Misterele slabitului

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by sevastase

Ceam papat astazi :)

Pentru carnivori, o zi tipica

Micul dejun

2 oua fierte tari cu putina sare daca vrei

10 alune de padure crude

Pranzul

150 g muschi de vita de calitate la gratar

Salata de rosii, ceapa si castraveti garnisita cu putin ulei de masline, sare si lamaie stoarsa

Cina

Somon la gratar culamaie stoarsa

4-5 fire sparanghel fiert

3 litri de apa totalul zilnic

Mie personal mi-ar fi foame cu meniul asta si sigur m-as repezii sa maninc alte timpenii,prefer sa maninc de 5 ori pe zi,pauzele intr-e mese sa fie de 2 respectiv 3 ore.

Anca, mami de Bianca si Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

Eu deja am redus carbohidratii.
Mananc oua la micul dejun, fie omleta fara ulei sau fierte.
La pranz manaca gratar cu legume.
La cina salate sau nimic.
Beau 2 litri de apa pe zi.
Nu manananc dulciuri sau sa beau sucuri si alcool.

Dar de o luna greutatea mea a ramas tot la 66. Ce as putea sa fac sa slabesc dar in special pe burta sau coapse.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sanduta

Eu deja am redus carbohidratii.
Mananc oua la micul dejun, fie omleta fara ulei sau fierte.
La pranz manaca gratar cu legume.
La cina salate sau nimic.
Beau 2 litri de apa pe zi.
Nu manananc dulciuri sau sa beau sucuri si alcool.

Dar de o luna greutatea mea a ramas tot la 66. Ce as putea sa fac sa slabesc dar in special pe burta sau coapse.

Sanda si voinicul ei, Cezar Rares
Poze Cezar
www.dropshots.com/sanduta" target="_blank">Filme cezar

Sa maninci mai des si sanatos,seara legume,salate,peste.Intr-e mese fructe,alune de padure,seminte de pin ,migdale,un iaurt,morcovi,castraveti cruzi..E important sa lasi pauze intr-e mese, 2 respectiv 3 ore.

Bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Hahaha,cu cantitatile astea as muri de foame!!Cel putin dublu am nevoie eu:-)Combinatiile imi plac.Si eu,ca si tine Anky,mananc putin si des,asa ii prieste organismului meu.In timp,dupa muulte incercari de diferite tipuri de alimentatie(inca mai ma joc cu asta,ultima incercata a fost keto-diet),am inteles ca pentru mine cel mai bine e sa-mi ascult corpul si sa-i dau ce cere cand vrea.Bineanteles ca daca e super obosit si vrea tone de dulciuri ca refulare,nu-i dau.Dar daca cere o ciocolata in saptamana premestruala,yummyyy ce buna e o Heidi 75%cacao

Mergi la inceput

Sanduta,mai vroiam sa iti spun sa maninci si seara.Io dupa cite vad maninci putin de tot,tocmai asta poate fi motivul pentru care nu slabesti.Eu zic sa mergi la un nutritionist sa iti faca un wellnesschek sa stii cam de cite calorii are nevoie organismul tau in cazul in care vrei sa si slabesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sevastase spune:

daca stagnezi inseamna ca te-ai plafonat...Mananci suficient casa mentii 66 de kg. Eu personal ma indoiesc ca tot ce bagi tu in gura zilnic este exactce mi-ai scris.

Incearca sa iti amintesti ce omiti : daca ai scrie zilnic timp de o saptamana cemananci ai avea 7 mese de oua, 7 degratar si 4-7 salate plus apa ? Nimic altceva ? :))

Incaceva :cand spui gratarcu legume...ce consideri tu legume...si in ce cantitate.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dooku3

Hahaha,cu cantitatile astea as muri de foame!!Cel putin dublu am nevoie eu:-)Combinatiile imi plac.Si eu,ca si tine Anky,mananc putin si des,asa ii prieste organismului meu.In timp,dupa muulte incercari de diferite tipuri de alimentatie(inca mai ma joc cu asta,ultima incercata a fost keto-diet),am inteles ca pentru mine cel mai bine e sa-mi ascult corpul si sa-i dau ce cere cand vrea.Bineanteles ca daca e super obosit si vrea tone de dulciuri ca refulare,nu-i dau.Dar daca cere o ciocolata in saptamana premestruala,yummyyy ce buna e o Heidi 75%cacao

Chiar,cum a fost cu keto,daca o analizez bine nu pot sa spun ca nu e logica.Cred totusi ca keto e mai mult pentru cei care fac bodybuilding.Mi se pare cam crazy sa maninc mai multe grasimi si mai putine proteine.Da,ma rog,e o chestie personala,nu zic ca nu se poate slabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sevastase spune:

quote:
Originally posted by dooku3

Atat timp cat felul in care mananci iti permite sa ai greutatea ideala pentru tine si un corp sanatos esti ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Sanda,cum adica "sa slabesc in special pe coapse sau burta"?Buna asta:-)Pierzi din greutate,nu faci lifting.In momentul in care ai ajuns la o greutate care iti convine,daca vrei sa modelezi acele parti,fa sport.Daca dupa trei luni de efort sustinut si alimentatie sanatoasa nu vezi nici un rezultat,atunci solutia e...cutzitu:DDDDD
Si asta cu nemancatu' seara mie una mi se pare o mare porcarie expirata.Ok,nu mananc chiar inainte sa ma culc dar sa zicem ca eu ma culc la 2am si XYZ la 10pm.Evident ca XYZ va avea ultima masa in jurul orei 7pm dar eu ce fac pana la 2am,imi ascult "matele"si ma crizez de foame incercand sa dau si randament la ceea ce ma tine treaza?Ok,nu mananc omleta+branza+mai stiu eu ce la ora aia,dar o salata de varza cu niste nuci,da.

Mergi la inceput

Dooku3,daca dai cumva de cartea Body for Life,ti-o recomand,in caz ca vrei si ai timp sa o citesti.Merita !!

Mergi la inceput