Flori pentu rochie

Flori pentu rochie | Autor: elyanne

Link direct la acest mesaj

Am gasit un model de rochie cu flori aplicate... e gata... numai ca nu gasesc unde sa fac florile...
Stiam ca exista un magazin prin zona lipscani care face asa ceva (flori din materialul tau... sa se potriveasca si cu restul) dar nu mai sunt acolo...
Iar la Picasso sunt exagerat de scumpe... 2 flori 120 de ron...
Imi trebe vreo 10 flori... iau alta rochie cu banii astia...
Rochia n-o pot lasa asta... pt. ca e neagra cu tul galben pe dedesupt... deci mai trebe ceva galben pe ea...

Aveti idee unde pot sa gasesc o mercerie (cred) care sa faca asa ceva?

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Elyanne,la "casa noastra,dulce casa"exista un thread de croitorie si probabil acolo stiu mai multe fetele in acest sens.Daca nu ceri tu acolo,ma duc eu sa intreb ca am nevoie de flori asemanatoare la ce spui tu.Sa speram ca ne ajuta careva:-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Elyanne - si eu mi-am cumparat o rochita de seara care avea pe piept o aplicatie de-a dreptul urata. Insa rochia mi s-a parut super. Asa ca am dus-o la atelier, mi-a scos aplicatia, mi-a scurtat-o si au ramas niste resturi. Din resturile cu pricina mi-au facut o funda in care au pus o brosa aurie cu cristale pe care am cumparat-o de la Picasso cu 120 lei. E drept, cam scumpa. Insa aplicatie aurie ar merge si la rochita ta, si ai putea sa achizionezi brose supradimensionate de la Dragonul Rosu, la un pret muuuult mai accesibil decat gasesti la Picasso. Insa eu m-am prins abia dupa...

Roxana mami de Robert (18 feb 2008) si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

iti pot face eu. daca vrei, da-mi pm.

I'm not trying to be difficult...it just comes naturally.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

dooku3 n-am stiut ca exista si subiect de croitorie... postam acolo direct... poti sa intrebi tu...

Dianocica am trimis PM

Roxana mie imi trebuie o floare undeva pe fusta sa prind taftaua de deasupra... sa se vada tulul... Si mai imi trebe unele mai mici prinse in rest... Nu merge cu o funda...
Sunt vreo 8... iau alta rochie Dau 5 milioane numai pe niste flori... am ramas socata cand am auzit cat costa...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput