Hotel Meridian

Hotel Meridian | Autor: criu

Link direct la acest mesaj

avem o oferta pentru hotelul Meridian din Mamaia(cumparam biletul de la cineva). daca stie cineva as vrea si eu niste detalii despre acest hotel. ce conditii o sa gasim? multumesc mult

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Subiectul trebuia pus la "vacante, calatorii...."o sa-l mute moderatorii...
Cauta pe net, gasesti informatii despre toate hotelurile....

Sorana 17+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carrye spune:

Buna!
Hotelul Meridian din Mamaia apartine Ministerului Administratiei si Internelor. :D Ai mei prefera hotelul Diana din Saturn pentru ca am inteles ca sunt conditii mult mai bune, la Merdian nu am fost decat o data sa mananc. Conditiile sunt de 2 stele dupa parerea mea, ai grija cat dai pe biletele alea. Intr-adevar, stai 6 nopti, banuiesc ca si cu 3 mese pe zi. Preturile de la bar sunt de minister, cu regim special. Le vei gasi la pret de producator de cele mai multe ori. Este un hotel plin tot timpul cu familii cu copii, in general se inghesuie si cate 4-5 intr-o camera de ma intreb cand ii vad iesind cum dorm. Si sunt veniti din toata tara, biletele astea se distribuie in toate judetele. Dezavantaj este ca in spatele hotelului cand iesi dai direct pe o alee. Hotelul din Saturn are mult spatiu, piscina, vreo 2 terase unde poti manca gratar si multa verdeata. Asta din Mamaia nu are asa ceva.
Eu m-am intors aseara din Mamaia si am fost ingrozita de preturi. 30 lei sezlongul, si 70 lei o masa amarata pentru 2 persoane care nu mamanca decat un fel de mancare. S-a reintrodus taxa aceea de intrare in Mamaia, 3 lei. Daca mai ai alte intrebari il rog pe tata sa imi raspunda ca el merge des acolo in interes de serviciu. Eu cazata n-am fost decat la Saturn.
Concediu placut!

Mergi la inceput

Lorellay, unde l-ar plasa, nu gaseste informatii despre hotel, pentru ca este un hotel cu circuit inchis. Nu gasesti nimic pe net. Sunt sigura ca a cautat si negasind ne-a intrebat pe noi. Si dragut este sa ii raspundem, nu toate informatiile pot fi google-uite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

criu- ai primit raspunsuri concrete la care iti mai pot adauga ca incepand din vara aceasta au inclus bufet suedez in loc de mesele tip restaurant.
carrye- Nu cred ca este o problema distribuirea biletelor in toata tara ci mentalitatea omului mai degraba.

Mergi la inceput

Perfect adevarat, Mercedes. Intentia mea nu a fost sa discreditez celelalte judete fata de Bucuresti. Incercam sa ii spun ca acolo sunt multe "obicee" :) Am trait experiente multe de gen si stiu ce inseamna, intr-adevar, nu neaparat doar cu cei din provincie. Ca nu ma laud cu Bucurestiul in nici un caz in privinta educatiei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrath spune:

[

quote:
Originally posted by Carrye
...unde poti manca gratar si multa verdeata.

Anul asta, au bagat gazonu' in meniu?
Sau nici d-asta n-au, ca l-au mancat provincialii astia?

Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
Printesa de Miorlau se lupta din nou

"Nowhere else have I seen such lions led by such lambs."

Mergi la inceput

Hmm, uite unde era samanta de scandal si carcoteala. Imi cer scuze pentru exprimarea defectuoasa, in nici un caz intentia mea nu a fost aceea de a te forta sa citesti printre cuvinte. :D
Si poate ca au iarba si nu gazon, nu cred ca au ajuns la nivelul ala de dotari.
Imi pare rau ca te simti complexata pentru faptul ca locuiesti in provincie. Uneori si eu ma simt complexata pentru faptul ca traiesc in Romania atunci cand calatoresc, dar asta este viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

Carrye..scuze..nu m-am gandit..acum am dat si eu cautare pe ggogle si intr-adevar nu am gasit nimic...
Promit sa nu mai fac....

Sorana 17+ si Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
http://community.webshots.com/user/lorellay15

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrath spune:

Era sa editez mesaju' anterior da' vazui replica!

1. Rar am vazut aci pe forum atata condescendenta fata de co-forummisti ca la tine, tanti!

2. Complexata ca stau in provincie? Haida-de! Cu traficul infernal, lipsa de spatii verzi, preturi astronomice si celelalte "placeri" ale capitalei crezi cu adevarat ca VREAU sa stau in Bucuresti?

Andreea si Tefanu' nazdravanu'(8.12.2005)
Printesa de Miorlau se lupta din nou

"Nowhere else have I seen such lions led by such lambs."

Mergi la inceput