Nou stil de viatza (211)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

revin - tot citesc de reclama la pampers care e enervanta; eu nu vad frate nici una!! Nu mi-a aparut niciodata....

sunt deja curioasa!

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Vikinga, raspunde-i Gabrielei cu un pm la intrebarea legata de "Sex and the City", te rog. Vreau sa ma duc sa-l vad saptamina viitoare si nu vreau sa stiu nimic de pe acuma.

Gabrielama, sper ca nu te-ai suparat pe mine.
Hehe, calculatorul tau e baiat bun si te scuteste de reclama bagacioasa. Noi suferim in continuare.

www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Salut fetele!
multumesc de pumnii stransi la vaccin , pana la urma a fost hepatita A si B, ca ROR-ul il aveam, dar am uitat eu. a plns putin, bine ca a trecut.
eu sunt un pachet de nervi, abia ma pot concentra...acum seara afara o dobitoaca a tipat la Luca cu o voce ce mie nu mi-a placut, dar eu cica sa nu ma cobor la nivelul ei, am tacut! eh, dar data viitoare o voi face pe d-na cu ou si otet, nici o grija. luca vroia sa o impinga pe fiesa pe tobogan ca sa se dea si el, insa eu eram langa si nu era nevoie sa tipe ca o descreierata la Luca. Eu nu imi permit sa imi ridic vocea la copilul altuia, si respectiva e cam agresiva cu toti copii de la un timp incoace, insa se poate vorbi cu copii pe alt ton!!! ea e jurnalista si am crezut ca e o femeie mai cu cap, insa m-am inselat!

Iar Marc mi-a facut diaree azi dupa ce a venit de la gradi, i-am dat perenterol acum seara, sper sa isi revina ca azi intr-una am schimbat la chilotei si pantaloni scurti, cum facea un part, cum murdarea totul!

Marilena, drum bun si concediu placut!

revin maine si mai vorbesc cu voi ca acum mai arunc un ochi la top model!
pupici!

Mergi la inceput

of, ca i-am raspuns eu lui Gabi ..sterg imediat!

Mergi la inceput

Delia, am sters, sper ca n-ai citit intre timp!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Rolo, ft. frumoase pozele, mi-au placut! Iti sta bine cu bluzita alba si costumasul negru.

Delia, bafta la examene!

Marilena, drum bun si distractie frumoasa in tara!

Claudia, sanatate lui Marc. Data viitoare sa intervii, cu ce drept tipa altcineva la copilul tau?

Zuzilici, multumim de capitol nou, o sa te rog s-o treci pe Anda inaintea mea la serifie, io voi fi ocupata zilele astea.
Sambata vom iesi la gratar cu socrii, deci nu ma complic cu multe feluri de mancare: saratele, bulete de cascaval, foietaje cu diferite umpluturi( telemea, ciuperci) si tort, desigur.

Violeta, multumesc, dupa cum ai citit mai sus, nu ma omor cu pregatirile.
Ce cauta ruloul cu cioco in meniul tau? a fost ziua unei colege?

Anda, gata rapoartele? Faci vreo praji in seara asta sau n-ai chef de gatit?

_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Carmen: gata rapoartele pe ziua de azi. Mai am maine. Acum fac choux a la creme, cu crema de vanilie si toping de ciocolata caramel.

Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Seara buna tuturor.
Zuzi, serifeala usoara si fara stres din cauza reclamei.
Claudia, nu trebuia sa-i permiti "doamnei" sa tipe la copilul tau.Putin respect, plus ca erai langa copil.
Anda,numai bunatati faci,mi-ai facut pofta de chouri,noroc ca m-am unflat cu un pumn de cirese si cateva capsuni.Azi am incercat sa nu mai mananc seara,desi e f greu,fiinca eu plec in jur de 4 la munca si pt masa de seara e destul de devreme.
Asa ca azi am mancat dimineata pe la 7 un croissant la cafea ca l-am pus pe al meu a-mi aduca la munca ,ca simteam ca pic de foame.Pe la vreo 11 cand am ajuns de la munca am papat un castron cu cereale si mussli dupa care la 4 am papat un bol de ciorbita de vacuta fara paine.La 21 cand am ajuns de la munca am luat o gurita de friptura rece fara paine si cum ziceam, cirese si capsuni.
Zuzi, sper sa-ti iasa rasadurile.Eu azi am observat ca am o fraguta.Nici macar nu am vazut cad a facut floare.Sunt curioasa acum daca imi dau si capsunile.
Gusta , drum bun si distractie placuta.
Ma duc sa ma imbaiez si eu si ma bag in pat ca maine iara de la cap.
O noapte buna va doresc

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Carmen nu a fost ziua nici unei colege, dar fetele si-au cumparat niste merdenele si cand am fost intrebata si eu am zis sa-mi cumpere si mie ceva. Probabil colegele s-au gandit ca sunt cam "slaba". Binenteles ca in momentul cand au aparut cu ruloul nu am putut rezista, asa ca "mea culpa". Sper sa nu se vada prea mult ....

Acum va las ca merg la somn.
Va pup si va urez o zi frumoasa maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tlaura spune:

'Neata fetelor!
Sorry, ieri nu am dat raportul/ tot asa, am intrat pe forum dar intre timp mi-a cazut netul si sus a fost!
Acum scriu repede ca cine stie ce se mai intampla; dau raportul dupa care ma duc sa citesc si sper sa pot reveni!
raport: stagnare! Ceea ce e bine avand in vedere ca nu prea am mai tinut cont la reguli!

Mergi la inceput