Cine va asteapta la Marea Neagra romaneasca

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Nu trebuie sa mergeti in Ungaria...doar pana la Tg. Mures; fratilor, au oamenii aia un strand urias, la marginea orasului, cu bazine pe categorii, terase, spatii de locuit si ce credeti? Nu am reusit sa vad pe jos nici un muc de tigara...

danutz, merg de cativa ani (cu cortul) in Vama...poate vorbesti de alta statiune? Da, e agitatie, galagie...dar drogati? Jafuri in plina zi? Batai si betivi? Eu nu am vazut asa ceva...
E drept, am nimerit intr-un an in timpul unei Liberty Parade si n-am prea dormit de muzica house...dar zau ca n-am stat mai mult de 15 minute sa astept mancarea si nu merg decat in we, in plin sezon, adica e lume destula!
Anul asta n-am fost inca, o sa va spun dupa...
Iar anul trecut erau manele la un singur local...

poze multe cu noiAna a implinit un an 20062007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

quote:
citat din mesajul lui AYSHA 2

Dezastrul de pe litoral e revoltator de evident, Spitalul din Constanta a dat comunicat si a spus ca sectia de pediatrie de la infectioase este plina si ca nu fac fata cu vaccinurile pentru cei care se prezinta la camera de garda muscati de tot felul de creaturi, doi colegi de-ai mei au jurat ca nu isi mai duc copiii (care au in ju rde un an sau trei) la mare mai devreme de 5 ani, pt ca au stat in spital al C-ta cu enterocolita si infectie urinara, dr. copilului meu a spus sa nu il duc pe litoralul romanesc.

Pe site-ul Spitalulul De Infectioase din Constanta ultimul comunicat de presa are data de 21 aprilie 2008.
http://www.infectioaseconstanta.ro/comunicate.php
Nu este polemica,doar ne informam.Zvonurile azvarlite aiurea in tramvai fac muuuuult rau in caz ca nu ti-ai dat seama pana acum.
Ce spui tu seamana cu o chestie de genul urmator,petrecuta in 2008 in Turcia,dupa episodul mortal de acum 2 ani: http://www.telegrafonline.ro/1202335200/articol/46535/turcia_confirma_prezenta_virusului_gripei_aviare_in_nordvestul_tarii.html
Asta nu inseamna ca la noi totul e curat si minunat.Nici pe departe.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Si apropo de Turcia, careia -in mare- n-am nimic sa-i reprosez.. (probabil ca si la anul tot acolo vom trage, din motive de comoditate).. anul acesta, din grupul nostru de la fulguleti, s-au intors 3 copii+aproape toti parintii bolnavi de entero-viroza; 2 dintre copii necesitand spitalizare in Turcia. Asta, pe la mijlocul lui iunie, la 5 stele high class AI.

Cand am fost noi, la sfarsit de mai, o fetita dintr-un grup de romani a fost spitalizata, tot din cauza unei entero-viroze. Am vazut-o prin hotel, ca nu-i era bine.. apoi ne-a povestit si ghidul. Iar fetita prietenei noastre a facut o viroza mica, numai temperatura f mare si scaunul modificat; din fericire si-a revenit repede. Tot in Turcia, la 5 stele.

Cat despre "isteria" cu virozele intestinale... ele sunt comune sezonului cald, precum cele respiratorii apar mai ales in sezonul rece. Si ca, mai ales in aglomeratie, infloresc. Noi am avut "norocul" ca am prins una bucata babana acasa, la Bucuresti, si nu la mama naibii.

Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Comunicatul de presa nu trebuie neaparat sa fie postat pe site-ul spitalului. El poate fi remis direct presei si sustinut intr-o conferinta. Asa s-a si intamplat:

Toate paturile din Sectia de Pediatrie a Spitalului Clinic
de Boli Infectioase Constanta sunt ocupate īn prezent,
iar jumatate din cei internati sunt turisti veniti
īn vacanta pe litoral, multi dintre ei fiind diagnosticati
cu boli diareice. Purtatorul de cuvīnt al unitatii spitalicesti, Roxana Cernat, a declarat, miercuri,
īntr-o conferinta de presa, ( 9 iulie) , ca cele
70 de paturi ale Sectiei de Pediatrie sunt ocupate, iar cei
mai multi dintre pacienti au fost diagnosticati cu
boli diareice.

Articolul continua www.jurnalul.ro/articole/129037/jumatate-din-pacientii-internati-la-pediatrie-la-spitalul-de-boli-infectioase-constanta-sunt-turisti--" target="_blank">AICI

Asa ca Aisha nu arunca "zvonuri aiurea in tramvai", pur si simplu cita ceea ce s-a scris in presa in urma unei conferinte tinute de cei de la spital...

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Rufus, nu mergem frecvent in Ungaria, acu ne-am dus de curiozitate. Oricum, Oroszhaza sau Mako sunt mai aproape decat Tg Mures. Cat despre curatenia pe strand asa o fi, cum zici tu ... in Timisoara am vazut stranduri frumoase si curate, a vazut si stranduri cam scumpe dar murdarele, dar cele care s-ar compara ca marime cu cel la care am fost in Ungaria sunt foarte departe de ce am gasit acolo.

Eu cred ca avem locuri superbe, unele mult mai frumoase decat multe destinatii renumite din lume, dar nu reusim sa le tinem curate si nici sa le dam acel "ceva" care sa le faca faimoase. De ce nu sunt curate? Asta e o intrebare la care e greu de raspuns ... La mare am vazut - la Venus si 2 Mai - ca se curata plaja destul de temeinic, deci autoritatile isi cam faceau partea de treaba. De ce arunca lumea ambalaje, coji de seminte si tot felul de mizerii pe jos ? Ei bine, aceasta-i intrebarea....

Mamica de spiridus

"Nu inteleg cum o femeie poate iesi din casa nearanjata - e o lipsa de politete. Si nu poti sti niciodata, poate chiar aceea este ziua in care-ti intilnesti destinul. Iar in fata destinului trebuie sa apari cit poti tu de frumoasa."
Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Rufus, nu mergem frecvent in Ungaria, acu ne-am dus de curiozitate. Oricum, Oroszhaza sau Mako sunt mai aproape decat Tg Mures. Cat despre curatenia pe strand asa o fi, cum zici tu ... in Timisoara am vazut stranduri frumoase si curate, a vazut si stranduri cam scumpe dar murdarele, dar cele care s-ar compara ca marime cu cel la care am fost in Ungaria sunt foarte departe de ce am gasit acolo.

Eu cred ca avem locuri superbe, unele mult mai frumoase decat multe destinatii renumite din lume, dar nu reusim sa le tinem curate si nici sa le dam acel "ceva" care sa le faca faimoase. De ce nu sunt curate? Asta e o intrebare la care e greu de raspuns ... La mare am vazut - la Venus si 2 Mai - ca se curata plaja destul de temeinic, deci autoritatile isi cam faceau partea de treaba. De ce arunca lumea ambalaje, coji de seminte si tot felul de mizerii pe jos ? Ei bine, aceasta-i intrebarea....

Mamica de spiridus

Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

si baiatul nostru s-a imbolnavit de enterocolita la o saptamana dupa ce s-a intors din turcia, si au fost la un hotel de 5 stele, ultra all inclusiv ...
mai zicea cineva aici ca merge la hoteluri cu piscina, pentru balaceala, eu una nu am foarte mare incredere nici in piscine, e drept ca apa e tratata dar uneori e prea tratata

pai daca stai sa te iei dupa toate e ca in povestea cu drobul de sare, si nu mai mergi niciunde

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYSHA 2 spune:

Danitin, exact la asta m-am referit + seria de articole de sapt asta din Adevarul + comunicatele oficiale ( nu am verificat daca sunt pe site sau nu... ) ale DADL C-ta cred ca este elocvent

eu de fapt vroiam sa duc discutia in sensul : ce e de facut pentru remedierea acestei situatii, ceva comun, o voce care sa aiba in spate un cor, pentru ca nu toata lumea are bani de concedii in strainatate

practic, multi dintre formumisti au copii si nu sunt indiferenti
dar, probabil, iar o sa fiu banuita ca nu am inteles nimic si ca nu am altceva mai bun de facut decat mobilizarea "maselor" impotriva unei satri de fapt rod exclusiv al imaginatiei mele "inversunate"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryi1974 spune:

quote:
citat din mesajul lui danitin

Comunicatul de presa nu trebuie neaparat sa fie postat pe site-ul spitalului. El poate fi remis direct presei si sustinut intr-o conferinta. Asa s-a si intamplat:

Toate paturile din Sectia de Pediatrie a Spitalului Clinic
de Boli Infectioase Constanta sunt ocupate īn prezent,
iar jumatate din cei internati sunt turisti veniti
īn vacanta pe litoral, multi dintre ei fiind diagnosticati
cu boli diareice. Purtatorul de cuvīnt al unitatii spitalicesti, Roxana Cernat, a declarat, miercuri,
īntr-o conferinta de presa, ( 9 iulie) , ca cele
70 de paturi ale Sectiei de Pediatrie sunt ocupate, iar cei
mai multi dintre pacienti au fost diagnosticati cu
boli diareice.

Articolul continua www.jurnalul.ro/articole/129037/jumatate-din-pacientii-internati-la-pediatrie-la-spitalul-de-boli-infectioase-constanta-sunt-turisti--" target="_blank">AICI

Asa ca Aisha nu arunca "zvonuri aiurea in tramvai", pur si simplu cita ceea ce s-a scris in presa in urma unei conferinte tinute de cei de la spital...

Mamica de spiridus

Coco Chanel

NOI

Spiridusul meu drag

Da,si articolul continua in felul urmator:
"Potrivit medicului respectiv,cei mai multi sunt constanteni care au boli diareice din cauza igienei defectuoase si faptului ca nu spala fructele si legumele pe care le consuma."
Imi place sa cred ca noi nu ne incadram in categoria cu "igiena defectuoasa" si "nespalat de fructe si legume" sau ,cine stie,poate ma insel........
Daca situatia era catastrofala intr-adevar cum ne-a facut sa credem Aysha,atunci sunt absolut convinsa ca ar fi aparut si atentionari pe site-ul oficial cum s-a intamplat anul trecut cu Tabara de la Navodari.
Eu m-am tot uitat pe articol(am mania cifrelor) si de data asta ma incurc in paturi si cazuri si turisti.Ce scrie duduia in prima parte nu prea se leaga cu ce spune in partea a doua.Poate i s-a stricat reportofonul sau ii trebuie un abac ceva.......
Vara este anotimpul acestui gen de boala si cred ca in toate orasele tarii numarul de internari cu boli diareice este mai mare decat in restul anului.
Referitor la piscina de la Rex care polueaza Marea Neagra din Adevarul,am intrebat si in alta parte:de ce nu apare in articol cel mai mare poluator din zona,in speta Petromidia???Acolo poluare.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

quote:
citat din mesajul lui ioanaiub

si baiatul nostru s-a imbolnavit de enterocolita la o saptamana dupa ce s-a intors din turcia, si au fost la un hotel de 5 stele, ultra all inclusiv ...
mai zicea cineva aici ca merge la hoteluri cu piscina, pentru balaceala, eu una nu am foarte mare incredere nici in piscine, e drept ca apa e tratata dar uneori e prea tratata

pai daca stai sa te iei dupa toate e ca in povestea cu drobul de sare, si nu mai mergi niciunde

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)

Dupa o saptamana nu cred ca mai era microb turcesc ...

Codruta & Petra Alexandra

asa crestem noi

Mergi la inceput