Nou stil de viatza (209)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
hcclara spune:
Salut fetele. am citit pe diagonala ca vorbeam la telefon , nu mai sufar reclama asta, oare cat o mai lasa?
Laura, eu cumpar de la drogherie o solutie pt pete, sunt pt toate minunile si nu se intampla niciodata sa nu imi iese. am avut si ace, dar la mine n-a avut nici un efect, am spalat wc cu el!!!
Mik, succes cu tunsul si suvitele, sa ne pui o poza!
Anda, mersi de retete!
La noi azi e sarbatoare si zi libera, asa ca tragem o fuga pana in Franta ca noi suntem chiar la granita!
Eu cumpar icre de la Metro, chiar am luat ieri un borcan, scrie pe ruseste pe ele, insa la mai frec apoi cu ulei, paine, ceapa !
pupici la toate si o zi buna!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carina/carina.jpg)
carina spune:
Neata,
Gusta: poti face choux-uri umplute cu: pate, crema de branza, pasta de ton, vinete, icre.
Ca sa faci choux-uri:
135 gr fain a
240 ml apa
58 gr unt
sare
240 ml oua (le pui intr-o cana gradata)
Pui apa la fiert cu untul si sarea pana da in clocot (untul nu trebuie sa mai pluteasca la suprafata ci sa fie dispersat in apa). Adaugi faina (nu toata de-odata) si amesteci bine de tot cu o lingura de lemn. Amesteci cam 2-3 minute pe foc mic pana aluatul se desprinde de pe peretii oalei. Pui aluatul intr-un castron si il lasi sa se raceasca putin. Cand s-a racit (nu de tot), adugi cate un ou il incorporezi (fie cu o lingura de lemn dar risti sa faci muschi seriosi sau cu mixerul pe viteza mica-eu personal fac manual ca asa simt mai bine aluatul). Aluatul la final treb uie sa fie ca o maioneza groasa. Cand e gata il pui intr-o punga sau intr-o punga de ornat torturi si faci ce forme vrei. Daca vrei sa fie mai micute, poti pune aluatul cu 2 linguri pe hartia de copt. Se baga la cuptor (200 grade) cam 2o de minute - trebuie sa se umfle binisor - sa nu deschizi cuptorul mai devreme de 20 de minute ca se vor tufli.
Ma mai gandesc, dar spune-mi cat timp ai la dispozitie. Poti face bruschete cu mozarela, rosii si oregano sau cu prosciuto.
Poti face: muffins cu: creveti, masline, branza, spanac si feta, parmezan, etc. Sau mini blinis (asemanatoare cu pancakes) cu tot felul de chestii pe ele: somon fume, crem a de ciperci, feta, crema de masline.
Mai poti face saratele simple: cumperi aluat foietaj, tai bastonase, le rulezi, le dai cu ou si presari pe ele: susan, chimin, parmezan, cascaval, mac, etc.
Spune-mi daca te intereseaza ceva din ce am zis ca sa iti zic procesul tehnologic. Eu spun ca sunt usor de facut toate, dar majoritatea prietenelor mele ma contrazic.
Laura: imi pare rau de bluza ta. Stiu cum e ca am patit-o si eu.
Va rog sa imi tineti pumnii ca de azi m-am hotarat si am facut cu stomatoloaga mea planul de bataie pentru anul asta. Eu am probleme de metabolizare a calciului (datorate paratiroidei) si unul din efectele cele mai urate si mai incomode e distrofia de smalt (pe romaneste: imi cad bucati de dinti de la baza - in momentul de fata nici un dinte nu mai e intreg). Din cauza distrofiei, radacinile se inflameaza si s-au format granuloame la multe - > pana acum ea vede 5 operatii, imbracarea cu zirconiu a mai mult de jumate din ei si 2 implanturi. Sper sa reusesc sa ma tin de ce mi-am propus.
Meniul de azi:
un muffin cu 200 de g de activia de baut
piept de pui cu ciuperci, rosii si oregano
sufleu cu ton si salata de rosii
Daca aveti timp puteti vota: http://www.litesoft.ro/services/oetker2/main.php?module=displaymama&mode=marturie&m=3817
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
mephala30 spune:
Delia, am trecut in paranteza greutatea la inceput de concurs. Nu-ti trebuie notite, , pe 2 iulie, cand va fi ultimul raport din concurs, vei face bilantul si vei vedea cat a slabit fiecare echipa.
am ceva treburi, revin...
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) &
Teodor (6.09.2006)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gusta/gusta.jpg)
gusta spune:
Carina timp as avea ca stau si noaptea ca vreau sa fie ceva frumos .Choux am sa fac si pentru copii si pentru sambata.Problema este umplutura ca eu nu ma prea pricep la asta asa ca daca imi explici niste umpluturi e super.Retu ce mi-ai zis nici nu am auzit.Aluat foietaj am sa iau ca am vazut aici numai nu cred ca am vazut mac dar parca la magazinul turces si am sa fac si saratele.Daca imi scrii umpluturi cand ai timp ca pana joi mai este da asa sunt eu vreau sa am totul pe hartie.
Laura eu am o forme de inima si inca vreo 3 si am sa le fac niste aperitive asa cu scobitoare.
Marilena si Mara Augusta
oLo spune:
Neatza!
Azi e greva pe transport. Ca atare am ajuns cu juma de ora mai tarziu la job (am stat ca bleaga-n gara, asteptand trenu').
Am o gramada de treaba la job de nu mai stiu pe unde sa scot camasa. Noroc cu sefa ca-i desteapta si intelege ca n-am 14 maini si 7 capete (colegii ma si imagineaza ca pe zeita aceea indiana, de ma solicita atat).
Ma simt atat de obosita: ma scol dimineatza si vreau sa ma culc la loc. Ma gandeam ca am urmatoarele solutii:
1. vitamine
2. fier
3. ulei de ficat de peste (bleah)
4. o vizita la doctor si eventual un concediu medical. Dar nu e o super solutie, ca atunci cand ma intorc o sa fie si mai mult de lucru...
De alergat alerg la pranz, cam de 2-3 ori pe saptamana (cel putin asa imi propun) O zi da, una ba. Am gasit in apropiere un stadion (unde sunt dusuri si vestiare) si care e langa un parc. Pana la stadion fac cam 5-10 minute de la job. Iau o pauza la pranz mai lunga (de o ora juma sa zicem).
Pt sambata viitoare avem programat un picnic la padure (cu ocazia aniversarii lui Pisu-Tiramisu). Avzti idei ce pot prepara pt un picnic care tine cam toata ziua? Pentru prajitura ma gandeam sa fac Alba ca Zapada (ca e usor de transportat, pastrat si papat la padure)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
vikinga spune:
Olo un jogging si o juma de ora-n plus la somn o sa te faca sa te simti mai bine. Spor la job!Carina vin cu reteta negresit cind ma intilnesc cu nemtoaica respectiva. Chiar vreau sa o fac si eu. Cica e o reteta de la bunica ei, reteta veche, simpla si iese numai buna. Mai am o nemtoaica ce tot face dulciuri, dar nush ce metode foloseste de nu ies bune deloc! Prajitura ei de brinza, are un gust complicat si inecacios, pune prafuri peste prafuri de crestere, de inchegare, de la dr ötker ori habar nu am, ca nu le am deloc cu dulciurile dar toate au un gust artificial. Eu una simt imediat gustul prafurilor astora. Nu o pune ea extrem de mult, dar categoric mie nu-mi place. Mie in general imi plac mincarurile si dulciurile foarte traditionale, ingrediente putine si bune. Ca la haine, simplu si putin inseamna de fapt mult;) Bine cind e vreo chestie dintr-un resto de fitze, frantuzisme complicate si fineturi eeeei acolo e altceva:)Liris bine ca mai apari prin zona! Pazea ca vin din urma puternic. Inca esti sub 70
? Asa dupa cum stau hainele? Ca ete io am 71,5
Mamica dulce vad ca tine raportul la secret, ori e f slaba ori e f grasa:)) Cred ca nu-i merge net-ul, ma gindesc sa o sun, dar cum am nr ei fix n-as crede ca-i merge telefonul. Am sa incerc dupa amiaza.Nadja mea a avut pina la urma altceva de plingea mititica asa de rau.. In noaptea cind v-am scris a fost prima oara cind am dat nurofen la copil fara sa aiba febra. Nici cu Aldo nu a trebuit sa ajung la asta. A doua zi direct la dr si i-a gasit o infectie urita la ureche, curgea usor puroi chiar!!!. Infectia asta a fost cauzata de un stafilococ, mama lui, si la primii mucisori si-a facut numarul la urechiuse. Acolo fiind zona ei sensibila, pt ca acum vreo 2-3 sapt avusese prima oara otita. I-am dat atunci prima oara in viata ei antibiotic, unul f usor, i-a trecut, insa stafilococul asta nenorocit a ramas in corpusor si la primul stranut si muci si-a facut de cap. Complicat e la copii! Cine si-ar fi imaginat asa o infectie la urechi fara febra! Probabil de mai asteptam si nu mergeam la dr, dupa vreo 2 nopti de dureri sigur aparea si febra, asa macar am scutit-o de dureri..ca in rest iar sintem pe antibiotic, a doua tura in viata ei si inca unul puternic. Nu-mi vine bine, dar asta e..Imi fac acum la cuptor piept de curcan in prealabil marinat in mirodenii o noapte. Il fac la punga cu mazare si morcov alaturi, sa vedem cum o iesi.Mi-am luat niste batonele din cereale cu ceva cico strecurata printre, unul are vreo 80kcal, 2 gr grasime si e fara adaos de zahar. ma pregatesc sa am ceva in casa, ca de acum astept periodu' si stiu ca ma ia pofta de dulce.Scriu mai pe seara meniul. Oricum azi am 2 ore jumate de aerobic, step, exercitii pt abdomene si fund.Salutari la toate fetele!Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Gabrielama spune:
Bine v-am gasit!
n-am citit nimica-nimicuta, dau fuga acum, intre timp la pun link-ul cu poze din Disneyland... am incarcat toata dimineata la ele, merge tare prost Internetul.
Revin.
http://entertainment.webshots.com/album/563540123eODdYX?vhost=entertainment
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
mephala30 spune:
Anda, bafta la stomatolog, sa fie cum ti-ai propus. Ce idei interesante de aperitive ai. Bag la cap si io, peste doua saptamani il sarbatorim pe Iustin si orice idee e bine venita.
Marilena, ce tort ii faci fetei?
meniul:
-o piersica, trei felii pepene galben
-cas cu salata de rosii, ceapa si castraveti, o felie paine
-putina budinca de dovlecei (ramasa de ieri), snitel de pui
-un mar
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) &
Teodor (6.09.2006)
vikinga spune:
quote:Gabi, foarte frumoase pozele! Super cool poza cu bon apetit:)) Amindoua sunteti niste frumoase! Si prietena ta arata f bine! Mi s-a facut mie om mare dor de Disney. Sa nu uti sa bagi amanunte, unde ati dormit intr-un hotel acolo? Care din ele? Cam cit a costat toata aventura fara biletele de avion? Am vazut ca au bagat The Cars, era ceva si Nemo? ca astea doua is marile iubiri ale lui Aldo. Dar ceva cu Polar express? PS: eu asa reclama enervanta nu am intilnit pe tot netul
Originally posted by Gabrielama
Bine v-am gasit!n-am citit nimica-nimicuta, dau fuga acum, intre timp la pun link-ul cu poze din Disneyland... am incarcat toata dimineata la ele, merge tare prost Internetul.Revin.http://entertainment.webshots.com/album/563540123eODdYX?vhost=entertainmentGabiThere is no taste like the taste of being thin!
![](alcool.gif)
![](bang.gif)
![](icon_smile_big.gif)
vikinga spune:
Scuze de cum am scris dar nu a mai fost posibil sa corectez, probabil cind o sa scriem toate de pe forum in stilul asta analfabet impus de circumstante poate s-or hotari sa faca ceva cu reclama asta.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo