Iarta-ma, Doamne, caci am pacatuit !
Raspunsuri - Pagina 4
Bic spune:
Da pe-asta ati auzit-o: "hai sa-o culcam pe gurita, ca sa mincam inghetata."
Smaranda Ioana, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si discutia de pe DC
Clover spune:
Sibylle, ce spui tu e trist. Poate te-ar ajuta sa vorbesti cu un psiholog despre asta, nu neaparat sa incerci sa iti schimbi comportamentul. Reactia ta e foarte normala, cred ca pe undeva posibilitatea de a avea atunci cand vrei ceva iti ofera siguranta.
Vorbeste cu sotul tau, s-ar putea sa descoperi ca ceea ce in mintea ta trebuie ascuns pentru el si familia lui nu ar fi o problema daca ar fi la vedere.
If all else fails, look cute.
michela09 spune:
Pt. BraveGirl:
Imi pare asa de rau ca n-am vazut mesajul tau mai devreme! Sper sa ma pot revansa acum , daca nu e prea tarziu:
Prajitura cu capsuni si bezea - e cea mai simpla din lume
6 oua, 6 linguri de zahar, 6 linguri de faina, 2 linguri de ulei, 1 zahar vanilat, 1 praf de copt, capsuni - cred ca 1/2 kg (eu le pun din ochi, cat sa acopere tava), pe care le presori cu putin zahar cu 15-20 minute inainte de a incepe prajitura, si inca 2 albusuri si 3 linguri de zahar pt. bezea.
Separi ouale, bati albusurile spuma, adaugi pe rand cele 6 linguri de zahar si zaharul vanilat, galbenusurile frecate cu uleiul, dupa care adaugi si faina cernuta si amestecata cu praful de copt ( cand pui faina amesteci cu lingura de lemn de sus in jos - dar cred ca stii lucruile astea).
Se pune compozitia intr-o tava tapetata cu ulei si faina(eu am una mai micuta, nu cea obisnuita de aragaz) si se da la cuptorul incins cam 5 -6 minute, dupa care se scoate tava, sa adauga capsunile intregi sau taiate jumatati pe toata suprafata prajiturii. Mai pui prajitura la copt pt. 15-20 minute, timp in care bati cele doua albusuri cu 3 liguri de zahar pana stau tepene. Dupa ce verifici cu scobitoarea, daca e gata prajitura, intinzi bezeaua pe suprafata prajiturii si o mai lasi 5 minute, la foc mic.
Se poate face si cu alte fructe. Sper sa-ti placa.
Multa sanatate si tie si bebelului!
Chuny spune:
Clover, sper ca spui ca e trist faptul ca n-am avut ce manca in copilarie si adolescenta, nu ca mi-am cumparat si eu un tort pe care nu am avut sub nici o forma chef sa il impart cu soacra-mea. Oricum, din punctul meu de vedere exista lucruri mult mai triste pe lumea asta decat un copil sarac, adica saracia nu mi se pare ceva din care automat sa iesi cu probleme psihice.
Cred ca daca deschideam subiectul asta la Cabinetul Psi, spuneam ca sunt anorexica sau bulimica, ca am datorii din cauza ca imi cumpar mancare, ca ma cearta barbatul in fiecare zi ca imi cumpar prajitura etc .. as mai fi inteles o trimitere la psiholog, dar asa ... ?
Sper sa nu fiu nevoita sa pastrez o amintire urata de la un topic ce se vroia doar distractiv. Bine ca macar ceilalti au simtul umorului si au inteles ce vroiam sa spun.
Roxana, poza cu tortul nu mai am cum sa fac pt ca m-am mutat miercuri in alt oras. Am fost deja aici la cofetarie sa testez piatza , dar nu au nimic interesant. Bun, mai caut, nu ma las eu asa usor ! Dar pot sa iti descriu prajitura : crema este un fel de spuma de ciocolata alba ( muuuult prea delicioasa), iar blatul e un fel de piscot amestecat cu crema de capsuni ... un fel de baza ca la tiramisu, doar ca nu e piscotul inmuiat in cafea, ci intr-un sirop de capsuni.
Michela, ce rau imi pare ca de cate ori am incercat o prajitura cu bezea, niciodata nu mi-a iesit ok.
Sibylle saptamana 37
Nasterea ariciului junior Poze cu noi si Vladimir
Clover spune:
Sibylle, imi cer scuze. Poate era mai indicat sa nu comentez.
If all else fails, look cute.
roxanal spune:
si mie mi se intampla, zau de nu..chiar aseara : io la o dieta, ca nu se mai poate...e mama pe la mine..zic, merg sa mananc ceva, ma duc si cand vad ca nu e nimeni prin bucatarie, scot inghetata din congelator, iau cateva lingurite, 6, o aud pe mama cum coboara pe scari, repede ascund inghetata, intra in bucatarie, eu ingeras..pleaca mama, eu iute, mai iau cateva lingurite..si io nici macar nu sunt gravida(sper)..si cand ream, ioc pofte..si apoi Sibylle, bine ca nu te-a prins socra, ca cine stie
amyarabella spune:
OOOOOOO aici erati dragelor ,trebuie sa ne facem o secta ceva ,club suna mai frumos nu?!
Si eu si eu ascund dulciuri de sotul meu si mananc inghetata la 5 dimineata la cafea.
Eu nu cred ca este o problema asa grava ca mai mancam din cand in cand cate o prajiturica singurele sau mai cumparam cate un pantof asa fara sa spunem sotului(iubitului etc).eu cred ca astea intra la pacate permise cum si ei se mai uita la cate o pustoaica de 18-19 ani pe strada si poftesc un pic sau mai beau o bere cu prietenii si multe altele ...
Oare chiar sa mergem la psiholog pt toate astea ,eu ar trebui sa imi deschid propiul cabinet daca ar fi asa
[URL=http://s265.photobucket.com/albums/ii222/amyarabella/?action=view¤t=70cc69e3.pbw][/URL]
http://i265.photobucket.com/albums/ii222/amyarabella/19.jpg
GAMBATE KUDASI !!!
Mami Amy & bebe Stefan(15.12.2005 ora 11:35)
Lo_li_Ta spune:
M-am ascuns si mananc ciocolata...in forma de ou...pentru ca ramas de la Paste ditamai punga si expira la sfarsitul lui iunie. Nu-i pacat?
dooku3 spune:
Rusine Lolita!10 rugaciuni si abstinenta la cioco o luna!Tare pacat..daca nu reusesti sa termini punga inainte sa expire:DDD