Mirena

Mirena | Autor: Seadle

Link direct la acest mesaj

Mi-am pus sterilet Mirena din noimebrie pentru ca am avut diverse probleme. Pana acum nu am avut nicio problema,insa cam de trei saptamani ma confrunt cu o cadere masiva de par. As vrea sa stiu daca poate fi din cauza acestuia(apare la contraindicatii) si ce as putea sa fac pentru a remedia problema..
Multmesc:d

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

am citit pe un site despre efectele secundare daca vrei poti sa sa intri si sa verifici unul din ele ste caderea parului.Nu stiu daca poti sa faci prea multe decat sa il scoti deci nu prieste organismului tau.
Sorry nu am vrut sa fac reclama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Nu are nimic de a face caderea parului cu steriletul.In anumite perioade ale anului este normal ca parul sa cada mai mult.Eventual iei niste suplimente(fier,zinc,magneziu,seleniu).
Daca ai alte probleme,scoate-l ca nu iti prieste,vorba lu' Lemoni.

Anca, mami de Bianca si Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

mie imi cadea si inainte de a-l pune (august 2007) si dupa. sincera sa fiu, de cateva luni imi cade mai putin pt ca am schimbat produsele de par si regimul alimentar... personal nu am simtit nici un efect secundar suparator.

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput