*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (98) ***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by cristina_dm
Am primit patratele de 5cm/5cm din materiale de toate culorile....teapaaaa!Si in inocenta mea credeam ca dadusem lovitura!

Bune si-alea, puteai sa faci un patchwork

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Eu, cum n-am altceva mai bun de facut (ca-s la birou), am luat la puricat fiecare produs pus in cos. Am sters vreo 4 care aveau "aviz" negativ de la clienti, asa ca acum bantui sa completez cosul, dar numai cu de-alea de zice lumea ca-s super.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristicross spune:

Miki, unde vezi parerea clienilor despre produse?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cric spune:

Apropo de coduri....am primit pe un cont un nou cod: 20/55 si fdp0 pt 45euro facturati.
Conditii:Offre valable une seule fois par foyer 3 semaines à compter de la date d'envoi de cet e-mail pour un montant minimum de 55€ d'achats sur laredoute.fr hors articles Christian Lacroix, Sonia Rykiel et Repetto, hors prix déjà démarqués, nouveautés et exclusivités, et hors secteur Petit électroménager, Gros électroménager, image et son, pages vertes et pages rouges. Non cumulable avec une autre offre.

Cand sa il folosesc daca maine incep reducerile si el nu este valabil pt preturile deja reduse???

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristicross

Miki, unde vezi parerea clienilor despre produse?

cris

Sub poza scrie L'avis des clients. Unele au 0, dar la altele sunt destule cat sa-ti faci o idee.www.laredoute.fr/vente-top-femme-la-redoute-creation.aspx?productid=324134903&documentid=555508&categoryid=47526467&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16#DescDetail" target="_blank">Exemplu

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristicross spune:

multumesc Miki.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

cric,am primit acum acelasi cod si nu mi-a mers nici pe produs cu pret intreg....asa ca...nu mai caut coduri ca transpir degeaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Treaba grea cu reduteala asta, ieri a venit o matusa si ar fi plekat cu fulsta mea neagra cu 3 volane la pachet, da nuuuuuuuu, i-am zis i-o dau dupa ce imi iau eu una un numar mai mic.
Desi sunt in gasca de "masochiste" doar din ianuarie si LR nu e singurul loc unde imi "vand" banii trebuie sa recunosc ca m-a prins, aseara am dat si eu un oki pe site si azinopate am visat numai pagini LR cu reduceri si parca era deja "miercuri" , asa ca spor la cumparaturi si sa speram ca vom primi pachetele in mai putin de o luna si pe toate

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cric spune:

Asa este Anka. Nici eu. Daca mergea macar partea cu fdp0

Vreau si eu un sfat: peste trei saptamani plec la mare. Sa ma risc sa dau o comanda cu cele necesare? Credeti ca ajunge la timp?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cric

Asa este Anka. Nici eu. Daca mergea macar partea cu fdp0

Vreau si eu un sfat: peste trei saptamani plec la mare. Sa ma risc sa dau o comanda cu cele necesare? Credeti ca ajunge la timp?

Cred ca da, dar numai daca o lansezi maine dimineata la prima ora. Mai tarziu, inghesuiala mare. Se trezesc si occidentalii ca, deh, reducerile incep de la ora 8 (ora Fr.)

cristina d.

Mergi la inceput