Nou stil de viata (210)
Raspunsuri - Pagina 17
mephala30 spune:
Zuzilici, o sa incerc sa pun niste poze, poate reusesc zilele astea. Tu ce mai faci? Isa?
Claudia, asa este, acum sunt prinsa cu pregatirile pentru ziua lui Iustin. Meniuri, torturi, foietaje, numai de-astea am in cap, .
Tinem pumnii la vaccin si pupam baietii frumosi.
Cris, de azi Iustin a inceput tratamentul cu Zinnat. Am fost nevoiti, caci n-a avut niciun efect Ospenul. Sper sa fie bine si sa-i treaca odata secretiile nazale, se chinuie mult cu somnul noaptea.
Serbarea o avem saptamana viitoare, e prima serbare, iti dai seama cat de emotionata sunt si eu.
Asteptam poze de la serbarea lui Dany. Pup
Eftimie, voi cum sunteti? Ati terminat antibioticul? Cum se simte Edi?
Mi-e dor de Doroty, daca ne citesti, saluta-ne, neaparat!
Si de Ruxandra...
Alina, nici pe tine nu te-am auzit de cateva zile.
Ce sa mai zic de Mamicadulce, Mik, Sigrid, Liris, Ruxij..
Sunteti bine, traiti?
Delia, ma gandesc la tine, spor la invatat si bafta la examene! iti impletim cununa,
Tzuni, si .
Meniul:
-cas sarat cu rosii, castraveti
-capsune, musli
-2 perisoare de pui cu cascaval ras
-activia cu fulgi de porumb
-un mar, caise
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)
mephala30 spune:
intru si io cand ma lasa baietii, .
Tu?
esti la munca?
ai chef?
nu ti-e somn?
...
ti-e foame?
la ce poftesti?
te gandesti la Meri cum sforaie la ora asta?
_
puskin spune:
Carmen si mie mi-e dor de voi, sunt cumintica cu dieta, am inceput sa alerg din nou, de data asta afara...
Din pacate asa cum v-am scris acum ceva timp, sotul meu trece printr-o perioada extrem de grea, si eu incerc cat si cum pot sa fiu alaturi de el.
Va pup,
Ruxandra
carina spune:
Salutare,
Pana la urma nu s-a finalizat nimic. Dupa 5 anestezii, o incercare de incizare, si-au dat seama ca radacina e prea inflamata si s-au oprit. Au marit un pic incizia, au bagat dintele fals la loc, m-au trecut pe antibiotice si reincercam joi seara. Acum am creierii ferfenita de la anestezic si imi pulseaza toata gura. Am aflat ca vineri o sa stau fara dinte, deci concediu. Si o luna o sa am dinte provizoriu si abia apoi implantul.
Ruxandra: imi pare rau ca treceti printr-o perioada asa grea. Iti trimit un pupic.
Va salut pe toate si va multumesc de incurajari. Merg la somnic si om vedea cum e maine.
Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by mephala30
intru si io cand ma lasa baietii, .
Tu?
esti la munca?
ai chef?
nu ti-e somn?
...
ti-e foame?
la ce poftesti?
te gandesti la Meri cum sforaie la ora asta?
_
- sunt acasa
- am chef..de un film bun (caut pe net)
- nu mi-e somn
- nu mi-e foame
- poftesc in continuare la chipsuri
- Meri sforaie. Draga de ea...
Mai da-mi o sugestie de film bun! Ca io ti-am zis...
Puskin, ma bucur ca ne-ai dat un semn de viata! Ma bucur si ca te tii de dieta! Bravo tie! Cat despre problema sotului...tin pumnii sa se gaseasca o cale de rezolvare. Exista tratament pt soacra?
Violetaaaaaaaaaaa, io am dat in total pe reparatiile masinii (chituit, vopsit, reparat inchiderea centralizata, schimbat oglinda, pus stergator nou pe luneta, schimbat ulei) 28 de milioane! So...mai bine Dacia ta!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos
mephala30 spune:
Ruxandra, multa putere, sotului si tie, .
Anda, imi pare rau....
_
mephala30 spune:
Tzuni, scoteam bata daca nu-mi raspundeai la interogatoriu, . Film bun? nu-mi vine nimic in cap...
_
puskin spune:
Anda, multa sanatate!
Tzuni, nu exista tratament ci doar metode care incetinesc evolutia.
Nu am fost in zona sa iti urez si eu La Multi Ani...o fac acum. Iti doresc din suflet sa ai o viata frumoasa si linistita alaturi de Meri si nu numai .
Carmen, iti multumesc . PM-ul tau l-am vazut mult prea tarziu...
CRISCOSTY spune:
Claudia tinem pumnii maine la vaccin.
Anda of, e greu cu dantura...o sa fie bine, sanatate multa.
Puskin suntem alaturi de tine, multa putere sa-ti poti sprijini sotul.
Carmen si Dany tot pe Zinnat este, doctora noastra stie si il baga direct pe el....o sa-i treaca si lui Iustin Imi imaginez ce emotii ai cu serbarea....mai stiu eu pe cineva Cand il sarbatoriti pe Iustin, sambata? Spor la pregatiri...
Tzuni sa stii ca si eu poftesc la chipsuri, dar in lipsa am bagat cateva pernute ola de la Dany ma omoara pofta asta de dulce.
Crys si Dany