Ce parfumuri va plac (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

quote:
citat din mesajul lui danamiha
stiu ca nu livreaza in Ro.

asa-i, este un tip care e intermediar...o sa incerc sa comand la el ceva. O sa-ti spun daca sunt multumita.

mersi ca te-ai gandit la mine, dar mai astept,

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

am tot vazut -se vinde in varianta tester-...
cu riscul de a ma face de ras...care e diferenta intre varianta tester si celelalte(edp/edt/...)???

multumesc de lamuriri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Si eu m-am indragostit de Angel... din pacate nu pe pielea mea... este groaznic cand ma dau eu... exagerat de gretos...
Am probleme cu toate parfumurile la capitolul asta... totul e mult mai greu pe pielea mea si gasesc f. greu ceva care sa-mi placa si sa nu ma ia cu lesin...

Mai nou m-am oprit la Bvlgari Omnia Crystalline

Mi-a placut cum miroase si Calvin Klein: ckin2u

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

quote:
citat din mesajul lui livia

am tot vazut -se vinde in varianta tester-...
cu riscul de a ma face de ras...care e diferenta intre varianta tester si celelalte(edp/edt/...)???

multumesc de lamuriri!

livia

ce este un tester? - am copiat de pe esente:

Sticla de parfum cu inscriptia producatorului gravata, cu vopsea aplicata in relief sau nu, sau doar cu eticheta in partea de contact inferior al sticlei cu vaporizatorul acoperit de un CAPAC/sau FARA CAPAC de asemeni de o calitate superioara, foarte bine finisat si fara alte defectiuni de turnare/confectionare.

SUPLIMENTAR: ALATURI DE TOATE SPECIFICATIILE MAI ESTE ADAUGATA INSCRIPTIA: "Tester - Not for sale / Testeur - Ne pas vendue/Demonstration", deoarece scopul lui este demonstrativ (este mai exact acea sticla din rafturile oricarui beauty-shop cu care se poate da oricine pentru a incerca un produs).

Sticla de parfum este AMBALATA in CARTON NESPECIFIC PRODUSULUI DE RAFT (de obicei carton ordinar, carton velin, carton extralucios alb), sticla este de asemeni cu un imprimeu calitativ deosebit si de obicei nu are capac de acoperire al vaporizatorului.AMBALAJUL testerelor este de obicei NESIGILAT in folie etansa/neetansa de plastic!Un lucru dificil pentru necunoscatori sau cei care au folosit doar produse de raft este continutul sticlei, care este IDENTIC !Aceste TESTERE le recomandam pentru uzul personal sau cadouri unor persoane fata de care sunteti foarte apropiat/a si stiti ca nu ar face nazuri daca primeste un parfum ambalat altfel decat cum stie el/ea produsul de raft.

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput

multumesc mult-mult pt.descriere! chiar nu am stiut diferenta!

dar lichidul din interior ...este edp,edt ? scrie pe sticluta?

s-a deschis la noi in oras un magazin care vinde doar testere...problema e ca nu poti testa,trebuie sa stii exact ce vrei sa cumperi si asta nu-mi place!...

pup pup pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Für Livia: http://de.wikipedia.org/wiki/Testflakon

Fluturas coconas

Mergi la inceput

multumeeeesc pt. informatiile promte,adrese,etc....

stiti cum am ajuns sa fac? ma duc in parfumerie imi scriu numele parfumului pe hartiuta de testat,parfumez si pun intr-o punguta micutza...si tot asa cateva alte parfumuri...acasa le miros!...
acolo daca le miros ma ia durerea de cap si nu mai simt nimic! o fi bine?
imaginati-va ce fetze fac vanzatoarele...

la fete!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

quote:
citat din mesajul lui mephala30

quote:

asa-i, este un tip care e intermediar...o sa incerc sa comand la el ceva. O sa-ti spun daca sunt multumita.

Carmen, Iustin & Teodor

Intermediarul nu pune nimic la pret??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

quote:
citat din mesajul lui hristina

quote:
citat din mesajul lui mephala30

quote:

Carmen, Iustin & Teodor

Intermediarul nu pune nimic la pret??

Eu stiu ca pune 10-15 dolari/parfum, asta din ce am mai citit eu...

Mergi la inceput

asa e, pune intre 12-15$, dar si asa e mai ieftin decat pe esentedelux cu 30-40-50 ron, depinde de parfum.

Carmen, Iustin & Teodor

Mergi la inceput