Superdieta (24)
Raspunsuri - Pagina 14
Brigit spune:
Raspund rapid ca v-am citit pe toate.
Dan_ny, Carolinaa, felicitari pt kg pierdute! Carolinaa, bafta la examen- tinem pumnii si te asteptam sa scapi de un stres!
Doroti- rau faci ca nu atentezi la capsuni; eu sunt acum la cura de cirese si capsuni, aseara am bagat un kil de cirese. FFF bune!
Breto, inca nu sunt seara prin zona sa te acompaniez la imnul foamei. Dar de saptamana viitoare incepe campionatul european de fotbal, asa ca o sa fiu pe receptie. Cu exceptia serilor cand joaca Romania, ca ma uit si eu la meciurile alea.
Alintato, hai ca in 4 saptamani ai timp sa lucrezi nitel la capitolul dieta: CLICK-CLICK!
Aida, ne lasi in suspans? ce raport e asta? Sau, ca s-o citez pe Doroti: te rog sa dai raportul in format standard.
Bunicutzo, Ralumat, Mercedes, Oana, Anuska-dati un semn!
Andache-hai tzopa tzopa in pas alergator la raport!
Silvana, sper ca te simti mai bine.Da un semn si zi-ne ce si cum.
pauza de pampers
April
Emma are nevoie de ajutor !
Brigit spune:
Isa, stiu ca daca nu le las deodata nu le mai las, fir-ar ele! da uite ca nu-mi "iese " de data asta. Mai lucrez la capitolul motivatie.
Ce-i cu tine de esti asa laconica in ultima vreme? ce teze-examene, mai organizezi? Hai ca se apropie vacantaaaaaaaaaaaa!
April
aidaciolac spune:
OK , ok
2 iunie 2008 101,8kg -> 4 iunie 2008 = 100,7 kg.
E bine asa?
Aida
DISNEYLAND PARIS 2008
Oana_G spune:
'neata si de la mine!
felicit fetele care s-au tinut de permise si n-au atentat la nepermise. mie mi s-a urcat la cap si, n-am mai tinut cont. va astept cu biciul. sper saptamina viitoare sa fiu fata cuminte.
raportez asa:
ultimul raport 80kg - raport actual 78,5kg = 1,5kg pierdute
initial 85kg - actual 78,5kg = total 6,5 kg
despre reclama, aveti dreptate, este foarte enervanta. dar azi, parca n-am zarit-o. poate s-or fi linistit.
despre fumat, ce sa zic? cred ca e la fel cu dieta. eu sint nefumatoare, iar sotul meu fuma. l-am rugat de nu stiu cite ori sa se lase. vreo 1-2 ani m-am tinut de capul lui...insa, il intelegeam. parca ma vedeam pe mine lasindu-ma de mincare .... pina la urma, tot vointa lui l-a facut sa renunte.
Oana si Andra (21.10.2005)
bretonica spune:
buna dimineazaaaa...eu....cintaresc...91.500kg......:-(......as fi vrut sa am mai putin...deci in 12.05 aveam 95 kg si astazi am 91.500kg.....
"Rabdarea este amara, dar fructele ei sunt foarte dulci"
Brigit spune:
Buuuuun, deci vad ca v-ati raportat, da nu toate.Asteptam restul plutonului sa ne uimeasca cu rezultatele
De gura mea n-ati scapat ca azi am limbarnita.
Ce voiam sa zic si am uitat prima data: chichisor, cu nepermisele-cum sa mananci dragutza mea capsuni cu miere??????????????? vaaaaaaaaaaaaaai!!!!! e drept , mai bine decat cu zahar , cum mai mananca barbate-miu dar totusi f rau! mai ales la dieta.
Ia incercati, mai ales daca va place iaurtul cu fructe: luati un iaurt de-ala cu 0.1 grasime si il blenduiti cu niste capsuni-cate aveti pofta. Iese o bunatate de iaurt de fructe care la gust nici nu se compara cu ce se vinde sub denumirea asta in comert.
dan_ny ia sa te cert si pe tine: pai popcorn mananci tu? Iti dai seama ca alea sunt facute cu ulei si daca le mai pui si sare.... chiar n-are cum sa te ajute la dieta
Hai ca v-am certat destul pe ziua de azi...
April
PS : M-am bagat sa editez ca a trebuit sa dau send. Eu n-am scapat de reclama. Ba mai mult, pe langa aia cu Aleea stelutelor pampers mie mi-a aparut una la pampers sensitive care e horror, daca se intinde se face cat placinta si n-are buton de close; si mai arata si un bebeu cu funditzu rosu , vai de el saracu'
anda spune:
Raport: 69.400, plecare de la 73.300
- pierdut saptamana aceasta: 1.100 gr
- de la inceputul raportului: 3.900 kg
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
carolinaa spune:
Merci April de incurajari ...si eu abia astept sa terminde stresu asta ....trebuie sa fiu sincera si sa va zic ca si eu am cam calcat stramb....cafeaua nu o pot bea fara zahar si am mai si mancat omleta din oua, dar fara ulei fara nimic :((...sper sa reusesc saptamana asta sa mananc numai fructe...dupa legume nu prea ma omor.....va pup si felicitari si celor care au mai slabit, iar cele care nu au mai scazut nu fiti suparate, veti mai slabi voi ..........aaaa si inca ceva, nici eu nu puteam bea apa, daca beam un litru de apa era deja f mult....si imi faceam o sticla de 2 l de limonada (apa + lamaie + zaharina) si de atunci beau minim 2 l pe zi...uneori ajung si la 4.5 l si apoi am aflat ca asta te ajuta sa si elimini nisip de la rinchi sau sa ti se sparga pietrele (iti poti da seama in functie de cat de des mergi la baie)...si cred ca aveam si eu ceva depozite :)))))
Va pup si ne auzim de maine in fiecare zi :)
bunicutza81 spune:
Buna ziua, fetelor.Scuze pentru absenta, dar nu a fost dupa mine.
Sa incep cu ce e mai important-raportul: greutate initiala=greutate raportata ultima data=83.8 kg, greutate actuala=80.5 kg.
Pot sa va spun ca trec la varianta lunga (parca e varianta A), caci vreau chiar sa dau jos kilogramele propuse.
In saptamna trecuta mancat fructe, legume si putin ulei de masline la cate o mancare de ciuperci, o data am mancat cateva felii de cas, peste facut la microunde cu sare (iese bestial in vas yena)nu foarte des, si ieri o salata de varza cu branza sfaramata si amestecata in salata. Cu apa nu prea ma incadrez in cei 2 litri zilnici, dar imi dau toata silinta.
Azi de exemplu am mancat 1 mar, niste caise, si bineinteles acel 3 in 1 al meu de dimineata, iar acum ca am ajuns acasa, am bagat la jeb cam 1 kg de cirese.
Va ramasesem datoare cu o explicatie referitor la user-ul meu.Deci, povestea incepe din clasa a5-a cand am inceput sa port ochelari...cred ca ati inteles legatura intre "bunicutza" si ochelari...porecla mi-am dat-o eu singura si am promovat-o, ca sa nu ma trezesc cu alta, caci stiti cat de rai sunt copii mici.gata povestea...nimic imperesionant...doar ochelarii aia cu rama rosie...
Multe despre mine nu mai am de spus, pentru ca acum vine si sesiunea...ne apucam si de o casa...serviciul e solicitant pana la cer...dar viata e frumoasa asa cum e si eu sunt cea care ii intampin pe toti colegii/muncitorii de la mine de la munca cu zambetul pe buze. Si uneori ma amuz cand ma ma intreaba cate unul, de unde atata veselie?Raspunsul standard e "doar nu o sa incep sa plang...se poate si mai rau"
Cam atat pentru runda asta, ca incep sa fiu prea vorbareata, si nu imi sta in fire.
Vreau doar sa va spun cat de bine imi pare sa va stiu aici, langa mine, si sper ca si voi sunteti la fel de nerabdatoare cand ajungeti la calculator si il deschideti.
Va pup cu drag, si pe curand!