Superdieta (24)
Raspunsuri - Pagina 7
bretonica spune:
quote:
Originally posted by april16
Doroti, f. frumos ai scris la topicul pt Breto.
A raspuns papadie, eu inca n-am inteles din raspuns daca e de bine sau de rau...
April
Emma are nevoie de ajutor !
...apriluuuuuuuus ..m-am dat aproape,tu pe unde-mi esti?..
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
bretonica spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
aprilusule m-ai spart , dar stii cum e , ca eu asa arat ca sunt zodia gemenilor si deci sunt cat doua si fac cat doua . ... deci "doua me"
La faza cu petitia ati fost extraordinare. Din pacate bretonica ori nu intra ori nu imi raspunde pe mess (faza e ca daca ar fi pe invizible as vedea , dar nu e nu stiu ce se intampla cu ea). Sper sa fie bine si abia o astept si eu inapoi.
Inapoi , pt ca ma intorc curand ... de miercuri
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
... ...nu eram pe receptie ......LA MULTI ANI CU SANATATEEEEEEE ....sa ai parte numai de bucurii in viata,si sa ti se implineasca toate dorintele
bretonica spune:
quote:
Originally posted by Isa_Cris
Buna fetele!
Am incercat sa postez si eu un mesaj joi, in favoarea Bretonicai dar a venit o profa cu o "urgenta" pentru ea si ...s-a dus mesajul meu! Oricum ma bucur ca s-a rezolvat problema si ca s-a inteles ca nu ea era capul rautatilor! Deci.... BRETO.. inapoi la datorie, ti-a ajuns concediul care ti-a fost impus!
Aida vreau sa-ti urez si eu de pe acum, ca nu stiu daca intru maine .. in foarte calduros La multi ani! cu multi ani de acum inainte mai frumosi si plini cu minuni! Te pup si ... maine ne chefuim (e ziua de nastere si a iubitului meu in 1 iunie)
Va pup pe toate si va spun de pe acum ... maine calc stramb de tot!
Weekend placut
...am venit
bretonica spune:
mercedes,anuska,oana_g,anda,dan-ny,si toate celelalte fetize care m-ati vrut inapoi pe acest topic,va imbratisez cu caldura si ca pup de nu va vedeti!!
...acum sa le zic si eu un BUN VENIT la noile luptatoare,si sa le spun ca aparte ca au intrat intr-un grup de fete care au acelasi tel,lupta impotriva kilogramelor,dar aici au gasit si o "familie"...
MI-A FOST DOR DE VOI!!!
...WE placut la fetize,si sa fiti cuminti
bretonica spune:
graviduta noastra face naveta Spania-Romania...am vazut ca a-ti intrebat si de ea...este ok...ALYYYYYYYYYYYYYYYYY intra mama sa ne spui ce mai faci si cum te mai simti ...MI-E DOR DE TINEEEEEEEE
a_alinta spune:
si acum suntem ca la inceput!
ma bucur ca ti-ai pastrat acelasi zambet si nu te-a marcat neintelegerea asta... si ai vazut bine ca ti-am dus dorul...
povesteste ce ai facut in "minivacanta", mereu ma gandeam la tine cum canti singurica
ma bucur mult , mult, mult!!!!!
aida, sa stii ca si eu te astept sa postezi, si iti doresc din toata inima La Multi Ani!!!! si sa ai parte de acum numai de bucurii, sa-ti umple sufletul tau mare si atat de incercat!!!!!
bretonica spune:
quote:
Originally posted by a_alinta
si acum suntem ca la inceput!
ma bucur ca ti-ai pastrat acelasi zambet si nu te-a marcat neintelegerea asta... si ai vazut bine ca ti-am dus dorul...
povesteste ce ai facut in "minivacanta", mereu ma gandeam la tine cum canti singurica
ma bucur mult , mult, mult!!!!!
aida, sa stii ca si eu te astept sa postezi, si iti doresc din toata inima La Multi Ani!!!! si sa ai parte de acum numai de bucurii, sa-ti umple sufletul tau mare si atat de incercat!!!!!
alina
....sa stii ca mai cintam din cind in cind si asa singurica ,dar asta nu inseamna ca nu va citeam,am fost mereu linga voi..nu avea de ce sa-mi piara zimbetul,este adevarat ca la inceput nu mi-a fost totuna mai ales ca nici macar avertizare nu imi dadusera,dar cel mai tare m-a durut faptul ca , disparitia mea nu ingrijora pe niciuna dintre voi,si asta ma durea...am trait cu impresia ca a fost chiar o usurare pentru voi ca nu mai sunt pe topic :-((...(am zis ca era doar o impresie de a mea,s-a dovedit ca nu este asa.)..sincer la asa mult din partea voastra nu ma asteptam...sunteti niste DULCI....ce am facut in "minivacanta mea"?...in mare parte am suferit...am reusit sa pierd si citeva kilograme...si cam atit...faza cu " ma pupi de nu o sa ma stiu nici cum ma cheama"mi-a placut mult ...la fel te pup si eu ..iar acum un pic de muzica ca este simbata seara
Anuska spune:
Bretonica bine ai revenit! Vad ca ti-am lipsit cu adevarat la cate mesaje ai scris p-aici!
La multi ani, copiiilor nostri!
fetelor care va sarbatoriti zilele de nastere!
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
Anuska spune:
Si-am uitat! Spor la cantari!
Poze cu familionu'
Povestea nasterii Anei 17.03.2000
Povestea nasterii Teodorei(bb2) 8.10.2004
Brigit spune:
Breto, wellcome back!!!! abia astept sa stam la povesti si la cantari!
Aida, sper ca te petreci frumos, pastreaza cate o felie de tort pt fiecare din noi, asa cu siguranta o sa halesti mai putin din el! La multi ani fericiti!
va pup pe toate de nu va vedeti, ma duc sa imi continui ritualul de relaxare, caci am avut un weekend frumos dar obositor!
April
Emma are nevoie de ajutor !