*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (96) ***

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by Laura Ioana

Nushu nu pot accesa site-ul. Cred ca-i full sau cine stie. Oricum tre sa intri la bebe-enfant, apoi la chambre (sau puericultura, nu mai stiu exact). E de la firma VTech (lumi mobile se cheama). Te pup si mai vb peste o sapt si ceva, ca plec la mareeee!!!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete

merci laura , l-am gasit la jouets

concediu placut la mare sa ne arati poze cu capsunica mica de la mare!

21+ DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANKA-iasi spune:

da intr-adevar am primit un cod cu 5E reducere pt toamna-iarna 2008,oricum nu ma interesa.dar cica primesti un cec de 25E daca persoana recomandata face o comanda....acum intrebarea e il primesti automat?ca eu de pe forumul frantuzoaicelor parca am inteles ca trebuie tot asa un cod iar pe redoute zice ca il primesti oricum...ori e prea complicat pt mine,desi am tradus exact una scrie acolo si alta se spune pe forum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

[quote]Originally posted by DiaB

Asaaa. Mi-a ajuns si mie prima comanda de pe 21.05 data.
Am avut asa:
- si renumita fusta de blugi http://www.laredoute.fr/vente-jupe.aspx?productid=324079614&documentid=321408&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12
Am luat 40 dar nu-mi vine. Adica imi este fixa si cam sta sa crape la nasturi. Motiv sa mai scadem centimetrii de la solduri.

si eu am patit la fel. imi treb un 42, desi iau 40 de la LR pantaloni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Da Miruna targul a fost intre 4-8 Iunie.
Au fost producatori din tara nu Pandora si nici Rosca.Au fost hainute foarte frumoase si la preturi bune dar din pacate pentru mine tot ce era frumos era pana in marimea 44.
Posete,incaltaminte,asternuturi,podoabe tot ce vrei si ce nu vrei.Erau si haine marimi mai mari dar parerea mea a fost ca modele pentru aceste marimi erau mai de mamaie asa.
Acu port eu 46-48 dar nici cu bluze de voal cu trandafiri nu ma vad.A fost frumos,dar s-a terminat.Au fost haine si pentru copii dragute.Oricum celor pana in talia 44 FERICITELOR!!!! aveati ce gasi.Bucuria sotului ca l-as fi falimentat rau daca incapeam in haine.
Data viitoare promit ca va anunt din timp!
Cred ca va mai fi odata vara asta(nu-i sigur) dar anul trecut a fost parca de 2 ori.
VA ANUNT EU!

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Eu n-am cumparat pantaloni de pe LR pentru mine .....pana acum.
Daca am 70 in talie si 95 la solduri...172 inaltime si 56 Kg ...oare sa iau marimea 36...sau 38 .... la bermudele astea....

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3678210&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=Je%20saisis%20le%20texte%20ici&ItemId=67&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

le-a luat careva? ceva impresii....

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danadc spune:

quote:
Originally posted by gabitaco

Daca am 70 in talie si 95 la solduri...172 inaltime si 56 Kg ...oare sa iau marimea 36...sau 38 .... la bermudele astea....

http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=3678210&SizeCode=00038&Quantity=1&PersText=Je%20saisis%20le%20texte%20ici&ItemId=67&Mode=Update&Single=true&ksource=-1

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

eu am 60 kg, 1.68, 98 solduri si comand 40. mie imi vin turnati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

quote:
Originally posted by Bratu Monica

Da Miruna targul a fost intre 4-8 Iunie.
Au fost producatori din tara nu Pandora si nici Rosca.Au fost hainute foarte frumoase si la preturi bune dar din pacate pentru mine tot ce era frumos era pana in marimea 44.
Posete,incaltaminte,asternuturi,podoabe tot ce vrei si ce nu vrei.Erau si haine marimi mai mari dar parerea mea a fost ca modele pentru aceste marimi erau mai de mamaie asa.
Acu port eu 46-48 dar nici cu bluze de voal cu trandafiri nu ma vad.A fost frumos,dar s-a terminat.Au fost haine si pentru copii dragute.Oricum celor pana in talia 44 FERICITELOR!!!! aveati ce gasi.Bucuria sotului ca l-as fi falimentat rau daca incapeam in haine.
Data viitoare promit ca va anunt din timp!
Cred ca va mai fi odata vara asta(nu-i sigur) dar anul trecut a fost parca de 2 ori.
VA ANUNT EU!

Monikka

Merci, Monica!
Am auzit ca au fost preturi bune. Eu port 38-40, deci probabil ca imi gaseam ceva...ASta e, data viitoare...
aveam drum spre Focsani si ma gandeam caa poate mai tine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

quote:
Originally posted by danadc

quote:
Originally posted by gabitaco

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

eu am 60 kg, 1.68, 98 solduri si comand 40. mie imi vin turnati.

...deci ar trebui sa ma orientez catre un 38....

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

Gabitaco, si eu tot pentru un 38 te sfatuiesc!! am cam aceleasi masuri ca si danac si mi-am luat pantaloni 38 de la LR si-mi vin foarte bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Eu am 172 cm. si 55 kg. si iau numai 38 la fuste si pantaloni.Unele 38-uri crapa pe mine,altele cad de pe mine,dar unele imi vin turnate.

Mergi la inceput