Cine a facut echografie mamara?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Deci pot merge si cu trimtere de la medicul de familie? Oricum, suma nu e de speriat, par5ca am scris mai sus, mie mi-au spus ca echografia e 35 ron dar nu ma gandesc ca imi da pretul doar pt un san, mi se pare aiurea, cine se duce sa-si faca echo doar la un san? Si consultatia au spus ca e 30 ron iar impreuna 60 ron. deci asa am inteles ca 60 ron ma costa tot.
Ma duc doar la o consultatie de rutina, nu mi-am depistat nimic si pare totul in ordine, nu cred ca e cazul sa caut o somitate in domeniu atat timp cat pare ca nu sunt probleme.
Si ca sa ma linistesc singura zic ca chiar nu as avea de ce sa fac cancer la san, nu am antecedente in familie, nu am luat anticonceptionale, am facut copii si am alaptat... singurul factor de risc ar fi obezitatea, sunt cam grasa si stiu ca asta e un teren propice pt cancer mamar.
Lemoni, ii doresc surorii tale sa se vindece complet.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

http://www.fundatiarenasterea.ro/despre_noi.html

Astea's preturile de la ei din site...
50 RON pentru o mamografie la ambii sani, cu doua filme mamografice/san si interpretarea a doi medici;
35 RON pentru o ecografie
30 RON pentru o consultatie la medic primar
50 RON pentru o consultatie la Profesor.

Eu de ex. am facut ecografie doar la un san... deci ce nu? Daca doar la ala aveam probleme...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Ophelia am vrut sa-ti raspund pe privat dar vad ca anu il ai activat.Incearca te rog sa il activezi sa putem vorbi.
Imi pare rau ca ma repet mereu dar daca voi ati deschis asa multe subiecte, incerc sa fac un fel de campanie sa stie fetele ca nu e de glumit, ce crede-ti ca eu ma gandeam la mamografie in urma cu catvea luni dar pana nu te afecteaza pe tine personal sau o persoana iubita tie normal ca lucrurile astea nu iti trec prin cap.
sanatate maxima.

Mergi la inceput