Superdieta (25)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolinaa spune:

Buna dimineata! :)
Sunt cam matinala azi :(....tre sa va zic ca am cam mancat nepermise de vineri ....sunt ss racita ( am baut apa rece dupa ce am venit luni de la examen si joi si vineri nu am putut vb deloc :(() si am luat o gramada de pastile (antibiotice) si sunt f puternice si eu am si o gastrita mai accentuata de care nu reusesc sa scap si am mancat mancare gatita :....sper doar sa nu fii pus la loc nici un kg....nu am curaj sa ma cantaresc azi :(.....ce vroiam sa va intreb....nici zaharina nu am voie nu? eu stiu ca si zaharina ingrasa, stiu ca e facuta pt diabetici in locului zaharului, dar tot acelasi efect? Voi ce ma sfatuiti? sa o consum sau nu?
Ne auzim mai dupa-amiaza
Va pup si o zi placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Neata!
Aida...cam intaziata, dar sper sa va mearga bine!
Breto eu nu vreau sa va ascund nimica! Inca nu stiu sigur, dar poate o sa aflu in curand! Cel tarziu la sfarsitul lunii! Deci ... cand o sa fiu sigura o sa va anunt!
Dany, ma bucur enorm ca mai e cineva din sibiu pe aici! Sper sa-ti placa la noi! Si u uita, ca fetele de aici sunt suuuuper (de la Superidieta) si cand ai nevoie de incurajare...ele te ajuta... si daca te hotarasti sa nu-mi dai na, na ... te ajut si eu mai mult!

Va si o sa tin dieta, oarecum, dar nu asa "Corect"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

neatza la toata lumea!

maaaaaaaaaaaaaaaaaaaai, da' stiu ca ati avut degetita cronica, am avut romane de citit de dimineata ( si ce mi-a mai placut)

Aida, tin pumnii sa fie bine, sa va tina cat e necesar si abia te astept cu vesti fff bune!

Isa, io zic sa lasi secretele si sa spui tot

Anuska, sper sa iti revii de tot saptamana asta. Ia-o incetisor cu dieta si tine-ne la curent cu starea natiunii.

Carolinaaa, eu nu consum nici zaharina , nici aspartam , in general nici un fel de indulcitor. Nu m-am documentat apropos de comparatia cu zaharul, nu le consum din convingerea ca nu sunt prea ok pt sanatate. Incetul cu incetul m-am obisnuit cu gustul, a fost mai greu la cafea, dar nici nu beau f multa.Sanatate multa, sa iti revii cat mai repede!

Breto vad ca a avut companie in weekend la cantari, se intrevede un duet frumos cu dan_ny. Sunteti cuminti, da?

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Asa, sa va zic acuma.

Vineri n-am mai avut timp sa mai intru, ca am avut o zi teribila. Nu intru in detalii ca nu-mi ajunge tot restul capitolului, si oricum e total off-topic. Cu toate ca a fost si weekendul la mijloc si acum am un nod in gat cand imi amintesc "pataniile micului antreprenor roman" cum a zis barbate-miu. Concluzia la care am ajuns e ca degeaba ne dam mari si tari ca vrem sa eradicam coruptia, ca sa facem si sa dregem , ca in tara asta peste tot ca sa rezolvi o problema se asteapta o "atentie " cat de mica, altfel nu obtii nici macar o informatie.

O sa ziceti-pai bine bai, tu acusi descoperi? Pai iaca, da, ca am trait intr-un glob de sticla, lucrand prin alte medii si neavand contact cu institutii gen Administratia financiara, Registrul comertului, etc, cea mai mare nedreptate pe care am intalnit-o a fost nepotismul. Ei bine, de-acum sunt "in the real world"; total ne-adaptata la situatia curenta- era mai bine in globul de sticla. Uff.
Evident ca n-am terminat ce am avut de rezolvat sapt trecuta din lipsa de indemanare la impins "atentii" (pe care oricum nu le pregatisem ca nu ma asteptam la asa ceva) Traiasca asadar lupta anticoruptie din Romania!

Hai ca mi-am varsat nitel din off-ul acumulat; asta cum se zice-until next time.

Weekend-ul l-am petrecut la tara, deci cred ca stiti de-acum ca asta-i programul meu de vara. Nici un sfarsit de saptamana in Bucuresti e deviza noastra. Vremea asa si asa, ca a mai si plouat, dar nimic deranjant.

Mai rau e ca de cand cu campionatul asta (uuuuf!!!) dieta mea se afla in pericol. Ca sambata seara la deschidere am avut juma de gaska la noi, iar masa era plina de tot felul de interzise, din care am mai ciupit si eu , plina de remuscari.

OK-OK, stiu ca remuscarile nu ma ajuta, astept bicele...

De cantarit nu m-am mai cantarit, iar de fumat.... am fumat

April

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuska spune:

Adica April, ai facut-o cam de oaie in we asta! Si papat din nepermise, si fumat..... Ai cam merita nitica , insa nu eu sunt in masura sa o dau, ci cele care sunt cuminti. Eu iti spun doar un "nu bine!"

Poze cu familionu'

Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Rusinica April! Rusinica tare tare!
Pai tu promiti lui Doamne Doamne si nu te tii de promisiune?! Dar cand ai nevoie de El vrei sa te ajute!!! Pai nu suntem noi oamenii niste neseriosi?!?

Inca n-am ce sa tin secret, adica inca nu stiu sa am. Tot ce va pot spune este ca "lucram" ca sa facem bebe!

Mergi la inceput

Pfiiii, da vad ca v-ati oprit cu biciustile alea!

Asa repede? Mai dati, nu ca as fi sado-maso, da cred ca imi trebe si cateva in avans pt diseara. Ca e ziua lu cumnata-miu si mai joaca si Romania (TOTI IN GALBEN !!!! HAI AI NOSTRI!!!) asa ca oricat mi-as propune sigur scap si pe de laturi. Cine e-n echipa cu mine sa stie ca saptamana asta nu cred ca trec proba cantarului

Mai am trei saptamani si plecam in concediu (of ce bine!) insa am facut cateva probe in costumul de baie ; nu-mi place ce vad si pace.

De nervi cred ca de maine bag varianta de Pilates cu Buns and Thigh Sculpting, pe coapse mi se pare ca am probleme. De unde vara trecuta ma plangeam ca nu scap de burta acuma observ ca daca dau jos dau numai din zona aia, nimic din partea dorsala. Mda.

Ah, si voiam sa zic ca am facut experienta cu zatzul de cafea, nu-mi dau seama de rezultate da ceea ce pot confirma e ca dupa tratamentul cu pricina am o piele de bebelus.

Asa ca ma pregatesc psihic sa sustin nationala cat mai bine, tinandu-mi mainile acasa si gura ferecata (Doamne ajuta!)

HAI ROMANIA!!!!!

April

Mergi la inceput
Mergi la inceput

nu chiar asa tare, doar sa iesi de tot de dupa canapeaua aia, ca nu te zaresc bine ca sa estimez cate sa dau

April

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

asa ma vezi mai bine.
Mii rusine de mor, da am avut motiv intemeiat, o fost ziua lu frate-miu si eu am gatit toata mincarea aproape singura. Se pune?

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput