Nou stil de viatza (211)
Raspunsuri - Pagina 10
carina spune:
Ola,
Alina: te rog eu nu mai amana cu stoma. Nu e placut, dar trebuie ca sa eviti neplaceri si mai mari.
Gabriela: concediu placut.
CarmenE: e buna proteza. Nu e confortabila si sasai ingrozitor cu ea in gura, dar self esteemul meu se simte bine ca nu tre sa vorbesc cu mana la gura. Acum acasa, o dau jos ca ma jeneaza la ate, dar o luna cu ea nu e asa mult. Acus ma apuc de tort. Sper sa se bucure maine toti.
Va pup ca am de lucru,
Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
tumpi spune:
Salutare mai pe la pranz.
Fac o pauza de calcat si am zis sa intru sa va salut.
Carmen, nu caut neaparat scuze,dar ca nu reusesc sa ma mobilizez.Din pacate nu am decat 2 maini si 2 picioare si putin timp la dispozitie.
Uite de ex acum am facut o pauza dupa 2,5 h de calcat si inca mai am un cos de rufe sa calc.E deja ora 1, eu la 4 plec iarasi la munca.Daca termin pe la 2 de calcat imi mai raman inca 2 h sa strang pe aici si eventual sa-i fac sotului ceva de mancare.
Sper doar ca in we sa reusesc sa ma mobilizez si sa-mi fac un meniu mai pe toata saptamana,fiinca in rst nu reusesc sa fac nimic.Imi e mult mai usor sa pap niste creker cu branzica si dimineata cereale.Eventual sa pap iaurturi si asta nu ar fi pb, probleme e seara cand vin ca mi se face foame si ma apuc sa pap cu al meu, ba o fripturica, ba o ciorbita.
E adevarat ca totul e la mine in cap, tb mobilizarea sa vina de la mine.Mai am 2 saptamani de vacanta de la scoala, dupa care programul meu va fi si mai incarcat.Dimineata voi fi la munca, apoi vin acasa cat sa las masina si sa ma schimb si sa-mi iau caietele, apoi pana la 12 am scoala.In jur de 1 sunt acasa, iar la 4 plec iara la munca pana la 9.Imi mai raman efectiv doar 3 ore in care pot face ceva in casa, eventual sa ma odihnesc o ora.
Gabriela, concediu placut.Nu ai vrea sa ma iei si pe mine cu tine?
Eftimie, lucrez la o firma de curierat international.Sper ca in curand sa reusesc sa ma mut ca deja dupa 7 luni incep sa clachez.
Anda, spor la treaba.La fel si tie Carmen
Gata fug la treaba, ca uite asa pierd eu timpul
Pupici si o zi buna va doresc.
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
anky spune:
quote:
Originally posted by hcclara
salut fetele!
ce faceti?
eu sunt tare necajita, pe sistemul asta de rahat din deutschland ca mai bine nu-i pot spune!
Am probleme de cateva vreme cu maxilarul, oasele, habar n-am...mi-a facut dr acum vreo 3 luni o sina sa o port pe dinti cand dorm, si problema s-a rezolvat, adica era asa atunci cand muscam in ceva mai tare auzeam cum pocnea! ei, de ieri a inceput sa ma cam supere in partea cealalata, am fost azi la dentist, a vazut si el ca nu e in regula adica se distanteaza oasele, si nu se mai suprapune os pe os (nu prea pot explica), in fine, mi-a modificat bratara aia pt dinti si a zis sa o port cat mai mult si mi-a dat trimitere sa-mi fac o tomografie iar apoi vedem rezulatul! Ei, si sun acolo si ma intreaba ce fel de asigurare am: (exista privat si de stat), si cand am spus ca sunt la stat, mi-au dat programare peste 2 saptamani, atunci s-a enervat al meu si le-a zis sa imi dea mai repede si asa am primit peste o saptamana!
Mi-e ciuda de-a dreptul pe astia, adica lumea asigurata la stat, poate astepta ca de la astia nu castiga nimica, pe cand cei privat asigurati sunt privilegiati!
N-am chef de nimica, trebuie sa fac curatenie, sa mananc si eu ceva dar parca nici nu imi vine!!!
hai va pup pe toate ca nu mai vreau sa va stresez cu problememe mele!
Claudia
Claudia,asa e peste tot cu asigurarile.Aici in Olanda nici nu sint asigurari private.
Anca, mami de Bianca si Cris
P&ANA spune:
din nou
gabriela , carmenE ,si cred si laura va doresc drum bun
anda ,ai mare dreptate ,m-am programat deja pt sapt. viitoare
spor la bucatarit si iti multumesc si eu pt. retete(cred ca am facut-o doar in mintea mea)
tumpi,claudia ,anca ..
anky spune:
Carina,imi imaginez ca suferi tare mult din cauza danturii,te admir ca mai ai chef de facut tort.
anky spune:
Tumpi,daca ti-e foame seara maninca o mega salata,maninca din ea pina te saturi.
violeta70 spune:
Buna fetele!
repede va salut ca trebuie sa inceapa sedinta.
Gabrielama vacanta placuta in Turcia si vreme frumoasa.
carina week-end placut in capitala.
Va pup pe toate
Intru pe seara, ca merg iar la mama. Probleme cu pedichiura, manichiura.
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by anky
Tumpi,daca ti-e foame seara maninca o mega salata,maninca din ea pina te saturi.
Si ce pui in Mega salata ca sa-ti tina de foame ca eu mananc in fiecare seara cate una si-am mancal la "iarba" de-am inceput sa behai. [:D} si dupa vreo 2 ore iar mi-e foame.
Buna dimineatz afrumoaselor si weekend placut va doresc.
Sigrid ne-ai facut o surpriza tare placuta. Ce mai face Adela Balerina?
Liris imi pare rau ca ai necazuri cu piticul. Stiu cum e si-i tare pacatoasa boala asta. Pe mine c-a adulta m-a sleieste de puteri dara-mi te pe baiat. Sanatate multa.
Gabi distractie palcuta in Turcia. Te-asteptam cu poze si impresii.
CarmenE drum bun la capitala si zi-ne si noua ce activitate incepi?
Mephala spor la bucatareala. Distractie maxima!
Anda succes maine cu tortul. Ce fel de tort faci?
Rolo, Alina, Claudia si-un weekend excelent.
revin.
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)
carina spune:
Un nebun scapa de la sanatoriu. Noapte. Se pune pe urmarit o femeie.
Femeia simte ca e urmarita, nebunul dupa ea. Tipa grabeste pasul, nebunul dupa ea, fuge disperata, fuge ca si cum ar fi Apocalipsa, fuge de parca toata viata ei ar fi fugit, fuge fara sa vada nimic, fara sa gandeasca, fara sa simta, fuge cu disperare si lacrimile ii curg siroaie si ii cad pantofii si i se rup hainele. Nebunul fuge dupa ea. Si o prinde. O propteste de un perete, se uita atent si cu o privire criminala la ea, se uita in ochii femeii care erau mai mult morti decat vii. Femeia era asa de speriata incat aproape ca nu mai respira. El o
intreaba:
-Esti vie?
Cu o ultima licarire de speranta si cu glasul deznadajduit ea ii raspunde:
-Da.
La care nebunul: -Si atunci de ce nu faci struguri?
Zuzu: fac tort amandina. O sa pun poze si reteta pe blog azi sau maine.
Violeta: mersi de urari, dar nu vin in capitala. Merg in Galati, dar weekendul urmator. Bafta in sedinta.
Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
dordia2000 spune:
mai fetelor...am ajuns pe a doua pag....
Ce faceti??? Sper ca nu sunteti in frigidere...Eu am facut o inghetata si astept sa se inghete...si abia astept sa o pap. Maine ma sui pe cantar sa vad stricaciunile mesei de ieri si a dulcelui de azi.
Va poop si....Tzuni...ce faci???
Diana mamica de www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de Stefan-Cristian (14.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai