bronzare cu DHA
http://www.youtube.com/watch?v=tC6qKrVuTbY&feature=related
ati incercat careva sa va "bronzati" asa? cat costa ? arata destul d bine bronzul pe pielea tipei. sunt curioasa sa incerc si eu! o sa merg la o nunta luna viitoare si am nevoie de putina culoare ca sunt cam alba:D
Raspunsuri
pisix spune:
BeLucci - acum un an m-am bronzat si eu cu "vopsea" pe fata in Italia si arata super
Asa ca m-am intors in Rom si tot inainte de o nunta m-am facut pe tot corpul
Am facut asta cu 3 zile inainte de nunta si vreau sa-ti zic ca la incheietura manii cum am transpirat mi-a ramas pata alba si pegat se vedea ca un jeg :-)
Apoi fiind vara, dansand, etc ... am transpirat puternic; si aveam o rochie bej deschis si ... a inceput sa mi se duca bronzul de mi s-a vazut pe rochie; pana la 10 seara aveam rochia varza
Deci ... ai grija
cortez spune:
Adevarul e merita, la solar trebuie sa te duci foarte des ca sa ajungi la culoarea tipei si mai si dauneaza sanatatii pielii..
Am o colega care a ales un bronz cu DHA si arata super zici ca abia a fost la mare, o culoare ciocolotaie si lucioasa, fara pete. Incerc sa ma interesez cam cat costa si va anunt.
o zi excelenta
BeLucci spune:
wow pisix ce "aventura" ai avut la nunta ! sper ca te-ai distrat pana la urma la nunta in ciuda "pacatosului de bronz"! cortez asta era ideea sa nu-mi ia mult timp adica sa exclud solarul, la care ar trebui sa merg mai multe sedinte avan in vedere ca nu am fost deloc la solar, m-am bronzat doar la soare. dar acuma nu mai am timp nici de soare!! probabil o sa aleg varianta DHA si vad eu...poate o sa patesc ca pisix:D
elyanne spune:
Subiect pe aceiasi tema:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=121715
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
cortez spune:
Am gasit pe net : Bronzare DHA sedinta 40 RON (+ 15 RON peeling), hai ca e ieftin.
BeLucci, iti trimit link-ul pe PM sa nu fim acuzati de reclama ascunsa.
O seara excelenta