personalul din spital...oribil
Raspunsuri - Pagina 11
Simo27 spune:
Si eu am amintiri urate,de cosmar de acum 6 ani cand l-am nascut pe David!asistentele au fost sub orice critica,daca nu dadeai bani nu primeai camasa subtire(ca am nascut vara),nu luau gunoiul din camera,nu -ti dadeau medicamentele ......asistentele de la copii ,mai groaznice:tipau mereu ca de ce ai facut un copil daca nu stii sa-l tii,sa-l alaptezi,etc....cosmar,nu alta!
De aceea,acum la a 2 nastere am decis sa nasc la Clinica Eva,unde la doar cativa km de Maternitate ALTA ESTE VIATA!va zic,nici nu stiu cand am nascut!Asistentele de nota 20,calme,dragute,atente si asta fara nici o spaga,dr meu la fel!Bineinteles ca a costat totul 2000 ron,dar a meritat cu varf si indesat!plus ca si sotul a asistat la nastere si dupa 2 ore ,David a putut sa-si vada fratiorul
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE
Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!
adita spune:
eu am fost foarte uimita de cum au decurs lucrurile cand am fost internata cu copilul la victor babes, luna trecuta. toata lumea s-a comportat exemplar, si dr si asistente, mereu cu zambetul pe buze, imi explicau cu lux de amanunte tot ce trebuia sa stiu si nu au vrut sa primeasca niciun leu. poate incep sa se miste lucrurile si pe la noi
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
www.dropshots.com/adita#date/2008-02-05/12:57:05" target="_blank">filmulet utilizare wrap
moruna spune:
simo tu ai dat 2000 de ron si ai fost multumita si tratata cum trebuie.pe mine m-a ajuns totul tot cam atat...neoficial in speranta ca daca dau va fi bine si a iesit totul pe dos.sotul a reusit sa il vada pe andrei cand m-am externat si in rest l-a vazut in poze.
gabriella1 spune:
sa nu mai spun ca la internarea mamei,aici,la Vaslui, am dus si lenjerie si perna de acasa.Mama statea doar pe o slatea...aruncata ca un sac de cartofi.La intrebarea "dar lenjerie...?!" mi s-a raspuns scurt si raspicat:"aici nu-i pension".Punct.
La Iasi are si aer conditionat si lenjerie apretata, care i se schimba o data pe zi,chiar daca e curata, o infirmiera ce nu se misca de langa mama, o asistenta ce vine din 5 in 5 min sa vada daca totul e ok.O fi Iasiul pe Marte?!
Gabriela
XIO spune:
quote:
citat din mesajul lui gabriella1
"In momentul de fata ,parcul de masini al Serviciului de Ambulanta Judetean (SAJ)Vaslui dispune de un nr de 62 de ambulante , din care 18 au aer conditionat si dotare conforma. Aparatura, echipamente medicale si medicamentele ,conform baremului, sunt prezente pe fiecare ambulanta in functie de tipul acesteia,respectiv tip A1/A2, B1/B2 ,tip C ,confrom Ordinului 1092 /1500 din 7 septembrie 2006.
www.obiectivuldevaslui.ro
azi, 14 iulie 2008
ps- oare in ziua cu pricina toate 62 erau la urgente?! mira-m-as!!
XIO,lumineaza-ma,te rog, daca nu esti pe jumatate mort, nu ti se da nici o medicatie?!Fractura de femur,ca orice fractura implica DURERE !!! Orice om are o limita a durerii....sau ai impresia ca mama mea e supraom?!NU I S-AU ADMINISTRAT MEDICAMENTE -CALMANTE- PTR CA , SCRIPTIC FIGURA INTERNATA LA IASI.AVEA FEBRA 39,5! E NORMAL SA NU TE UITI LA UN BOLNAV NICI CA LA UN CAINE?!Si de un animal ti se rupe inima, darmite de un om!
numai bine !
Gabriela
Mai , nu stiu cate are Vaslui-ul , ca in TM la Judetean sunt vreo 6 ambulante(urgente) care trebuie sa acopere tot judetul. Plus vreo 2 primite de la SMURD.
Daca eu sun si spun ca simt ca mor , salvarea trebuie sa vina la mine. Daca eu simt ca mor pt. ca ma doare gatul si tu ai avut ghinionul sa-ti fracturezi ceva cand doctorii sunt la mine , astepti pana pot trimite o masina. In cazurile urgente se trimit elicoptere , se fac schimburi cu zonele apropiate.
In legatura cu fractura , mi-am petrecut "tz" garzi de 24 de ore la urgente la orto, cred ca o singura pacienta a necesitat medicatie odata ajunsa acolo , atat.
Doare cand pune piciorul in gips, ca dupa aceea nu mai sunt probleme.
Am avut un domn cu fractura bilaterala de humerus , cap si col, n-a primit nimic pt. ca nu ii trebuia.
Da , depinde de pragul dureros al fiecaruia , dar crede-ma ca am vazut in jur de 100 de fracturi si in afara de durere la mobilizare nu erau probleme.
Daca doare primesti calmante , dar de obicei nu este nevoie. Tratamentul antialgic si antiinflamator incepe sau in spital , dupa internare , in functie de simptome , sau daca nu necesita internare primeste pacientul o reteta.
Annie , si ce legatura este intre saracia din spitale , numarul mic de ambulante,mancarea penibila si doctori? Sau ai impresia ca ei tin fraiele?
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
monalac spune:
am nascut acum 2 luni la spitalul pantelimon,asta dupa ce ultimele 4 luni de sarcina mi le am petrecut in spital,din cauza sangerarilor date de placenta praevia..am facut sute de injectii,clexane de la 7 sapt,plus de la 23 sapt amestec litic din 6 in 6 ore,pana am nascut...pt mine injectiile sunt un fleac si totusi,la post operator,dupa ce am nascut,mi s a facut o injectie care m a durut ingrozitor,ca si cum as fi fost injectata in creier.am implorat o pe asistenta sa se opreasca,dar nu s a lasat pana n a bagat tot serul...trimit msjul sa nu se piarda si revin..
monalac spune:
noaptea am simtit cum zona in care imi fusese facuta injectia zvacnea si ma durea ingrozitor,dar nu puteam sa vad cum arata zona,pt ca eram cu fata in sus,legata la perfuzii.am chemat asistenta sa i arat ce mi s a intamplat..s a uitat si am vazut o cum s a schimbat la fata si si a cchemat colega sa vada ce am ..dupa care,intr un glas,mi au spus ca nu aveam cum sa patesc asa ceva de la o injectie si ca sg aveam asta de mai demult...
dr ginecolog s a ingrozit cand i am aratat a doua zi ce am patit..mi se invinetise tot soldul..totusi,peste 3 zile am fost externata,desi faceam febra,recomandandu mi se sa iau zinnat si sa pun gheata.acasa,am continuat sa fac febra 39/40,desi luam antibiotic.pt ca sunt din provincie,n am mai vrut sa merg la buc la spital si asa copilul de 3 ani statuse 4 luni fara mine..la spitalul de aici m au vazut 2 chirurgi,amandoi mi au facut punctii si au spus ca nu e de incizat ca n a colectat nimic..revin ca face figuri calc
monalac spune:
pana la urma,pt ca nu mai puteam sa merg si sa dorm din cauza durerii,am hotarat sa merg la spital,la buc,dupa ce dr ginecolog mi a spus ca pot muri oricand...mi am lasat copiii acasa si am plecat la spitalul unde sperasem sa nu ma mai intorc niciodata..am fost incizata de un chirurg,mai mult pe viu,pt ca anestezie generala n am avut voie sa fac,pt ca tocmai suferisem una la operatia cezariana,iar anestezistul,vazand ce am patit de la o ijectie, a refuzat sa mi faca anestezie...
au trecut 2 luni de atunci si necroza nu e nici pe departe vindecata...dau zilnic sute de mii pe betadina,fese sterile si leucoplast pt pansament,nu mai stiu ce i ala somn normal,dorm chinuita numai cu fata in sus si cu perne bagate sub sold...
XIO spune:
quote:
citat din mesajul lui monalac
pana la urma,pt ca nu mai puteam sa merg si sa dorm din cauza durerii,am hotarat sa merg la spital,la buc,dupa ce dr ginecolog mi a spus ca pot muri oricand...mi am lasat copiii acasa si am plecat la spitalul unde sperasem sa nu ma mai intorc niciodata..am fost incizata de un chirurg,mai mult pe viu,pt ca anestezie generala n am avut voie sa fac,pt ca tocmai suferisem una la operatia cezariana,iar anestezistul,vazand ce am patit de la o ijectie, a refuzat sa mi faca anestezie...
au trecut 2 luni de atunci si necroza nu e nici pe departe vindecata...dau zilnic sute de mii pe betadina,fese sterile si leucoplast pt pansament,nu mai stiu ce i ala somn normal,dorm chinuita numai cu fata in sus si cu perne bagate sub sold...
Mami de Cris si Codrin
Poze Cris
Bebe Codrin
Ai facut probabil un abces/flegmon din cauza ca nu a facut bine injectia asistenta respectiva , sau ca ti-a facut intramuscular in loc de intravenos.
Si mama-mea a patit la fel, i-a facut o prietena injectie im cand trebuia iv si ajuns la bisturiu, acum are o cicatrice care sa-i aminteasca dea sat , dar in rest e ok.
In cazul colectiilor purulente anestezia locala oricum nu-si prea face efectul , iar anestezia generala nu se practica pt. ca sunt prea multe riscuri pt. nimic.
Sa-i multumesti asistentei , daca este ce cred eu ca este...
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
monalac spune:
xio,nu am flegmon,ci necroza.e o chestie mult mai nasoala,chirurgul care m a incizat,cel mai bun din spit pantelimon,imi facea poze cu tel mobil,ca nu mai vazuse niciodata asa ceva,