Hai Romania !! (Romania - OLANDA)
Raspunsuri - Pagina 59
maria_bunica spune:
JOSEFINE- pai aici se comporta cam ciudat intre ei...se zice asa:in Madrid sunt spanioli...in Barcelona ..catalani..in Pais Vasco se vb alta limba...etc!De ex..presedintele comunitatii din EUSKADI a tinut in semifinale cu Rusia...a zis ca nu vor sa castige Spania!!Ei se considera separati pe comunitati chiar daca fac parte din aceeasi tara...cum suntem noi in Ro..munteni,moldoveni.etc!!Iar catalanii si ceilalti spanioli nu se suporta delocSper ca ai inteles esentialul din ce am vrut eu sa iti explic!!!Televiziunea care a transmis EUROCOPA a avut trimisi aproape in toate orasele mari din Spania reporteri ca sa transmita petrecerea!Ciudat insa ca din Barcelona..nu au aratat nimic!!!Ceva de genul:Daca esti catalan...nu esti atat de spaniol ca mine!!!Au o mentalitate ciudata..in aceeasi tara se vb foarte multe limbi..ex...euskada..gallego..catalan!!
Sper ca ai inteles ceva...nu prea ma pricep la explicat in scris!!
Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/
Lauraa spune:
Alina, nu sunt trista, locul doi nu e deloc de lepadat! Si eu chiar nu as putea fi suparata pe ei, orice ar face, e echipa mea de suflet, campionii inimilor, ii iubesc pe fiecare in parte, Schweinsteiger e my luuuv, Lahm si Kurany au fost aici la Stuttgart, Klose e atat de dragut si timid, Balack e un munte de om, Podolski un copil vesel si talentat, Lehmann un tip inteligent, ce mai, is unul si unul pe sufletul meu! Si mai avem si un antrnor beton, ce prestanta are, cat de impecabil e mereu, am vazut si alti antrenori, de la alte echipe, nici unul nu e ca Löw :) . Love them all, campionii inimilor!!!
josefine spune:
maria, multumesc pentru lamuriri! si eu m-am mirat, dar acum am inteles de ce a fost asa.
edit: f. interesanta mentalitate.
o poza dupa semifinala italia-spania din barcelona: http://tinypic.com/view.php?pic=257oda1&s=3
anangel_lexi spune:
Am uitat sa va spun ca aici in Trier am gasit stegulete cu Romania, e drept ca erau din acelea mai mici, de marimea celor care se pun la masini. Dar ne-am bucurat mult ca am gasit si am cumparat o gramada si pentru noi si si pentru colegii mei.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?