i s-a furat viitorul

Raspunsuri - Pagina 54

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns uta_ciun spune:

nu va suparati, mi se pare ca se discuta degeaba

spun asta pentru ca noi nu ptem influenta/schimba decizia familiei

ce putem insa este sa ajutam financiar, fiecare spre ce actiune o sustine: aceea de a trimite copila in anglia sau pt psihoterapie

pt cel din urma caz, psihoterapie, de care oricum va avea nevoie, si care va fi un proces lung, persoana care se ocupa de strangerea banilor prin paypal este oana_b, moderator ce si-a oferit contul pt multe alte cauze aici pe DC

haideti sa ne mobilizam, ca vorbim de sume mari de bani si in caz ca se realizeaza avortul, asa cum se pare acum, ma gindesc ca ar trebui inceputa psihoterapia cit mai curind

uta_ciun

The most beautiful thing in life is LIFE itself ! http://www.help-ema.puls-il.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avmaria spune:

quote:
Originally posted by avmaria

in ep 1 poate erau romi, in al2lea deja sant sigur romi, in al 3 lea, daca nu in al5lea sigur ajungem sa spunem ca fetitza l-a violat pe unchi.

episodul 3
quote:
Originally posted by Ripley
In plus, o mama - a ei - care a nascut la 14 ani - a nascut-o pe Florina - chiar credeti ca nu si-a dat seama 4 luni ce se intampla? Instinctul de mama nu tine cont de etnie.

Sa pun omuletul care rade sau omuletul care plange??

PS : Nu te fac dezinformatoare, pur si simplu nu m-a interesat si nu ma intereseaza originea etnica a copilului. Iar felul cum ai prezentat lucrurile aducea a opinie personala, un fel de crescendo de la probabil, mai mult ca sigur, stiu - no ati vazut, io ce v-am zis?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Sa pui pt tine un 8 negru.

Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sneeuwklokje spune:

Ripley eu stiu ca-n orice teorie proaspetii convertiti sunt cei mai radicali. Varsta sarcinii era stiuta, originea copilului idem, lipsa de educatie a parintilor idem.
Deci ai avut ocazia sa te manifesti si pro si contra. Sa te certi cu ambele tabere.
Bun acum cum nu sunteti in stare sa-i trimiteti nici un gand bun copilei acest subiect nu-si mai are sens. De judecat, va fi judecata o viata-ntreaga. Asa ca nu trebuie sa ne grabim noi acum sa epuizam insultele.

Va propun doua subiecte noi , moderatori.

Unul: Vesti despre operatie si calatorie
si al Doilea: Suport pentru psihoterapie

Numai bine... si nu uitati sa va numarati binecuvantarile in fiecare seara.

Mergi la inceput

Ripley, gluma gluma dar e pacat ! Cu asta am inceput si cu asta inchei adresandu-ma tie. Te-am rugat si te mai rog inca o data. Nu mai cauta sa-ti justifici decizia facand studii sociologice ca nu e necesar. Lumea ti-a respectat decizia, in frunte cu mine, nu ti-a repus-o nimeni in cauza, respecta-i si tu pe ceilalti si pe familia aceasta incercata. Lasa topicul sa continue cu vesti despre Florina, si lasa pe seama OTVului speculatiile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Am parcurs rapid ultimele zece pagini si n-am inteles mare lucru. As prefera sa nu fiu nevoita sa citesc atitea jigniri, poate ca ar fi bine sa se creeze subiecte separate, cum spune Snee.
Pleaca fetita in Anglia?

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Nu stiu de unde le stiai tu pe toate, dar poate trebuia sa fii impartiala si corecta sa ni le spui si noua - desigur nu pot fi aberanta sa se si intample.
Si nu mai da cu copita din nou, ca devii penibila.
Nu am vrut sa ma cert, si nu imi pune iar in carca diverse.
Si amu te "revelashi"...... daca aveai bun simt, constiinta, etc o faceai de la inceput alaturi de dnele. binevoitoare de prin great britain.
Ajutorul "noua".... cine sunteti voi? Cu ce drept? "You know what despair is; then winter should have meaning for you."
[/quote]

Mergi la inceput

Snee, propunerea cu 2 subiecte e foarte buna. In felul asta se vor decanta discutiile sterile si ne vom rezuma la ceea ce e important cu adevarat : sanatatea si viitorul acestui copil nevinovat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Snee, ti-am mai trimis un PM azi, te rog sa nu ma uiti!

Common sense is not so common...[Voltaire]
Miss DJ, 12 yo, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out 'n stuff...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sneeuwklokje spune:

quote:
Originally posted by Ripley

Nu stiu de unde le stiai tu pe toate, dar poate trebuia sa fii impartiala si corecta sa ni le spui si noua - desigur nu pot fi aberanta sa se si intample.
Si nu mai da cu copita din nou, ca devii penibila.
Nu am vrut sa ma cert, si nu imi pune iar in carca diverse.
Si amu te "revelashi"...... daca aveai bun simt, constiinta, etc o faceai de la inceput alaturi de dnele. binevoitoare de prin great britain.
Ajutorul "noua".... cine sunteti voi? Cu ce drept?

Pai din topic. Sa le luam pe rand.

Varsta sarcinii a fost motivul disputelor atat de aprige, ar fi trebuit sa citesti mai atent subiectul. Acest lucru era evident sustinut de Xio cu care te certai de zor. Te-a luat valul pentru ca realmente si eu te-am citit la alte subiecte si .

Socialul si etnia sunt irelevante unei discutii inteligente.
Oricum b_nica a luat un avertisment devreme in acest subiect pentru prezentarea lor tendentioasa. Cu mult inainte de primele tale postari. Daca citeai... cunosteai si deci si socialul si etnicul.

Afisarea la un post tv a fost parte din cooperararea care a dus la ajutare si rezolvarea actelor in tara. Daca tu crezi ca cineva vrea sa faca headline la vreun post din .ro sau ziar, aici te-nseli. Pentru nici o donatie facuta vreodata nu am avut acest impuls. A fost necesara expunerea unei persoane, nu dorita. Si aceea persoana merita tot respectul.

Nu trebuie sa se "reveleze" cineva cuiva. Puteai deduce din discutii, daca citeai ce spuneau altii. Daca nu citesti, de ce participai insa?
Revelatiile acestea imi par o dorinta suspecta acum. Mai ales ca asa brusc si in aceasta noapte s-a inceput o campania agresiva de spam evident bazata pe informatii de aici. Oare cine a rasuflat... adrese s-altele. Donatorii sau macar eu imi afirm clar pozitia de a dona, dar imi cer scuze pentru editari care nu vor denatura sensul discutiei, ci doar ar oferi mai putina informatie detaliata unora care nu traiesc decat din dorinta de a controla si cenzura orice nu le corespunde opiniei.

Tot citirea atenta te-ar fi lamurit nu neaparat a cat bun simt am sau n-am. Cat de penibila sunt au nu.... Si cat de des dau cu copita in cei care nu sunt de acord cu mine. Ci a cat de mult bun simt ai tu sa judeci participantii la un subiect pe care cu regret vad ca nu-l citesti.

Cei care doneaza, acel "noi", "noua ne pasa" au dreptul societatii civile, nu decid medical si nici nu-si pot asuma aceasta responsabilitate. In general sa fie clar ca nu decid nimic donatorii. Donatorii doar ajuta ca un copil sa ajunga in fata altor medici, intr-o alta tara in care legislatia ii este favorabila. Copila se poate duce si-ntoarce cum a venit, daca medicii de acolo decid ca strict medical ar fi preferabila nasterea. In tarile in care traiesc donatoarele asigurarile medicale platesc pentru asta celor care vor. Pentru o evaluarea a situatiei pur medicale. Deci e normal sa acorzi unui copil din .ro aceeasi sansa ca unuia din vestul sa zicem anglofon.

Atat. Se incearca ca aceasta fetita sa aiba aceleasi drepturi ca un copil din UK.

Societatea civila si DC. DC a fost format in acest spirit cel al faptului ca cei de pe DC cred ca pot sa schimbe lumea din .ro. Intr-o directie sau alta. Unii cred una, altii alta. Dar toti si macar o buna vreme au crezut si unul intr-altul. Au acordat incredere necunoscutilor virtuali cu care s-au imprietenit. Pentru asta era DC faimos pentru erau oameni sufletisti si care ce promiteau aceea faceau.
Revenind la diversele in care s-a crezut pe DC. DC-istii au crezut si au facut tot ce au putut pentru ele. In mod legal fireste. DC nu a sprijinit toate campaniile. Multe au fost facute in nume privat.

Va rog frumos moderatori inca o data splitarea subiectului in doua altele intru orientarea energiei catre donatii sau trecerea lui la faptul divers.

Mergi la inceput