Nou stil de viata (210)
Raspunsuri - Pagina 16
vikinga spune:
Hello fetele!Carina p'aici sunt in sfirsit:) Nu am avut timp de net in ultimele zile, e cald si frumos asa ca profitam de vreme. Acum in we au venit niste amici din ro aici pe insula la mine, pe tipa o stiu de pe DC:) Poate o sa vrea sa apara si ea la subiectul nostru. Ieri am fost la Sex and the City, filmul, nu va luati iubitii/ sotii cu voi ca e de vuittoane, pantofi misto si haine la fel. Un fel de atac roz-lila pt testosteronii lor:)) A fost cu noi sotul amicei si saracu' era la un pas de voma, dar l-a luat somnul si macar vreo juma de ora s-a calmat. E un film cam lalait, mi s-a parut prea lung, dar in fine merge la relax asa de clatit ochii ca atunci cind te bagi in cada si lasi cartile grele pt o revista frivola de dame:) Cel mai mult mi-au placut rochiile de nunta afisate, wooowwww...Poate bag si eu niste poze la costum de baie, sa vad daca am curaj, ne-am tras in poze ieri la o tura cu barca pe mare. Ne auzim miine la raport.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
anky spune:
Anda,nasol de tot hipoparatiroidismul si boala celiaca la fel.Sanatate multa !!!... io zic ca in cazul asta chiar nu ai nevoie de numaratul caloriilor si poti minca mult mai mult decit ai facut-o pina acum,nu cred ca te vei mai ingrasa vreodata.
Eu am fost la ORL si medicul mi-a zis ca operatia nu rezolva problema alergiei.Oricum ma simt bine cu Aerius,mi-am reluat si sala.Mi-a mai dat si un spray nazal,cica foarte bun,nou pe piata olandeza.Imi este foarte clar ca pe viitor nu vom mai putea tine animale in casa.Vad ca si fi-miu se scarpina destul de des la nas.
Anca, mami de Bianca si Cris
mephala30 spune:
quote:
Originally posted by Tzuni
- Untraceable - e film destul de dur, cu crime si criminali in serie (pe gustul meu )
si pe-al meu, l-am vazut si mi-a placut, .
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)
mephala30 spune:
Luna.
Anda, primele iubiri nu se uita, ...cica...
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) & Teodor (6.09.2006)
Zuzilici spune:
Buan dimineatz afrumoaselor!
Tzuni special pentru ziua de ieri, pentru tine si toti copii lumii www.youtube.com/watch?v=mL5-2KYkubU" target="_blank">o dedicatie.
Fetelor recunosc ca n-am citit decat pe diagonala asa ca va pe toate si va urez o saptamana cat mai usoara.
Delia spor la invatat si succes la examene.
Anda sper ca macar osul sa fie destul de puternic si sa tina implantul.
Sabina mi-aduc aminte de vremurile cand mancam ca disperata ca nu ma odihneam ca lumea. In orice caz sfaturi n-am ca uite in ce hal am ajuns eu. Singurul lucru pe care te pot sfatui sa-l faci e sa "ceri" ajutor ca sa te odihnesti si daca nu poti atunci incearca sa mananci doar legume si fructe.
Mephala cava poze d ela activitatile de ieri? nazdravanii.
Luna La multi ani! si te-asteptam mai des pe la noi. Hai mai spune-ne de astre ca mie-mi place cum scrii tu.
Fetelor o saptamana usoara va doresc.
ZIETGEIST
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)[/b]
Tzuni spune:
Ha ha ha Zuzilici, ce surpriza faina! Iti dai seama c-am tras o cantare cu Meri de-a rasunat tot blocu' . E drept ca Meri spunea numai "...opii" (copii)..
Multumim toate trei: Ela, Meri si Pisu.
Tzuni mic si drag si scump si pisicos
CRISCOSTY spune:
Buna fetele! LA MULTI ANI, LUNA!
Zuzi meriti un pupic datorita tie am aflat o parte din programul de la serbarea de la sf de grupa mica a lui Dany Mi-a aratat cateva figuri cu manutele pe sus de mi-au dat lacrimile...e clar ca voi plange la serbare, pe 11.
Cuscra te asteptam cu poze si impresii inainte sa pleci in tara.
Anda sa fie bine.
Sabina parca am citit de mine aseara am bagat cu nerusinare biscuiti cu margarina...asa mancam cand eram gravida. Dar se apropie rusii si am o pofta nebuna de dulce.
Carmen ceteva vb..please. Ne este dor de tine. Ce fac baietii? Cand aveti serbare?
Claudia merci ai avut dreptate...azi a mancat bine, si-a revenit. Te-ai uitat la ultimul episod din "Inima de tigan"? Imi pare rau ca s-a terminat...
Laura spor la impachetat.
Crys si Dany
CRISCOSTY spune:
Meniul de azi:
- cafea si o felie graham cu branza de vaci
- file de cod cu salata rosii
- salata de fructe
- un activia de baut
Crys si Dany
hcclara spune:
Salut fetele!
Zuzi, ce fain, am cantat si eu si nu stiam de ce nu protesteaza Marc ca el se uita la deenele lui si nu aude, insa apoi mi-am dat seama ca a adormit!!!
Luna, la multi ani!
Crys, ma bucur ca se simte bine Dany! eu ma uit pe protv international, si acolo e mai in spate, e pe acolo unde a plecat Irina cu tata-su la Viena!
Carmen, sa stii ca si eu am sesizat deja de cateva vreme ca esti cam tacuta!
am pofte nebune pe dulce si nu-mi explic de ce, ca ciclul mi-a venit acum 2 zile...de ce acuma ma apuca si nu inainte de ciclu? da ma abtin! uf
va tzuc, dimineata merg la vaccin cu Luca, repetam ROR-ul!