Hai Romania !! (Romania - OLANDA)

Raspunsuri - Pagina 58

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Am stiut dinainte ca Spania va castiga.Era imposibil sa nu castige la ce fotbal joaca,spectacol,tehnica...O placere sa vezi aceasta echipa!!!
M-am bucurat enorm pentru ei si le-am tinut pumnii!Au meritat acest titlu pentru fiecare secunda jucata la acest euro!BRAVO BRAVO BRAVO!!!
VIVA ESPANA!!!
Respect si felicitari Germaniei pt participarea in finala!(desi jocul lor de azi a fost slabut)
Ce pacat ca s-a terminat...

Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu

STUTTGART CAMPIOANA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Mi s-a indeplinit dorinta si a castigat Spania.
Afara e liniste deplina si ala ce mi-a furat steagul cred ca il inghite la ora asta LOL

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
Croatia-The Mediterranean as it once was
A ticket to hell has never been funnier

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by blackpanterro

Mi s-a indeplinit dorinta si a castigat Spania.
Afara e liniste deplina si ala ce mi-a furat steagul cred ca il inghite la ora asta LOL

"With or without religion, good people would do good things and evil people would do evil things; but for good people to do evil things—that takes religion" - Steven Weinberg - Nobel Prize winner

Black ,aici nu e liniste,claxoneaza unii si altii ca nebunii.
Dar ce fel de steag ai avut?
Ca daca ai avut steag romanesc mai inteleg,nu se prea gaseau,decit pe amazon sau ebay.
Daca era nemtesc nu-l inteleg,sunt peste toot,numai fiica-mea a primit deja vreo 3 pe la cumparaturi .

Alina

Mergi la inceput

Alina, steagul era mare nemtesc, a atarnat la geam din prima zi de campionat pana la meciul cu Turcia.L-am prins la barele de la geam la etajul 1 al casei si atarna frumos in jos.
In timp ce eram in casa imi sare unul in gradina din fata casei il smulge si fuge.Eu am ramas socata un moment dupa care am fugit dupa el dar prea tarziu.
Atunci am spus ca sper din suflet sa piarda Germania daca suporterii se tin de marlanii din astea in timp ce se gaseau steaguri la tot coltu'.

Mergi la inceput

Steaguri romanesti nici nu am gasit, niciunde, cred ca s-au vandut dinainte de inceperea campionatului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Yupiiii, vicecampioniiii :))) Super, Germania a fost supeeeerrrr! Looovvee it!
Azi nu au jucat cine stie ce, spaniolii au castigat, au meritat, foarte bine, bravo lor! Nimeni nu le poarta pica pe aici, nu reusesc deloc sa ma obisnuiesc cu atmosfera asta de fair-play :)) .
Spaniolii nu au mai castigat de cativa zeci de ani, cred ca e bucurie mare pe acolo! Germania a castigat de trei ori Campionatul european si de trei ori campionatul mondial, a fost de patru ori vicecampioana mondiala si de doua ori pe locul trei mondial. Au jucat finala mondiala de 15 ori, record absolut. Deci cu atat mai mult bravo spaniolilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Eu ma bucur foarte mult ca au castigat spaniolii. Au jucat superb si meritau victoria! Maria_bunica, chiar la tine m-am gandit cand s-a terminat meciul, pt. ca stiam ca esti o sustinatoare infocata a echipei Spaniei Poate iti faci putin timp sa ne povestesti atmosfera de azi-noapte, cred ca n-a inchis nimeni niciun ochi!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by Lauraa

Yupiiii, vicecampioniiii :))) Super, Germania a fost supeeeerrrr! Looovvee it!
Azi nu au jucat cine stie ce, spaniolii au castigat, au meritat, foarte bine, bravo lor! Nimeni nu le poarta pica pe aici, nu reusesc deloc sa ma obisnuiesc cu atmosfera asta de fair-play :)) .
Spaniolii nu au mai castigat de cativa zeci de ani, cred ca e bucurie mare pe acolo! Germania a castigat de trei ori Campionatul european si de trei ori campionatul mondial, a fost de patru ori vicecampioana mondiala si de doua ori pe locul trei mondial. Au jucat finala mondiala de 15 ori, record absolut. Deci cu atat mai mult bravo spaniolilor
Laura si minunile

Laura ,hai nu fii trista,locul 2 european e ceva.Germania joaca constant bine,chiar dimineata ascultam niste comentarii la nemti ca jocul echipei a crescut mult fata de 2006 asa ca un titlu e pe-aproape .

Obiectiv vorbind,spaniolii au avut mai multe ocazii,au avut o bara,au jucat bine constant.Bravo!!
Aseara au avut si gramul de noroc...tre'sa recunoastem.Dimineata am revazut meciul in reluare la romani si chiar comentatorii nostri au zis ca spaniolii au fost favorizati vizibil de arbitrul italian(probabil fericit...ca si mine,ca spaniolii i-au scos pe italieni )Rosetti.A dat mult prea usor 2-3 lovituri libere ibericilor,a vazut imaginar 4-5 faulturi in atac(in minutul 90 Schweini egala daca nu ar fi fluierat arbitrul pe un fault in atac interpretabil sau inexistent...)si s-a facut ca ploua la gestul oribil a lui Silva(i-a dat un cap lui Podolschi),atunci chiar toata lumea a fost de-acord ca era de cartonas rosu si alta ar fi fost soarta partidei daca spaniolii jucau ultimele 30 minute in 10.Chiar Arragones a sesizat gravitatea gestului,l-a scos imediat pe Silva sa nu recidiveze .Daca va amintiti pt cei care au urmarit regulat campionatul,portarul turc a primit cartonas rosu in meciul cu cehii pt un gest mult mai cuminte ...

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

quote:
Originally posted by anangel_lexi

Eu ma bucur foarte mult ca au castigat spaniolii. Au jucat superb si meritau victoria! Maria_bunica, chiar la tine m-am gandit cand s-a terminat meciul, pt. ca stiam ca esti o sustinatoare infocata a echipei Spaniei Poate iti faci putin timp sa ne povestesti atmosfera de azi-noapte, cred ca n-a inchis nimeni niciun ochi!

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Pozele noastre din concurs sunt

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=&folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?

Pai petrecerea continua!!!Azi aproape un milion de persoane au asteptat campionii in Piata Colon din Madrid!!!Distractia en in toi...jucatorii sunt afonici...s-au plimbat cu un autobuz descoperit pe strazile principale...au cantat...au tipat...e super...inca mi se face pielea de gaina cand ma uit la tv!!!Petrecerea va fi televizata pana la ora 00...!Aseara au fost si cateva incidente..s-au spart cate geamuri la magazine..au daramat cativa stalpi de electricitate...au mai facut si prostioare fanii...dar una peste alta atmosfera e super!!!Am fost infocata si in partidele echipei Romaniei...la fel...am fost impartita in doua!!Simt ca sunt si de-a Spaniei dupa atata timp si chiar nu poti sa nu te emotionezi la cate vezi pe strada...la tv!!!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns josefine spune:

Noi am tinut cu Spania. In meciul din semifinale eram in Barcelona si ne-am bucurat pentru spanioli. Ma asteptam sa fie mai mare zumzaiala in oras dupa meci, dar cateva claxoane ici colo si grupulete cu steagul Spaniei. N-am inteles de ce doar in Madrid se bucura lumea:-)
Oricum, bravo lor!
Am urmarit meciul din finala intr-un bar unde erau depotriva si spanioli si nemti. Dupa meci nu a iesit deloc cu scantei - doar la cate o faza mai importanta se bucurau unii ori altii. Noi - cu spaniolii.

Mergi la inceput