Cineva are nevoie de sfatul dvs.!!!!
Raspunsuri - Pagina 5
hannen spune:
Multumesc mult tuturor care au raspuns,multumesc ptr idei si sfaturi.Solidaritatea conteaza ff mult si este un gest frumos,si la fel de frumos este si faptul ca unele dintre voi care nu locuiesc in japonia totusi va-ti implicat,atat cat v-a stat in puteri.
Fetelor,vreau sa vrb in soapta acum sa ramana intre noi(idei de astea am avut si eu si ea),dar tot ea a fost care a zis``o sa ma bata Dumnezeu daca gandesc chestii de astea necurate``
Totusi cred ca nu e asa.
Nicole&Amira
MLDiana spune:
Nicole incerc sa dau de tine la telefon si nu reusesc.
Imi pare rau pentru prietena ta sper sa se rezolve situatia.Sfaturi ,nu am in afara de ce ai primit pina acum.Am inteles ca i-a facut rost Lia de un avocat .E mai bine sa vorbeasca cu el si sa-i spuna ce sa faca.Te pup
Lidia ,Tiara si David D.
Aliada spune:
O Doamne!Stai ca la asta nu m-am mai gandit Deci a luat legatura cu un avocat!Asta e bine.M-am gandit intr-una la biata fata de cand am aflat povestea,sper din tot sufletul sa se rezolve cumva.E clar ca nu poate face mare scofala cu sotul ei,trebuie sa-si vada de viata ei.Practic o tine sechestrata sa zic asaDin cauza overstay-ului ea nu poate pleca nici de la el si nici in tara fara sa aibe probleme la aeroprt.
ninaM spune:
Offf,Doamne...Imi pare atit de rau pt. prietena ta...Nu pot sa-mi imaginez cum pot fi unii asa de rai si nemilosi!!!Si cind te gindesti ca mai toate am plecat de-acasa prin strainatatzuri pentru o viata mai buna atit pt. noi,cit si pt. copiii nostri!Sarmana fata,cred ca-i este f greu.Continua s-o incurajezi cit poti si fii alaturi de ea!Nu merita asa un tratament din partea sotului,cu atit mai putin din partea mucosului de copil.Parerea mea,daca nu se mai poate face chiar nimic(si din cite inteleg,nu are cu cine vorbii in casa aia...)sa apeleze la un avocat,asa cum au spus si fetele...totusi are niste drepturi!Va pupic si mult curaj prietenei tale!
Nina&Alex
hannen spune:
Dragelor banuiesc ca toate sunteti cu gandul la noi.
Luni seara a fost sotul meu acasa la ea si a stat de vorba cu al ei.La facut sa inteleaga ca nu e cinstit cum joaca,,adica a papat ce a fost bun,si acum arunca la gunoi restul,,I-a explicat ca e datoria lui sa o ajute sa-si ia viza si pana la urma a inteles,asa ca ieri a mers cu ea la immigration.Deci o problema s-a rezolvat,dar raman celelate zilnice ptr care initial am deschis subiectul si am apelat la ajutorul vostru.El zice ca nu vrea sa divorteze deocamdata si vrea sa mai incerce amandoi inca o data.Va zic sincer ca e asa de suparata ca daca i-ar da unul una in cap nici nu ar avea putere sa se apere.Zilele trecute a fost taifun la noi iar ea mi-a zis,,taifun afara,taifun in sufletul meu,,
Va multumesc inca o data ptr sprijin si va dulceee.
Nicole&Amira
elenan spune:
Buna draga mea am citit toate mesajele si am ramas stupefiata.
Cred ca in momentul de fata tu ar trebui sa faci regulile jocului si in nici un caz el sau copilul lui. Poate ar fi bine sa angajezi o femeie si sa te mai debarasezi de acele treburi casnice stresante, pentru ca in definitiv esti in primul rand mama. Incearca sa selectezi numai ce e bun pentru tine si copilul tau. Iar daca el incalca regulile tale poti sa/l parasesti cu inima impacata fiindca tu ai acceptat mult prea multe.
Scuza-ma daca am gresit cu ceva, dar iti spun din suflet ca eu asa as face. Mult curaj.Pupici.
ralucami spune:
Hannen pe mine m-ati pierdut undeva pe drum Doar ce citisem ca situatia se rezolvase cat de cat si Lia ii gasise un avocat prietenei tale. Dar acum dupa ce am citit si ultimul tau mesaj imi dau seama ca problema legala nu e chiar atat de stresanta, pe cat de tensionata este situatia dintre ei. Am inteles ca el ar mai vrea o noua sansa ca sa "restaureze linistea si pacea". Daca si prietena ta ar fi de acord, atunci putem vb de "un caz rezolvat cu bine". Sugestie: sa ii propuna sotului ei sa mearga undeva in week-end doar ei doi. Piciul rasfatat sa il trimita pachet la bunica (am inteles ca a mai stat cu ea si inainte) si cu bebelusul sa stea cu o prietena de-a ei de incredere. Poate intr-un final o sa isi rezolve problemele si o sa reusesca sa fie si ea fericita. Sa nu mai fie atat de necajita. De acum rezolvarea problemelor depinde in mare masura in functie de cum "va actiona", nu mai sunt de natura juridica. Capul sus!!! Ganbatte! Pupici pt tine si Amira
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Aliada spune:
Scumpa de ea,chiar ca-i taifun in sufletelul ei!Daca vrea sa mai incerce o data in legatura cu casnicia,atunci ar fi bine ca mare parte din reguli sa le faca ea.Asa de rau i-mi pare de ea.E de ajuns ca e departe de casa dar sa mai fie si asa nefericita,trebuie sa fie cumplit!Sa-i spui sa nu renunte la lupta pentru ea si bb si spune-i ca sunt o gramada de suflete alaturi de ea!
Anina_n spune:
Draga Nicole,
am citit, si eu, povestea prietenei tale si nu-mi vine sa cred ce se intampla in casa aceea. Se pare ca omu' acela a vrut o femeie buna la toate in casa, mai putin sotie. Sugestia Ralucai mi se pare buna. Daca nici asta nu da rezultate, e clar, nu o doreste in viata lui ca sotie. Sa dea Dumnezeu sa se rezolve totul bine, pana la urma !
Nina