Stare de deprima

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_dm spune:

Clover, ai dreptate cu calciul! Mie imi spusese doctorul ca inainte de ciclu cu cateva zile sa iau calciu sau un complex de vitamine care contine calciu pentru ca se elimina mult prin menstruatie - calciu si minerale.
Sunatoarea, vorba ta, ar trebui sa beau bidoane. Uite, acum va scriu si sunt in perioada "critica"....va scriu cu lacrimi in gat. Nu am motiv, dar vad totul in negru. Ma simt oribil, ma dor ovarele, a venit si al meu Fat-Frumos din delegatie si aproape "m-am concentrat" sa nu gasesc nodul in papura....Tot am scos o prostie pe gura, ca "mi se parea ca nu e prea vesel"....saracul om, venit de pe drumuri, eu vroiam sa mai fie si vesel!!!Of!
Si am baut sunatoare!!!dar...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

eu zic sa te duci la doctor si sa vorbesti cu el. De unde stii tu ca iti va da antidepresive daca nici nu vorbesti cu el?

"st. john wort" se gaseste la toate farmaciile fara reteta si este recomandata pt depresie.

Incearca sa faci sport zilnic in perioada respectiva.

Ai grija de tine si nu ezita sa consulti un doctor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_dm spune:

Mihaela, ai dreptate, am zis ca ma duc sa fac toate analizele sapt viitoare si apoi cu ele in dinti ma duc sa vad un medic. Trebuie gasita o solutie! Pot s aimi tot dau cu presupusul, dar important e sa actionez...
Multumesc!

Ma intreb daca "st.john wort"are efecte secundare.

Mergi la inceput