Misterele slabitului
Raspunsuri - Pagina 2
Sabina spune:
mai, eu nu ma pricep, da mie-mi suna logic asta:
bagi cantitaea X, ca sa slabesti trebuie sa consumi X plus :))
Sebastian, despre slabit si alaptat stii ceva?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
ANKA-iasi spune:
fiecare este liber sa manance ceea ce vrea,daca posteaza omul parerea lui nu inseamna ca trebuie si urmata...eu deocamdata sunt la ziua de fructe exclusivmaine voi fi la iaurt exclusiv...desi nu ma dau in vant dupa lactate,oricare ar fi acestea.incerc sa scot din alimentatie orice preparat termic,cateva luni macar.am mai facut asa ceva inainte de sarcina,mancam totul in stare naturala si salatele numai cu ulei de masline.la prima salata cu ulei de floarea-soarelui mancata la revenirea in Romania am crezut ca imi va exploda stomacul de durereacum vreau sa "scap" de vreo 15 kg asa ca...va urmaresc
Clover spune:
Durerea aia de stomac n-a fost de la uleiul de floarea soarelui, ci poate de la legumele din salata, poate erai obosita de pe drum si organismul dat peste cap. Uleiul e 100% grasime si daca nu e ranced e cel mai neutru lucru pe care il poti inghiti.
If all else fails, look cute.
ANKA-iasi spune:
o fi fost oboseala...adevarul e ca in timpul sarcinii si alaptarii am tot gasit scuze sa ma indop,metabolism lent...de aici pana la a ajunge un balon nu a fost decat un pas3 zile numai cu mere nu as putea,m-as arunca direct in oala cu mancare la miez de noaptedar...un singur aliment pe zi,asta incerc acum.nu sunt experta in nutritie dar daca vad vreun rezultat ... fara sa cad pe jos,sper totusi...
anky spune:
quote:
Originally posted by dooku3
Anky,incearca doar o zi,ideea este super,bineanteles ca fiecare o adapteaza la nevoile personale.Este extrem de greu pentru o persoana foarte activa sa consume doar mere timp de trei zile,dar o zi este la indemana oricui.Incearca si o sa vezi calitatea pielii a doua zi!Eu folosesc mere verzi(contin mai putine glucide)dar orice tip de mar este ok.Ca sa nu mai vorbesc de postul negru care iti da un boost de energie incredibil!Preferabil in vacanta daca e prima oara cand incerci,asa rezisti mai bine pana la sfarsitul zilei.Dupa,in timp,se curata organismul si vei vedea ca reusesti sa tii post negru o zi/sapt.chiar si continuand activitatile zilnice uzuale(munca,sala,etc).
O zi mai merge, dar trei,nope...io care sint obisnuita cu multe proteine
Postul negru o sa il incerc intr-un weekend,defapt asa fac si yoghinii,duminica nu maninca nimic.
Anca, mami de Bianca si Cris
anky spune:
quote:
Originally posted by Clover
Sebastian, am citit doar inceputul pentru ca m-am lovit de o prostie majora.
Oamenii nu sunt nici castraveti nici pepeni sa fie 90+% apa. Am cautat o sursa cu reputatie buna ca sa nu sara nimeni ca wikipedia nu e stiintifica.
Uite aici
http://www.britannica.com/EBchecked/topic/275485/human-body
Corpul uman e 60% apa. Si ca sa pricepi mai bine, la un organism de 60 kg dupa articolul tau tot sistemul osos plus materia organica ar cantari doar...6 kg.
Ce as vrea sa aud eu e cine te recunoaste neoficial ca autoritate in nutritie si slabit in Romania.
Haideti sa nu ii sarim chiar asa omului in cap,eu cred ca a scris din greseala 90%,in loc de 60%,nu Sevastase..???
sevastase spune:
quote:Asta nu este o reteta de slabit. Aterntie. Este o cura de detoxifiere a organismului, a tractului digestiv in particular.
Originally posted by ankyquote:
Originally posted by sevastase
Eliminarea toxinelor / Curatarea sistemului
- 3 zile consecutive in care consume doar mere, curatate de coaja
- orice soi de mar preferi si in ce cantitate doresti
- in afara de mere vei consuma 3 litri de apa plata zilnic, impartita in mod
egal pe tot parcursul zilei
- in seara celei de-a treia zi, ca ultima masa vei bea 50 ml de ulei de masline
In cea de-a 4-a zi iti programezi curatarea de colon. Apa pe care o folosesc sa fie la temperature corpului, se adaoga o lingurita de bicarbonate de sodium si o lingurita de sare la fiecare 2 litri de apa.
Intre ultima masa de miercuri seara care e uleiul de masline si curatarea de colon, se tine un post negru .
Trei zile doar mere...,destul de greu pentru mine,mi se impleticesc picioarele pe step,ma fac si de mindra minune.
Please,o reteta(cura) mai usurica pentru cineva care face sport intensiv.
O recomand pentru a elimina dependenta CHIMICA de anumite substante cum sunt zaharurile rafinate, grasimile animale si vegetale. Din cauza acestora exista o dorinta inconstienta de a le consuma.
sevastase spune:
quote:Postul negru este de departe cea mai eficienta si naturala cale dedetoxifiere pentru corpul omenesc. Sincer sa fiu, fiecare nutritionist poate avea o parere a lui. A mea este asta :)
Originally posted by Amina_Marina
Nutritionistii nu recomanda posturile negre, cele mai bune detoxificari se fac cu : O zi /fructe( de toate) sau vegetale crede.
.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
Reflexia luminii pe suprafata apei
se misca neincetat.
totusi luna straluceste
si nu pleaca nicaieri
ea sta, dar se misca.
sevastase spune:
quote:Iti recomand sa citesti tot ce am scris nu doar inceputul. Procentajul de apa in corp este direct proportional cu diferenta dintre oase/par/unghii si restul. Nu te crampona de cifre exacte. Poate fi 75-80-85 % apa,in functie depersoana. Ideea e ca suntem numai apa in afara de sistemul osos,par si unghii :)
Originally posted by Clover
Sebastian, am citit doar inceputul pentru ca m-am lovit de o prostie majora.
Oamenii nu sunt nici castraveti nici pepeni sa fie 90+% apa. Am cautat o sursa cu reputatie buna ca sa nu sara nimeni ca wikipedia nu e stiintifica.
Uite aici
http://www.britannica.com/EBchecked/topic/275485/human-body
Corpul uman e 60% apa. Si ca sa pricepi mai bine, la un organism de 60 kg dupa articolul tau tot sistemul osos plus materia organica ar cantari doar...6 kg.
Ce as vrea sa aud eu e cine te recunoaste neoficial ca autoritate in nutritie si slabit in Romania.
.
sevastase spune:
quote:citeste atenta ce am scris :
Originally posted by XIO
Ei , cum Dumnezeu sa spui ca sportul nu ajuta?
Efortul aerob pt. slabit , anaerob pt. cresterea masei msuculare.Omul trebuie doar sa aiba un stil de viata sanatos a dica nu sa e chinuie 3 zile sa manance doar mere , 3 zile doar castraveti si dupa sa fie lesinat si sa manance ce poate.
Poti slabi linistit mancand de toate (glucide , lipide , proteine), dar cu cap.
Alimentatia aia cu 3 zile doar mere numai sanatoasa nu este.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
DETOXIFIERE
NU DIETA
nu o sa postez niciodata diete pentru ca dietele sunt personalizate....
cura de detoxifiere a organismului, simpla, eficienta si gratis :)
slabitul e una, detoxifierea e alta .Enjoy