Ce sporturi practicati?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstef spune:

Magda-Raluca, de mult cautam sa practic ceva asemanator cu ce am vazut in videoclipul trimis de tine...am vazut in Herastrau grupuri de oameni care faceau miscari de genul acesta...taiji se numeste? Unde e clubul, cam cat costa,da-mi si mie niste amanunte, te rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki1970 spune:

Salut fetelor! Tocmai citeam ca cineva da 65 lei pe 1 ora de Tae Bo. Eu tot Tae Bo fac, dar la mine la sala abonamentul este de 70 lei /luna, adica 12 sedinte. Foarte important este si cu cine faci. Acum toti se cred instructori si antrenori, dar multi nu au facut mai deloc arte martiale. La sala unde fac eu instructorul este antrenor de arte martiale.
Deci fac de 5 ori pe saptamana Tae Bo si in fiecare zi 1,5 ore de arte martiale. Este super!
Pe langa faptul ca, asa cum spunea una dintre fete, te descarci de tot stresul acumulat in timpul zilei, este bine si ptr sanatate sa faci miscare. Eu facand arte martiale, autoaparare, pe langa beneficiile fizice, invat sa ma si apar.
Inceputul este greu, dar cand iti "intra in sange" nu te mai lasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda raluca spune:

quote:
Originally posted by mstef

Magda-Raluca, de mult cautam sa practic ceva asemanator cu ce am vazut in videoclipul trimis de tine...am vazut in Herastrau grupuri de oameni care faceau miscari de genul acesta...taiji se numeste? Unde e clubul, cam cat costa,da-mi si mie niste amanunte, te rog!

Michi

Ti-am trimis mesaj pe PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstef spune:

Mersi mult de raspuns Magda.Poate te mai contactez cand reincepe cursul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andy08 spune:

Mie imi place inotul

Andy

Mergi la inceput