Mirese si Miri cu stil - concurs - VOTATI!!
Raspunsuri - Pagina 30
Happy_in_TO spune:
Anaxena, esti frumoasa fata draga! Si sexoasa... si comfortabila in pielea ta de femeie frumoasa!
Bravo tie ca ai ajuns sa nu fii inhibata traind in societatea asta care iti da in cap daca esti altfel!
Dupa ce m-am uitat in pozele tale (toate sint super!) am avut impulsul sa arunc toate hainele mele si sa merg la cumparaturi sa iau lucruri sexoase si feminine... Da nu ma lasa bugetu' asa ca mi-am acordat o ora de atentie in care m-am ras pe picioare (port pantaloni tot timpul si nici partener nu am, asa ca o fac mai rar!), mi-am pus o masca si am facut o baie cu clabuci!
La tine vine natural pentru ca este stilul tau cu care te simti comfortabila si fara nici un fel de retineri!
Cu toata uritenia unor mesaje la adresa ta, te rog eu din suflet, nu te schimba! Nu te inhiba si nu iti schimba stilul dupa opinia publica!
Fii mereu asa, iti sta bine rau de tot! Frumoaso!!!
anaxena spune:
eu ce sa mai zic in conditiile acestea de stres???
poza cu alaptatul nu o consider in niciun fel,e poza mea si atat..cum mie nu-mi place ness-ul nu condamn pe altul care-i place dar nici nu zic ca e "grotesc" aici consider ca nu era cazul folosirii acestui cuvant
rog din suflet fetele sa nu mai aibe meciuri ca nu au nicio finaliatate si niciun rost
va pup pe toate!
asta sunt eu,cu poze bune sau rele ,ipostaze normale sau extravagante
nu uitzti e un concurs de poze!!!pozele de la semnatura le-am dat ca sa vedetzi ca nu sunt false sau alte bazaconii,nu am zis ia comentati-mi fiecare poza!
Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la mamici pe DC-anax1&anax2
april spune:
Citat: |
citat din mesajul lui papanash mi-ar placea sa vad si la "umanitare" aceeasi pasiune si perseverenta si spirit de echipa . mi-ar placea ca avertismentele sa se dea in momentul in care incalci conditiile impuse, cu care initial ai fost de acord. mi-ar placea ca sa nu mai apara clasamentul la concurs, sa apara doar albumul si punctajul, cine vrea sa verifice locurile ocupate sa parcurga obligatoriu toate pozele, poate asa vor fi vazute si pozele superbe care nu sunt nici macar in primele 30 locuri.Clasamentul sa fie accesat doar cand se incheie concursul. ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi filme Ghighi |
Dada
Ancuta-Maria spune:
Parca forumul asta e plin de sacali, nu de mirese/sotii/mame. Rusine!
http://autenticradio.telnetcom.ro:8000/listen.pls Un radio pentru romani, de la inima la inima.
bujo spune:
Imi pare rau ca s-a ajuns la astfel de discutii. Fiecare are dreptul la pareri proprii insa nimeni nu are dreptul sa jigneasca. Eu ma consider prietena Anaxenei dar n-o sa ma indarjesc s-o apar pentru ca nu are rost. Indiferent cati sustinatori are, pozele plac unora, altora nu. Iar daca o sa castige va fi pentru ca pozele ei au fost apreciate. Ce n-am inteles eu este de ce s-au considerat trucate. Este adevarat ca si mie mi s-au parut ireal de frumoase dar asta este meritul fotografului. Si pot baga mana in foc ca si alte poze din concurs au fost prelucrate. Dar e mare diferenta intre prelucrare si trucare. In acceptiunea mea trucat inseamna sa-si fi decupat fata capul dintr-o poza si s-o lipeasca pe un corp din ala perfect de pe net. Lucru care nu s-a intamplat.
Una peste alta, sunt foarte multe poze frumoase in concurs, le-am admirat pe toate, eu oricum am o mare pasiune pentru mirese si m-am bucurat ca acest concurs mi-a oferit ocazia sa vad si mai multe poze. Pacat insa ca a creat astfel de divergente.
Natynic park tu spuneai ca tare s-ar mai bucura barbatii misogini sa citeasca subiectul asta. Sa stii ca am avut prosta inspiratie sa intru pe un forum cu membri majoritari barbati (despre calculatoare evident) si am fost socata sa vad ca se porcesc mai tare ca femeile. Asa ca stai linistita draga mea ca ei folosesc apelative mult mai aspre. Ca doar orgoliul lor e mult mai mare. Si m-am lecuit sa cer informatii ca m-ar fi facut pres de picioare.
bujo mami de Filip
album de nunta
puiu Filip
b.nica spune:
Eu nu inteleg ce se voteaza;sunt poze unde Mireasa este frumoasa si Mirele,deh, sau sunt poze unde Mirele arata bine dar mireasa cam grasuta ...deh, cu indulgenta.
Adica se voteaza cuplul sau protagonistii?
natynic spune:
citat din mesajul lui bujo Natynic park tu spuneai ca tare s-ar mai bucura barbatii misogini sa citeasca subiectul asta. Sa stii ca am avut prosta inspiratie sa intru pe un forum cu membri majoritari barbati (despre calculatoare evident) si am fost socata sa vad ca se porcesc mai tare ca femeile. Asa ca stai linistita draga mea ca ei folosesc apelative mult mai aspre. Ca doar orgoliul lor e mult mai mare. Si m-am lecuit sa cer informatii ca m-ar fi facut pres de picioare. |
Pai ce, eu am zis ca barbatii misogini ar fi mai blanzi in vorbe?? NU!! Eu nu luam apararea barbatilor misogini, ziceam doar ca daca dintre acestia ar citi halul in care se iau femeile de par (indiferent din ce tabara!)pentru niste poze ale altor surate frumoase care castiga un concurs, li s-ar da apa la moara un an pentru rautati si dispret...
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Porumbita spune:
citat din mesajul lui ariel_7000 mie mi-a placut enorm si mireasa care intra in mare!!!cine este??? e splendida!!! mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008) Save the Earth /Is the only planet with chocolate! |
e Lauraa