Superdieta (24)
Raspunsuri - Pagina 18
bretonica spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
buna treaba trebuie lumina stainsa ca e tarziu
iu ol
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
.............
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
Brigit spune:
Goood morning!
hai ca vine weekendul- ura!
Aida, buna cafeaua, multumim; daca tot ai dat stingerea aseara normal era tot tu sa dai startul zilei.
si fa si un update asupra situatiei "afumate"
La mine s-a declansat click-ul dar dimineata tot ma afum. portia e de 2, stationez acolo, e totusi un progres.
Din pacate stiu f bine ca e de ajuns un chef sau orice alt stimulent ca sa intru iar in vechile obiceiuri...
Aseara am avut un prim succes, am iesit la o plimbare prelungita in parc si apoi ne-am oprit la o terasa ca ne-am intalnit cu niste prieteni si n-am fumat nici o tigara. Ca nu aveam in geanta (de fapt nici geanta nu aveam ). Dar asta nu diminueaza efortul, pentru ca as fi putut sa imi cumpar. Deci o victorie mica-mica...
April
Emma are nevoie de ajutor !
carolinaa spune:
Neatza fetelor! :) cam tarziu stiu :))))
Breto am incercat si acelea 2 fara efect...sg efect a fost la ala d crusin ca varsam dupa de la gustul lui....m-am conformat cu asta, de atatia ani.........
Felicitari celor care se lasa de fumat e un lucru maare:)......eu sunt impotriva infumatului raaau
Va pup si ne mai auzim si mai incolo :)
bretonica spune:
buna,bunaaaaaa.....ce faceti gaicutelor??pe unde-mi umblati???...hai sa va zic ce am mincat la prinz,ca ma mir de mine.....cirese cu capsuni,dupa care o cafeluta...si in loc de apa bag niste antiadipos
va pupa bretonica de nu va vedeti!!!
aidaciolac spune:
breto buna treaba , cirese cu capsuni , eu mai rau , cirese si sfecla rosie
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
bretonica spune:
aiduzo,mergea si niste hrean la sfecla nu crezi?
aidaciolac spune:
Votati zilnic www.tamagochi.ro/pet-Pishcotel" target="_blank">Pishcotzelul meu
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008