*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (98) ***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_dm spune:

Fetele, am inceput si eu antrenamentul! Am pus 25 lucruri in cos si hop! ca imi spun ca e plin si nu mai pot adauga nimic. Eu puneam la greu...Dar doar sa le am sa vad cat o sa scada la pret!

Nu stiu la voi, dar la mine merge greu site-ul:pana se schimba pagina, pana apar masurile, pana clic, pana apar...sau sunt eu prea nerabdatoare?!
Eu zic ca miki are dreptate, voi incerca sa-ti urmez sfatul si sa astept prima zi sa se "limpezeasca preturile"...Dar greu mai este si sa astepti ziua u pricina, dar sa stau cu degetutele cumintele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Cu codurile fdp 0,de obicei LR-isti cand incep soldarile,le inactiveaza pe cele vechi.Poate nu,de data asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

erau toate coduri pt cadouri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

AMR 2 zile!

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

quote:
Originally posted by Bratu Monica

AMR 2 zile!

Monikka

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Inex spune:

Buna dimineata!
Fetelor,frantuzoaicele din cate am inteles eu ,au deja linkul pt pregatirea cosului.Daca poate cineva sa traduca de aici http://www.achetergagnant.com/forums/Lien-Vers-Soldes-LRfr-t40205.html cum aflam si noi linkul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Cica daca dai reply,s-ar vedea linkul!S-au n-am inteles eu bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris-gabi spune:

Uite linkul

http://www.laredoute.fr/achat-wish-list.aspx?categoryid=46568326

Spor la umplut cosul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

eu am inteles ca trebuie sa raspunzi la subiect ca sa vezi cache-part si l-am gasit pe prima pagina a subiectuluimajoritatea le am deja in cos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Neatza!

Doamnelor mai intreb si eu odata , ca sa nu fac vreo belea ... merge sa platesc cu un card pe 2 conturi?

Eu mi-am mai facut un cont, dar nu ma lasa sa platesc cu acelasi card!

in Ghid scrie asta

quote:
"* Plata: cu card Visa, Mastercard ptr plati internationale; exista carduri emise in euro, dar care nu pot fi folosite pentru plati on-line; in acest sens, se face cerere la banca pentru autorizarea platilor on-line; se poate plati si cu carduri emise in lei, banca platitoare realizand conversia RON/EUR; verificati sa aveti pe spatele cardului un numar, va vor trebui ultimele 3 cifre, daca nu le aveti, nu puteti folosi cardul la plata pe net; din experienta noastra, cu acelasi card nu se poate plati decat pe maxim 2 conturi, iar pe un cont nu se poate plati decat cu maxim 2 carduri; "

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput