Superdieta (24)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Confesiune si de la mine. Trebuie sa va spun si eu motivul real pt care am inceput eu dieta de azi si nu de miercuri ca de obicei.

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Aida! sunt pe receptie si astept, nu ma tine mult cu nervii incordati ca nu mai am tigari si fac 13-14, da?????????????

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Oana, votat, stampilat, semnat!

Mai mult din dorinta de a nu lasa pe altii sa-si impuna punctul de vedere decat din convingere. Ca-n Bucurestiul asta nu se mai poate. Am ajuns la 9 fara 20 la sectie, am asteptat vreo 10 minute sa se termine disputa intre membrii comisiei care se certau cine sa se duca cu sacii la BEC, mi-au dat apoi formularele in mare sictir, am mai stat vreo 5 minute in cabina ca vizualizam niste nume pentru prima si intaia data si eram oricum nehotarata. Intr-un final am auzit de dupa perdea o voce care ma indemna prietenos: don'shoara, haideti ca vrem sa inchidem si noi! am stampilat consilierii "la repede", si am introdus glorios formularele in urna, presupun ca le-am pus pe fiecare la locul lor.

Si ma mai duc si data viitoare, ca e fun, mai ales pe ultima suta de metri. Oricum eu stau in 6 si avem iar de optat si pt sector nu numa la capitala.

Mey, cu tzigarile am nevoie de incurajari. Va rog nu ma mai certati ca sentimentele de vinovatie creaza o stare de anxietate si readuc organismului aminte ca nu a luat portia de nicotina.

Va pupez!

Aida, astept...

April

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isa_Cris spune:

Salutare!!!!
Breto ma bucura ca ai revenit... de cate ori intram sa citesc ma uitam in primul rand la pagini, daca-s largite Te puuuuuuuuuuuuup si ma bucur ca ai revenit!
April tu acum chiar ma superi. In primul rand cum ai putut sa-ti faci singura rau mai ales ca stiai ce se intampla in timpul fumatului! si faza cu ingrasatul dupa ce te lasi nu stiu dacai chiar adevarata! Daca esti disciplinata...nu o sa te ingrasi. Si acum... ia spune dupa mine :" Doamne, Doamne, te rog iarta-ma ca mi-am bagat singura ortava in mine, din nou si ajuta-ma sa nu mai fumez. Din acest moment nu o sa mai fumez deloc, ITI PROMIT CA NU MAI PUN GURA PE tigare! PROMIT ... si te rog mumos, mumos de tot sa ma ajuti sa nu mai vreau sa fumez!"
De azi incep sa-mi revin, adica sa trec peste faza cu "inlocuitorul" tigarilor! Asa ca am avut in meniu : 2 mere (acre de-ti pocnesc maselele), o banana, un iaurt si... aproape 1 l de apa pana acum!
Acasa o sa-mi fac o salata cu putina branzica!
pe toate

Mergi la inceput

De 2 zile nu ma simt bine deloc. Am nasul infundat infundat de o saptamana , dar fara sa bag de seama si fara sa ma deranjeze. Este infundat si atat si nu il pot desfunda cu nimic.
Problema a venit abia sambata seara ca a inceput sa ma apese ceva in capul pieptului. Din cauza insuficientei respiratorii ma doare putin capul si am asa niste stari de ameteala.
Dar cel mai rau si cel mai rau ma deranjeaza greutatea asta ce o am pe piept
... de azi incerc sa ma las si de fumat. Sa vedem ce iese.

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

Aida, e de la tigari! Eu sunt la fel, abia acum ca n-am mai bagat tigara in gura de la ora 9 incep sa simt ca respir pe nas. Iar ieri am experimentat si un atac de panica , in cabina de vot ca tot veni vorba (cred ca ma si enervasera aia cu cearta lor si am simtit ca mi-o ia inima razna)

Hai cu mine, te rog in cursa antifumat

April

Mergi la inceput

Aida, incearca pt nas, ca si remediu de urgenta PINOSOL, e o picatura de nas uleioasa, din muguri de pin. plus faza cu lasatu de tigari.

Isa, am facut juramantul.

Aida, repeta si tu dupa mine!Mergem mai departe, trebuie sa luptam pt sanatatea noastra!

April

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

Fetelor cita bucurie pe capul nostru, Isa, April, Aida se lasa toate de fumat, io zic sa schimb denumirea de topic "Superdieta + incurajam lasatul de fumat".

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157602687181824/?photo_deleted=1740457215" target="_blank"> 10
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

...sau "Superdieta+incercam sa fim nefumatoare"

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput

Da , stiu ce e Pinosol si pe langa asta am mai incercat si Vibrocil si Rinosol parca ... nu imi vine acum ca ma doare capu

... si DA , fara nici o grija incerc sa ma las de fumat , am mai reusit inca o data (daca cineva ma intreba daca fumez ii spuneam ca sunt fumatoare doar ca nu ma mai ating de tigari ) , voi reusi si acum.

Aida
DISNEYLAND PARIS 2008

Mergi la inceput