*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (98) ***
Raspunsuri - Pagina 17
miki68 spune:
quote:
Originally posted by arcadia
multumesc miki!
mai am o intrebare: la solduri toate produsele sunt reduse cel putin 70%, sau unele pot fi reduse mai putin?
Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe
fain
Mey, pentru asta tre sa-ntrebi pe mama-omida. Cine stie ce planuri au astia...Nu exista reguli la solduri. Anul trecut, imi amintesc cu nostalgie, ce draguti au fost LR cand, la a doua demarcare, au marit preturile Deci, totul e posibil!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
arcadia spune:
quote:tare
Mey, pentru asta tre sa-ntrebi pe mama-omida
voiam sa mai iau 2-3 produse la 65% pe care le-am sarit si nu stiu daca vor fi reduse mai putin sau chiar daca le mai gasesc pe masura mea la solduri. pe de alta parte, nu prea imi vine sa dau o comanda de 20 de eur, la care sa mai platesc si 6 eur fdp...
Mami de Calinut Gabriel (8 mai 2007)
Poze bebe
fain
missdeutza spune:
Vai fetelor eu aseara am umplut un cos de pe linkul ala cu reduceri si acu cand sa ma uit imi zice k e gol cosul meu C'est n'est pas possible!!!...francezii astia is nebuni sau nush unde sa caut eu si am mai stat aseara de am pus produsele pana tarziu k abia mergea site-ul....Oare imi apar maine? Ce ziceti?
cristina_dm spune:
Bine zici, mai Miki, totul e posibil cu astia!
Eu ma mir ca nu fac mai multa reclama la solduri(anul trecut parca era mai multa forfota din partea lor, mereu anuntau cate ceva), ma mir ca mai nimic nu se misca pe site...deja ma enervez ca sunt produse la care ori nu mai gasesc culoarea care vreau, ori masura...Si nu apar multe noutati!!!
Ma uit pe site si o buna parte din el il am si in dulap!, alea super reduse...sa vedem acum cat reduc si din alea scumpe...
Grea e asteptarea asta!
miki68 spune:
Eu am crezut initial ca-s "secretosi" cu noi, astia din lumea a 3-a, cand colo vad pe achetergagnant ca nici pe frantuji nu-i prea baga LR in seama. De unde deduc:
1. s-au prostit sau,
2. nu le-au satisfacut revendicarile dupa greva si-i "doare la basketi" de vanzari
Oricum, tin minte ca cei mai revoltati de salarii erau aia care impacheteaza produsele/coletele si poate in stransa legatura e si lipsa codurilor fdp 0
Ma mai gandesc si va ma spun
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
ANKA-iasi spune:
stiti codurile gen 50/125,24/60 etc valabile si pe pages vertes.prostii,nu merge nici unulpe cos cu produs la pret intreg si altul pret verde...azi zicea una pe acheter gagnant ca merge....si am incercat vreo 10 date de ea ca valabile
missdeutza spune:
Vai fetelor eu aseara am umplut un cos de pe linkul ala cu reduceri si acu cand sa ma uit imi zice k e gol cosul meu C'est n'est pas possible!!!...francezii astia is nebuni sau nush unde sa caut eu si am mai stat aseara de am pus produsele pana tarziu k abia mergea site-ul....Oare imi apar maine? Ce ziceti?
Mirona spune:
quote:
Originally posted by ANKA-iasi
mirona intri la mon espace client,alaturi de suivi de commande si acolo ai sa vezi mes produits preferes
multumesc frumos.
Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006
croco21 spune:
Buna fetelor, se pare ca am intrat la timp ca sa aflu si eu ca incep maine soldurile. Am vazut ca nu-s prea multe produse dar din cate tin minte astea care sunt puse la solduri nu se reduc decat cu pana la 70%, cel mai mult se reduc cele de la aubaines - anii trecuti erau si 90% reduse. Intr-adevar nu e prea multa agitatie, nu mai apar nici coduri. Ma tot uit pe site si parca nu prea am ce lua, am cumparat deja cam tot ce parea interesant - multe produse sunt vechi de doi ani. Stie cineva cand apare la vanzare colectia noua A-H?
http://andrei.seek-on.com/ro/
cristina_dm spune:
Eu ma oftic rau sa platesc aiurea aia 6 euro, iar daca omuletii au facut greva, cred ca ne lingem pe botic de coduri.
Mie mi s-a intamplat sa imi goleasca ei cosul ca cica l-am tinut prea mult tp plin fara sa duc la bun sfarsit comanda. Daca aseara ai umplut cosul, nu e normal sa il gasesti acum gol. Poate ai apasat pe supprimer din gresala...sau ai facut o manevra gresit. Reactiveaza-te, vezi daca tot gol e!
Si un mic gand pozitiv: poate ne vor surprinde cu niste reduceri de....100%!!!Glumesc si visez!
Oricum am luat teapa la o comanda, parca v-am spus, ca vazusem pe idées maison GRATUIT dadeau materiale de acoperit patul. Si de fapt erau monstrele materialelor!!! Am primit patratele de 5cm/5cm din materiale de toate culorile....teapaaaa!Si in inocenta mea credeam ca dadusem lovitura!