*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (95) ***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns missdeutza spune:

Am scris o plangere pe site LR pentru k nu am primit comanda pe care am dat-o pe 2.05. si nu inteleg ceinseamna....e ceva de genu...m-au inregistrat k am facut plangere?suna cam asa:

Votre message vient d'être envoyé à notre Service Relation Client,
nous traiterons celui-ci dans les plus brefs délais.

Un numéro de dossier relatif à cette demande vous a été attribué : aici e un nr ..nush dak tresa-l zik:D
Gardez-le précieusement, il nous permettra d'en assurer le suivi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danet spune:

Buna,
eu am cumparat costume de baie de pe LR.
La cele intregi totul a fost ok , am comandat marimea pe care o port de obicei, 38.
In schimb la costumul din doua bucati slipul e ok dar sutienul e prea mic ,asa ca depinde mult de conformatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Am intrebat cum e cu marimile la costumele de baie pe site si mi-au spus ca sutienul e un numar mai mare decat slipul.
Deci daca imi comand un costum de baie 46 sutienul nu e oare mult prea mare 48?
Ma puteti ajuta si pe mine va rog?

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Mda ... ce sa zic, eu am comandat costumul ala in 2 piese 36 din greseala, insa sutienul e cam micut si slipul imi vine ... insa tare mi-e ca sutienul de la 38 imi va fi mic !

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ma enerveaza de nu mai pot! Astia au ceva cu mine: am incercat sa dau comanda de la o proetena si tot nu mi-o accepta! Imi scrie acelasi rahat cu nush ce problema tehnica! Nu le mai place de fatza mea? Sa fac un alt cont? Tre' sa fac pe numele sotzului, nu? Pe al meu cred ca nu mai pot, nu? Daca bag alta adresa de mail pot sa fac tot pe numele meu?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by Laura Ioana
Sa fac un alt cont? Tre' sa fac pe numele sotzului, nu? Pe al meu cred ca nu mai pot, nu? Daca bag alta adresa de mail pot sa fac tot pe numele meu?

Pai daca e o problema tehnica e oricum pe site, ce legatura sa fie intre cont/adresa de mail/problema tehnica. Poti sa ai alt cont si alta adresa si situl tot sa aiba probleme. De ce te complici? Mai incearca si vei reusi sa dai comanda. Parerea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Le-am scris ieri despre problema si mi-au raspuns azi ca a fost nush ce defectiune tehnica, dar s-a rezolvat si sa intru sa-mi trimit comanda! Dar e aceeasi situatie!!! Le-am scris iar!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
Am reusit s a ma intorc pe burtica - filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by missdeutza

Am scris o plangere pe site LR pentru k nu am primit comanda pe care am dat-o pe 2.05. si nu inteleg ceinseamna....

Este un mesaj generat automat in momentul in care sesizezi ceva pe aide&service. Iti spune sa pastrezi mesajul cu nr. de inregistrare.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by missdeutza

Am scris o plangere pe site LR pentru k nu am primit comanda pe care am dat-o pe 2.05. si nu inteleg ceinseamna....e ceva de genu...m-au inregistrat k am facut plangere?suna cam asa:

Votre message vient d'être envoyé à notre Service Relation Client,
nous traiterons celui-ci dans les plus brefs délais.

Un numéro de dossier relatif à cette demande vous a été attribué : aici e un nr ..nush dak tresa-l zik:D
Gardez-le précieusement, il nous permettra d'en assurer le suivi.

mesajul te informeaza ca reclamatia ta a ajuns la Serviciul Clienti.Raspuns urmeaza sa primesti in zilele urmatoare.

LauraIoana,poti sa-ti faci alt cont pe numele tau asa: inversezi numele cu prenumele (sau daca ai 2 prenume il folosesti doar pe unul ) si te inregistrezi cu alta adresa de mail.Dar si eu cred ca te complici,e clar ca zilele astea sunt ceva probleme tehnice pe site-ul lor.

Aissa,asteptam cu interes sa vad daca iti vine coletul.Ufff!bine ca a venit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Sotia se pregateste sa prajeasca un ou ochi, cand tocmai se intoarce sotul acasa si incepe sa tipe: - ATENTIE!!! ATENTIE!!! MAI MULT ULEI!!! AVEM NEVOIE DE MAI MULT ULEI!!! O SA SE ARDA!!! ATENTIE!!! INTOARCE-L, INTOARCE-L, INTOARCE-L!!! HAI!!! ATENTIE!!! AI INNEBUNIT? ULEIUL O SA SE TERMINE!!! O, DOAMNE DUMNEZEULE, SAREA!!! NU UITA SAREA!!! Sotia, deja enervata la culme de tipetele sotului, il intreaba: - De ce tipi asa? Crezi ca nu sunt in stare sa prajesc un ou??? Barbatul raspunde foarte calm: - Asta ca sa-ti faci o idee de cum ma simt eu cand conduc masina si tu stai langa mine si tipi...

Mergi la inceput