ODISEEA SLABITULUI (cap.2)
Raspunsuri - Pagina 3
tatiana83 spune:
quote:
Originally posted by ioana55
hai ca suntem tari. Vezi ca am raspuns la "mistere.."
te urmaresc, te urmaresc.....macar facem "miscare"...
si acum serios, de parca pana acum n-am vorbit serios......de ce oare stagnezi?De cand se intampla asta?
La masaj, a cata sedinta este?...pt ca cm in minus vor conta la haine..ca sa nu mai vorbim de aspectul pielii..
Incearca si un mic "ajutor"..ce zici de clarinol?
Tatiana, mamica de bebe Luca (12.12.2007)
22.04............65,2 kg
29.04............62,4 kg
06.05............60,6 kg
13.05............59.8 kg
:-)))) de cand asteptam sa schimb prefixul :-)))
20.05............59,5 kg
27.05............59,3 kg
TARGET 57 kg!!
lilina spune:
Vlad e mai bine, a inceput sa pape. dar tot imprastiat se goleste....continuam tratamentul
nu am glumit cu cartofii prajiti, am gustat de la sotc care e si el la dieta dar e dus cu capu;
tarta cu fructe, din productie proprie, am primit o reteta si m-am ambitionat sa o fac, acum trebuie s-o si mananc, Doamne cat e de buna
http://good-times.webshots.com/photo/2783420260101868138IhKtmf
Lilina & Vlad-Alexandru (23 septembrie 2006)
poze cum s-a nascut bebe, site-ul lui bebe
lilina spune:
vineri plec in concediu si am o dilema,
sa incep clarinolul sau sa astept reintoarcerea lui free willy ???
o sa calc sigur pe alaturi, dar nu o sa exagerez. ca am fost si in we la mare si am mancat gratar de pui cu sote de legume
ioana55 spune:
Paiiii daca ma gandesc bine... 3-4 sapt ca alea 300gr nu le pun ca sunt nesemnificative. Nu mai am de gand sa incerc nici clarinol,nici regenon,nici reductil si nici altceva pt ca mi-au facut cam rau sincera sa fiu. Am rabdare inca si pot sa-ti spun ca pur si simplu m-am obisnuit sa mananc asa cu mici scapari( mici de tot, de genu: 1 pe sapt). Cu masajul sunt la inceput, doar 3 sedinte dar stii care este partea ciudata: nu mai pot sa fac sport cu toate ca am facut de performanta si asta este singurul lucru care m-ar ajuta acum
lilina spune:
ioana, nici eu nu am tragere de inima sa fac sport, desi si eu am facut atletism in copilarie
nu am avut niciodata rezistenta si am fost fruntasha la lenevie
zace stepperul meu in dormitor, iar de cand am copil mic, nu mai am timp de nimic, ma delectez doar cu plimbari si alergari dupa el
ioana55 spune:
De unde atata lene pe noi nu stiu ca erau vremuri cand alergam 3 stadioane si nu mai aveam nimic plus ca patinajul ma solicita la greu. Si acum, ma chinui cu 10kg amarate
tatiana83 spune:
Si eu sunt cam lenesa...mereu am preferat fitness-ul in locul aerobicului :-((...iar la fitness dk nu te tii de treaba....nu se vad rezultatele...Macar bine ca fac cateva exercitii dimineatza, pt brate, picioare, burtica;repet faza de 3 ori.Apoi aplic crema pt ca circulatia e la cote optime
Si la mine zac urmatoarele aparate din dotare:bancutza abdomene, bicicleta mecanica(parca mecanik e), multifunctionala luata de sot, cica pt amandoi(el sa faca brate, piept, picioare....ca abdomenul e cu patratele ...iar eu sa lucrez pt picioare, fese)...mai mult ocupa loc decat e utila
22.04............65,2 kg
29.04............62,4 kg
06.05............60,6 kg
13.05............59.8 kg
20.05............59,5 kg
27.05............59,3 kg
TARGET 57 kg!!
ioana55 spune:
Neata! Hai ca m-am lamurit, cica mananc pre mult si probabil ca n-ar trebui sa mai mananc nimic( la mistere am gasit raspunsul acesta "pertinent")
tatiana83 spune:
Si daca intrebai in bazar Ioana, gaseai un raspuns mai pertinent :)))
Mai studiez io problema ta, sper sa gasesc leacu'
Si acum sa va spun!!!!am fix 58 kg yupiiii
Mai am o singura sedinta de masaj, miercuri.Tot azi masor si cm...ca nu mai am rabdare pana miercuri, cum mi-a zis maseuza...
Ea obisnuieste sa masoare la inceput, intermediar si la sfarsit.
Traiasca pachetul de 10 sedinte!!!
Ieri am papa cereale cu lapte, salata, 2 banane, 1 mar, 1 covrig, plus 2,5 litri apa plata.
22.04............65,2 kg
29.04............62,4 kg
06.05............60,6 kg
13.05............59.8 kg
20.05............59,5 kg
27.05............59,3 kg
03.06.....fix :) 58,0 kg
ma simt atat de bine :)
TARGET 57 kg!! until 7 iunie!!