa reziste cineva langa tine).
Carrye spune:
Dana, eu vreau Amor Amor editia de vara, il are o prietena si miroase incredibil de misto. Aveti idee ce mai platesc in plus pe langa pretul parfumului? Cum e cu transportul si in cat timp vine?
danamiha spune:
quote:
citat din mesajul lui ioanaiubquote:
citat din mesajul lui danamiha
Am testat CARTIER-LE BAISER DU DRAGON si ai dreptate pt moment nu mi-a placut, dar nu am renuntat vreau sa-l testez din nou doar pe el. Din gama Dior, preferatul meu este Hypnotic Poison, dar imi place si Miss Dior Cherie. Prefer Addict ca e mai dulce decat Addict2. In schimb nu imi place Tendre Poison.
cum este Miss Dior Cherie? dulce sau mai fresh?
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
E un parfum dulce, uite www.fragrantica.com/index.php?q=miss dior cherie&view=Pretraga&x=0&y=0" target="_blank">aici notele acestui parfum, sunt mai multe editii, Miss Dior Cherie, Miss Dior Cherie 2007, Miss Dior Cherie 2008, dai click pe care vrei.
Mie imi place, este un parfum elegant si placut.
danamiha spune:
quote:
citat din mesajul lui Noa
Eu am avut o experienta ciudata cu Miss Dior Cherrie. Cu ceva timp in urma, am fost la Sephora si , asa intr-o doara ,l-am incercat(nu stiam nimic despre el) direct pe piele.Pana am ajuns acasa, numai mirosul ala il simteam, un miros dulce(de capsuni mi s-a parut atunci)care ma invaluia.Mi-am zis: "Gata, asta e parfumul meu",mai ales ca -mi plac parfumurile dulci.Bineinteles ca dupa cateva zile mi l-am comandat.Dupa ce m-am dat de cateva ori, a inceput sa mi se para foarte tare si muuult prea dulce si nu stiu de ce, acum aveam senzatia ca miroase putin si a tuica.Cert este ca i l-am dat maica-mii pt. ca nu-l mai suportam(era si EDP).
Dupa mine e un parfum foarte dulce si foarte persistent(trebuie sa te dai putin ca sa reziste cineva langa tine).
Ai dreptate, uite www.fragrantica.com/perfume/Dior/Miss-Dior-Cherie-213.html" target="_blank">aici notele de varf, printre care alaturi de ananas, cirese sunt si capsunile, iar printre notele de mijloc e popcornul
Si eu am tot EDP si nu dau mult pt ca asa e cu parfumurile dulci ii sufocam pe cei de langa noi, eu pe sot. Ieri m-am dat cu Shalimar EDP si nu i-a placut, ca e prea tare. Azi folosesc Poeme-Lancome si il simt, ce muult imi place.
danamiha spune:
quote:
citat din mesajul lui Carrye
Dana, eu vreau Amor Amor editia de vara, il are o prietena si miroase incredibil de misto. Aveti idee ce mai platesc in plus pe langa pretul parfumului? Cum e cu transportul si in cat timp vine?
Pentru parfumul ales de tine vei plati 3,75USD (se plateste 10% din valoarea parfumului). La oficiul postal eu nu am platit decat taxa de magazie, f.putin, 3,8 RON pentru primele doua zile, dupa care 0,5 RON/zi.
Daca esti la prima comanda la ei vei primi si un cadou, poti sa-ti alegi din ce au.
Te pup.
Am uitat sa-ti spun ca vine in cel mult 10 zile.
luxe spune:
Dupa n vizite prin parfumerii....avand in vedere ca nimic nu-mi mai placea de cand am nascut .....in sfarsit am dat de unul care-l suport,imi place,are un miros placut....si foarte important,nu puternic...e EDT : Escada- moon sparkle !!!