Sotii vostrii sforaie???Al meu da.Si nu pot dormi in camera cu el..Acum vom merge in concediu si nu stiu ce sa fac...cum o sa dorm...E grasut si stiu ca si asta e o cauza...si e tare obosit...si zice ca tot timpul are nasul infundat...
Mi-am luat niste dopuri,dar sunt dintr-un fel de burete,si nu au nici un efect...Oare mai sunt si altele pe piata???Am auzit ca ar fi niste plasturi nazali si un spray.Ati folosit careva???
Stiu ca solutia ar fi sa slabeasca,sau sa faca operatie,dar acum nu se poate.
Astept raspunsurile voastre.Mersi.
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Asa s-a nascut Bea
Si al meu sot cateodata sforaie.Acum sunt obosita si nu-l mai aud dar cat am fost insarcinata sufeream de insomnie din cauza lui bebe si din cauza sforaitului sotului..Solutia mea era dopurile de rechi pe care le foloseste el la rally-uri.Sunt tot din burete.Cand le pun in ureche se fac ca niste cocoloase iar cand le scot buretele incet-incet revine la forma initiala.Nu auzeam nik parca avea un rand de 10 termopane
Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07.
Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*
**Ramona are nevoie de ajutor**
Ooo ce-mi place acest argument!Eu nu am avut iubit care sa nu sforaie!Ar trebui sa-i testez inainte:-)Iubi' de acum sforaie atat de tare incat,chiar daca dormim separat,tot il aud..2 usi inchise intre noi,cca 40m distanta!Norocu' lui ca e dulce si frumos,ca altfel era deja "concediat" pana acum la cata galagie face cand doarme:-)Solutii?La el e prea greu..malformatie congenitala,poveste lunga care ar implica minim 1 an de aparat ortodontic plus doua operatii chirurgie plastica..si nu stiu daca m-as mai topi atat dupa el dupa,daca se "repara"si nu mai vorbeste peltic:-)