*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (95) ***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Inex spune:

57479 da FDP 0

Inex ,de 2 x mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_dm spune:

Subscriu pt camasa...deci nu am innebunit eu, camasa e totusi calitate ok! Cineva intrebase mai sus...si parerile au fost diferite!

O zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ely multumesc pt raspuns. Deci mor de ciuda! Nici acu' nu pot finaliza comanda O fi calculatorul meu de vina. O sa incerc sa dau de la o prietena comanda.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Ce reduceri sunt astea care aparura acum pe site? e ceva d ecapul lor?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Clau, bantui un pic pe site si raportez daca e ceva nou la reducerile astea! Un pic de rabdare

EDITEZ ca sa zic ca nu merge siteul. Cel putin la mine, nu. Se incarca f. greu si orice as vrea sa vad, la un moment dat se intrerupe si-mi apare prima pagina

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Salut

Am facut o comanda si cind am validat la final mi-a zis ca nu e bun cardul, desi e card bun... ati patit de astea? Sa ma duc sa vad daca au oprit banii, dupa aia sa refac plata? LA cit timp fac oprire pe bani?

Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by Ioana13

Salut

Am facut o comanda si cind am validat la final mi-a zis ca nu e bun cardul, desi e card bun... ati patit de astea? Sa ma duc sa vad daca au oprit banii, dupa aia sa refac plata? LA cit timp fac oprire pe bani?

Ioana mama de

Daca nu ai primit mail de confirmare, daca accesand contul (acum)cosul nu este gol, inseamna ca nu ti-a luat comanda. Banii pot fi trasi si dupa 2-3 zile.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

Le-am trimis mail sambata in care ii intrebam pe ce data au trimis comanda facuta in 25.04, si pe care o tooooot astept. Mi-au raspuns azi (ce sa zic, au fost rapizi)cum ca pachetul a fost trimis pe 7 mai. Oare mai am vreo speranta ca vine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Mersi Miki
Am platit pina la urma cu card BCR, de la BT nu mi-a acceptat(card nou).. nu stiu de ce, voi intreba la banca... poate pt ca scrie pe el valid only in romania Dupa aia am vazut.
Am comandat un tricou adidas pt sot si un trening puma pt bb. Si mie ieftinaturi, dar la barbati... nu le priesc numa firmaturile

Acum am primit confirmare de la LR

Ioana mama de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Doamnelor, v-ai mai luat careva costume de baie de la ei!? Eu am luat unul data trecuta si am gresit marimea !

Ce parere aveti de www.laredoute.fr/vente-maillot-de-bain-2-pieces-femme.aspx?productid=324135630&documentid=207608&categoryid=25997528&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank"> asta ? Mie imi cam face cu ochiul, dar am citit sub poza parerea unui client care nu e tocmai ok ...

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput