personalul din spital...oribil
Raspunsuri - Pagina 9
GGina spune:
Ea a fost cea care m-a atacat/jignit pe mine si eu i-am raspuns in consecinta .
Oricum nu mai aveam de gind sa scriu.
Poate ca ar trebui sa-i spui si ei ca rafuielile personale se tin pe privat.
dodo spune:
quote:
citat din mesajul lui GGina
Si inca ceva ,tu nu ai postat ca sa o aperi pe Nati ,nu te mai minti singura.Hannen s-a plins la tine ,tu te-ai bucurat ca ai prins ocazia sa -ti mai versi naduful pe mine .Asta ca tot nu ai reusit data trecuta .Daca tu dupa atitia ani inca mai esti ofticata pe nimicul din trecut ,atunci e clar ca ai o problema serioasa.
Gina, nici daca ma pici cu ceara, nu stiu la ce te referi...trecut??? da-mi un hint
Iar de Hannen, cu mina pe inima-ti zic_ca nu ma-m mai intersectat cu ea nici aici, nici in privat de cel putin fro 4 sapt, asa ca nici aici nu m-am prins...Am citit cind ai luat-o in balon pe Nati si mi-a displacut, am vrut sa postez dupa, insa am renuntat, dar dupa ce am vazut ca o iei la ture si pe Hannen, care incerca sa confirme spusele lui Nati, ca doar au parte de acelasi sistem medical, am considerat ca am ceva de zis, ca nu o data am avut parte de "opinii medicale atotstiutoare" din secolul trecut, de parca unii din medicii practicanti din RO sint unicii absolventi de pe planeta si de la absolvirea lor medicina nu a mai evoluat..Repet, nu stiu la ce evenimente trecute faci referire, eu m-am referit la postarile de care am povestit. Scuze de off-topic, am considerat ca trebuie lamurit aici, nu in privat, pt. ca cine citeste, nu mai pricepe nika!
GGina spune:
Ok,cum zici tu ,fie ca tine.Chestia e ca nu trebuia sa te revolti atita pentru nimic.
Nu aveai de unde sa stii atitea daca nu-ti spunea ea sau oi avea alte surse ,na.Oricum hai sa terminam aici ,e mai bine asa.Iar cu Nati nu am avut nimic, doar cu medicii din Japan .
dodo spune:
Andrada, nu trebuia s-o atentionezi pe Gina, poate confunda userul, toti facem greseli..Eu nu-mi amintesc sa ma fi contrat cu ea, stii si tu ca altii sint favoritii mei...In fine, cer scuze din nou pt. deviere
Andrada spune:
Fara offtopic, si rafuielile din trecut (daca exista) se lamuresc pe privat.
GGina tu ai avut mesajele ofensive de aceea te rugam sa te temperezi,
multumesc,
A
Amina_Marina spune:
quote:
citat din mesajul lui Nati
Amina Maria, multumesc frumos de urari.
Sanatate si fericire multa iti doresc!
GGina, daca vrei tu, eu te las cu japonezii !
Am nascut, si cu toate ca stiam de prin saptamana 22 de sarcina ca bebele nostru are o rpoblema de sanatate, la nici 24 de ore de la nastere medicii l-au operat.
Au fost clipe de cosmar, dar a trecut, am sa le multumesc si am sa ma rog lui Dumnezeu pentru sanatate medicilor si tot personalul medical care au facut ca minunea pe care o am acum in patut e in viata.
Niste oameni cu suflet si daruire, au facut tot ce le-a stat in putere sa ne salveze copilul.
Asa ca GGina, japonezii astia mi-au salvat bebele.
Peste tot in lume sunt oameni si oameni, medici cu daruire si profesionalism, si sunt si din aia care ii doare fix in cot, poate nici acolo, ca tu sau o fiinta umana moare si nu isi dau interesul sa salveze viata.
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
In primul rand , sanatate Ingerasului , Tie si la toata FAmilia.
Da, e mare diferenta intre spitalele din Romania si cele din Japonia. Eu , ma ingrozesc ce citesc la Odisee si Clubul Scutecelor de Spitalele din Romania si medicii romani.
.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................
Reflexia luminii pe suprafata apei
se misca neincetat.
totusi luna straluceste
si nu pleaca nicaieri
ea sta, dar se misca.
Amina_Marina spune:
Ramiris! Tare articolul.
Lu` mama i-a zis in fata medicul. " Imi dai ata ca sa te operez si oricum vino luni ca n-am timp acum ." De fapt, era la sfarsit de saptamana si medicul avea liber. Asta in Spitalul Militar Central.
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
se misca neincetat.
totusi luna straluceste
si nu pleaca nicaieri
ea sta, dar se misca.
adlemi spune:
http://www.romanianmalpraxis.blogspot.com/
Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://community.webshots.com/user/adlemi_airal
http://craiustefan.3x.ro/
http://www.dropshots.com/adlemi
ramiris spune:
quote:
citat din mesajul lui Amina_Marina
Ramiris! Tare articolul.
Lu` mama i-a zis in fata medicul. " Imi dai ata ca sa te operez si oricum vino luni ca n-am timp acum ." De fapt, era la sfarsit de saptamana si medicul avea liber. Asta in Spitalul Militar Central.
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
se misca neincetat.
totusi luna straluceste
si nu pleaca nicaieri
ea sta, dar se misca.
Si eu am ramas surpinsa atat de articol cat si de comentarii.
Stai ca vine Xio acum sa ne explice cum ca de fapt se refera la doi-trei rataciti care le strica blazonul tuturor.