Cum este posibil?
Raspunsuri - Pagina 6
ionica spune:
Si acum sa-ti raspund la intrebarea ce asi face cu cei 5000euro:
Fata care face menaj la mine se marita acum pe 26 iulie , au incercat sa faca un credit la banca pentru asi acoperi cheltuielile nuntii .
Din nefericire ,nexam credit ,iar ei au lansat deja invitatiile pt nunta.
Oricum ii vom ajuta,dar cred ca mi-ar cadea bine cei 5000 euro ,asa nu mai intru eu in economiile de criza.
http://fr.youtube.com/watch?v=wQAthxUjkpY
b.nica spune:
Ionica,eu am mai spus aici, eu nu practic medicina, am activitate didactica platita ca bugetar.
Noroc ca am un sot bun, iubitor si muncitor .
loryi1974 spune:
quote:
citat din mesajul lui b.nica
Ionica ntz,ntz,ntz,ntz,ntz!
1-Sunt mai mult de 2 masini in curtea mea.
2-Nu ma duc la Mall din principiu.
3-La tara am aceleasi probleme pt. ca mi se blocheaza si acolo intrarea in curte;ma rog, acolo ma descurc ca stiu unde sunt soferii.
4-De cand ma stiu mi-a placut sa ma imbrac dupa gustul meu si unicat .
5-La Paris ma duc in alte parti si nu neaparat in magazine!
Pai,uite incepe cu tine rezolvarea saraciei pe plan mondial:
1.Vinde 1-2-9 masini din curtea ta si cumpara alimente pentru copiii din Etiopia.In definitiv,o masina ar aduce bani mai multi decat o vuitoana si la ce iti trebuie 2-3-9?Cu acest prilej intri si pe partea ecologista,doua probleme dintr-o lovitura.
2.Renunta la unicate ca ,in principiu,ar trebui sa fie mai scumpute si treci la tarabele din Obor.Diferenta tot pentru saraci;
3.Ce sa cauti la Paris?Cu banii pe care ii cheltui acolo te deplasezi la fata locului in Etiopia si incepi lupta cu saracia.
Si,da,la ce iti trebuie casa la tara?Vinde-o acuma pana nu se ieftinesc si cu banii obtinuti,ghici ce poti face?
denizel spune:
quote:
citat din mesajul lui loryi1974
1.Vinde 1-2-9 masini din curtea ta si cumpara alimente pentru copiii din Etiopia.In definitiv,o masina ar aduce bani mai multi decat o vuitoana si la ce iti trebuie 2-3-9?Cu acest prilej intri si pe partea ecologista,doua probleme dintr-o lovitura.
2.Renunta la unicate ca ,in principiu,ar trebui sa fie mai scumpute si treci la tarabele din Obor.Diferenta tot pentru saraci;
3.Ce sa cauti la Paris?Cu banii pe care ii cheltui acolo te deplasezi la fata locului in Etiopia si incepi lupta cu saracia.
Si,da,la ce iti trebuie casa la tara?Vinde-o acuma pana nu se ieftinesc si cu banii obtinuti,ghici ce poti face?
Loryi, b.nica nu mai are nevoie de sugestii.
Ea a gasit deja solutia pt. ajutorarea muritorilor de foame din Etiopia si, amabila, ne-a impartasit-o si noua acu' 2 pagini: "as investi in sistem de panouri solare sau alte sisteme alternative la energia conventionala, ca sa le dau cu tifla astora care imi strica ziua atunci cand primesc facturile de la apa si electrica. "
Multumim b.nica, era mai simplu decat credeam: datul cu tifla alora care ne strica ziua si cer sa le platim apa si energia pe care le consumam .
A, uitam! Datul cu tifla si doamnelor cu vuitoane .
A, da, si bogatilor fara principii si excentrici (mai nou, am auzit ca isi construiesc case fara garaje ) care isi cumpara multe-multe Dacii ca sa aiba cu ce bloca trotuarele pe care circula oamenii cumsecade :-)).
loryi1974 spune:
quote:
citat din mesajul lui denizelquote:
citat din mesajul lui loryi1974
Loryi, b.nica nu mai are nevoie de sugestii.
Ea a gasit deja solutia pt. ajutorarea muritorilor de foame din Etiopia si, amabila, ne-a impartasit-o si noua acu' 2 pagini: "as investi in sistem de panouri solare sau alte sisteme alternative la energia conventionala, ca sa le dau cu tifla astora care imi strica ziua atunci cand primesc facturile de la apa si electrica. "
Pai daca a gasit solutia si n-are bani sa inceapa investitia revenim la sugestiile mele.Iar in Etiopia si vecinatati e sooooooare tocmai buuuuun pentru panouri solare.Si atunci sa te tii dezvoltare .......
ladyJ spune:
Foarte tare subiectul.Acum nu stiu cum se face,ca B.nica are tot timpul o problema din asta existentiala,dar ea nu se considera a face parte din rezolvarea ei.Asta e ca si aia cu paiul si barna....
Subscriu la tot ce a scris Vikinga.Mai clar nu se putea,desi trebuie sa merturisesc ca si-a irosit timpul degeaba,oricum nu a fost inteleasa....
B.nica,nu credeam ca tu chiar asa poluezi bucurestiul.Da-o incolo,mai mult de doua masini?Pai tu stii ce inseamna asta pentru stratul de ozon?
Am intrebat-o pe prietena mea de ce isi cumpara genti de mii de euro.Stii ce mi-a zis? Ca asa vrea ea,ca a muncit,ca are de unde si ca vrea sa-si cumpere.Ce zici,ii dau cu tifla?
Ia mai deschide televizorul,poate totusi iti vinzi masinile si trimiti bani in Etiopia.Asta ca sa fii exemplu bun pentru astia cu LV...
loryi1974 spune:
quote:
citat din mesajul lui ladyJ
Foarte tare subiectul.Acum nu stiu cum se face,ca B.nica are tot timpul o problema din asta existentiala,dar ea nu se considera a face parte din rezolvarea ei.Asta e ca si aia cu paiul si barna....
Subscriu la tot ce a scris Vikinga.Mai clar nu se putea,desi trebuie sa merturisesc ca si-a irosit timpul degeaba,oricum nu a fost inteleasa....
B.nica,nu credeam ca tu chiar asa poluezi bucurestiul.Da-o incolo,mai mult de doua masini?Pai tu stii ce inseamna asta pentru stratul de ozon?
Am intrebat-o pe prietena mea de ce isi cumpara genti de mii de euro.Stii ce mi-a zis? Ca asa vrea ea,ca a muncit,ca are de unde si ca vrea sa-si cumpere.Ce zici,ii dau cu tifla?
Ia mai deschide televizorul,poate totusi iti vinzi masinile si trimiti bani in Etiopia.Asta ca sa fii exemplu bun pentru astia cu LV...
Mi se pare un raspuns foarte corect.
Pana si in povesti,de regula,saracii devin bogati,Cenusaresele printese imbracate in rochii stralucitoare ,risipa de nestemate,aur,materiale scumpe,palate etc.etc.
Numa comunistii sperau(sanchi) ca toata lumea sa fie egala,da unii tot erau mai egali decat altii...
Si ca tot veni vorba de bogati:majoritatea dintre primii bogati ai lumii sunt implicati in fundatii caritabile care incearca sa schimbe ceva ,unii au renuntat in favoarea acestor fundatii la sume imense de bani.La nivelul nostru,cred ca micile gesturi de genul 2% impozitul pe salarii,diverse contributii ,donatii de imbracaminte ,jucarii ,poate voluntariat sunt de ajuns.Nu-i nevoie sa renunti la o geanta sau sa sa consideri ca cel ce nu vrea sa renunte este lipsit de inima.
b.nica spune:
Ca sa nu escaladam absurdul, cred ca ar trebuie sa va ganditi daca nu cumva imaginatia va joaca feste.
Sa luam un singur exemplu:am spus ca am mai multe masini in curte, NU ca am mai multe masini si restul poate continua, dar ar fi total off-topic.
ladyJ spune:
quote:
citat din mesajul lui b.nica
Ca sa nu escaladam absurdul, cred ca ar trebuie sa va ganditi daca nu cumva imaginatia va joaca feste.
dar de ce vorbesti la plural?Reciteste-ti postarile si vezi marul discordiei.
b.nica spune:
Ai punctat bine Lady J,marul discordiei sunt eu!
Sunt aceleasi persoane care combat postarile mele,indiferent de subiect.
Mi se pare jalnic sa-ti consumi timpul si ideile urmarind persoane pt. care ai facut o fixatie.
Acest Forum ofera posibilitati inimaginabile;poti sa-ti destainui incertitudini,poti sa afli raspuns la multe intrebari pe care nici mamei tale,sau celei mai bune prietene, nu i le poti pune.
Poti sa afli alinare intr-un moment critic care poate te-ar duce la gesturi necugetate.
Hai sa facem pace, sa lasam glumitele la ZZ-ica si sa ne manifestam responsabil atunci cand postam un raspuns mai ales cand il simtim disperat!
Si ca sa arunc eu piatra prima va provoc sa fiti mai active pe Forumul Zona Zoster!Avem nevoie de umor, de impunsaturi, ca sa ne descarcam!
Hai care sare prima?