Superdieta (25)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bretonica spune:

quote:
Originally posted by Anuska

Sa stii ca ciresele taie foamea.
Insa dupa ceva timp revine....
Baga un grapefruit ca sigur dupa el nu-ti mai trebuie nimic!
Mersic de floricele si pupici; ung sufletelul!

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

...n-are mama grapefruit,si oricum la mine nu are nimic efect,mai tare mi-ar face foame ....dar daca tot sunt pe aici hai sa am grija de tine,macar cu pupice si....

"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

At un ceai verde.....
Taie sigur foamea, dar te si poate energiza.....
Deci tot reteta ta e mai buna: apa dupa!
si eu!

Poze cu familionu'

Mergi la inceput

Anuska,am la fost la votat...si cind sa-l votez pe tup-tup,ce sa vad,ca a intrat in spital deoarece nu a fost ingrijit corespunzator de catre proprietar....nu erai tu proprietarul?
...saracu tup-tup,hai sa-i ducem ceva bun de mincare la mititelu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Neata!
Tu iubita ... nu mai da na na ca plang tare! Inca nu stiu daca am bebe... dar daca am si tu dai bice?!?!
Oricum, ieri am papat niste fulgi de porumb, 1 mar, o para, o portocala si apa... si doua sarmalute! Hai ca nu exagerez asa tare! Doar ca pap fulgii pentru vitamine si iau acid folic!
Fetelor aveti grija ca Breto profita de faptul ca Aida a plecat si isi p[une biciul ei in functiune! April draga mea... cred ca imi fac si eu rost de un bici ... ca sa-ti dau na na daca mai fumezi!
Dany tu ce mai faci?! Ma gandeam... ce zici sa ne intalnim in parcul Sub Arini sa facem putina miscare!? (eu intr-adevar sunt foarte ocupata, dar poate, poate facem o iesire pe saptamana)
Va pup si aveti grija la ploaia de bice!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bretonica

Anuska,am la fost la votat...si cind sa-l votez pe tup-tup,ce sa vad,ca a intrat in spital deoarece nu a fost ingrijit corespunzator de catre proprietar....nu erai tu proprietarul?
...saracu tup-tup,hai sa-i ducem ceva bun de mincare la mititelu..

Da, l-am vazut si eu ca e la spital.... asta e, nu ma pricep la ingrijit/crescut animalute....
Dar votati-l in continuare pe Piscotel, ca vad ca si el mai are resurse putine!

Poze cu familionu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

neatzaaaaaaaaaaaaaaa!

Isa, bai ma-nnebunesti cu am sau n-am. Io sper din tot sufletul sa fie BB acolo si sa ne dai vestea minunata pana plec in concediu. Ai termen pana pe 29 seara ca pe 30 dimineata plecam. Doamne ajuta! Pana atunci- succese in procesul tehnologic

Cu fumatul sa stii ca am constatat: tre sa trec prin toate fazele, de obicei dureaza nitel timp pana ma "obisnuiesc" cu ideea ca tre sa ma las de sportul asta. Lucrez la capitolul asta.

Anuska, l-ai pus pe tzup-tzup la dieta sa-nteleg? Sa dai linkul sa nu-l lasam pe bietul animal sa moara de inanitie.Sa-l puneti iar si pe-al Aidei -sa gaseasca animalutzul distrat si mancat.

So, aseara am vizionat meciurile- ambele - si RO-FR si Olanda Italia, l-am sarbatorit si pe cumnat. Chiar n-am exagerat, cel putin nu la capitolul mancare . Insa am servit desert (o felie mica-mica), asta e azi tre sa fac ceva sa "salvez" situatia, daca se poate numi asa.

In rest - sunt "sifonata" cum zice Doroti, de sambata incoace dorm cate 5 ore max pe noapte. Ma scol din pat odihnita si pana ajung in bucatarie deja am obosit.

Asa ca va doresc o zi cat mai usoara, ca pana vine weekendul mai e, iar pana atunci vine ziua de cantarire, asa ca atentie maxima la ce bagati la ghiozdan azi.

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by april16

neatzaaaaaaaaaaaaaaa!

Isa, bai ma-nnebunesti cu am sau n-am. Io sper din tot sufletul sa fie BB acolo si sa ne dai vestea minunata pana plec in concediu. Ai termen pana pe 29 seara ca pe 30 dimineata plecam. Doamne ajuta! Pana atunci- succese in procesul tehnologic

Cu fumatul sa stii ca am constatat: tre sa trec prin toate fazele, de obicei dureaza nitel timp pana ma "obisnuiesc" cu ideea ca tre sa ma las de sportul asta. Lucrez la capitolul asta.

Anuska, l-ai pus pe tzup-tzup la dieta sa-nteleg? Sa dai linkul sa nu-l lasam pe bietul animal sa moara de inanitie.Sa-l puneti iar si pe-al Aidei -sa gaseasca animalutzul distrat si mancat.

So, aseara am vizionat meciurile- ambele - si RO-FR si Olanda Italia, l-am sarbatorit si pe cumnat. Chiar n-am exagerat, cel putin nu la capitolul mancare . Insa am servit desert (o felie mica-mica), asta e azi tre sa fac ceva sa "salvez" situatia, daca se poate numi asa.

In rest - sunt "sifonata" cum zice Doroti, de sambata incoace dorm cate 5 ore max pe noapte. Ma scol din pat odihnita si pana ajung in bucatarie deja am obosit.

Asa ca va doresc o zi cat mai usoara, ca pana vine weekendul mai e, iar pana atunci vine ziua de cantarire, asa ca atentie maxima la ce bagati la ghiozdan azi.

April

Emma are nevoie de ajutor !

...buna dimineata la fetite...aprilus,ia zi mama..de cind dau cu biciul pe tine nu ma consideri proprio?..pai de asta stau pe aici sa am grija de voi

...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Isa_Cris

Neata!
Tu iubita ... nu mai da na na ca plang tare! Inca nu stiu daca am bebe... dar daca am si tu dai bice?!?!
Oricum, ieri am papat niste fulgi de porumb, 1 mar, o para, o portocala si apa... si doua sarmalute! Hai ca nu exagerez asa tare! Doar ca pap fulgii pentru vitamine si iau acid folic!
Fetelor aveti grija ca Breto profita de faptul ca Aida a plecat si isi p[une biciul ei in functiune! April draga mea... cred ca imi fac si eu rost de un bici ... ca sa-ti dau na na daca mai fumezi!
Dany tu ce mai faci?! Ma gandeam... ce zici sa ne intalnim in parcul Sub Arini sa facem putina miscare!? (eu intr-adevar sunt foarte ocupata, dar poate, poate facem o iesire pe saptamana)
Va pup si aveti grija la ploaia de bice!

hai ca am sa te las o perioada fara bataiza,daca vorba ta,bebe-ul este deja?...ai grija si nu minca prea mult...pwwwwwwwwp you

Mergi la inceput

Anuska,eu am fost si sunt prezenta cu votu la piscotel si tup-tup...sa-l salvam macar pe Piscotel..haideti fetelor mergeti la VOTAT!!

Mergi la inceput

Hai ca mai dau eu odata linkurile:
-www.tamagochi.ro/pet-tup-tup" target="_blank"> Tup-Tup
-www.tamagochi.ro/pet-Pishcotel" target="_blank"> Pischcotel
La vot cu fetele!
Salvati-l pe Piscotel, nu-l lasati sa pateasca ca si Tup-tup!

Poze cu familionu'

Mergi la inceput