Nou stil de viatza (209)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
mephala30 spune:
Tzuni, am vazut....
nu-s in apele mele...poate-s in ale tale?
N.B.
_
Carmen, cu Iustin (5.06.2004) &
Teodor (6.09.2006)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Zuzilici/Zuzilici.jpg)
Zuzilici spune:
quote:
Originally posted by mephala30
N.B.
_
Carmen, cuIustin (5.06.2004) &
Teodor (6.09.2006)
Asta ce prescurtare mai e????
Carmen ca sa-ti raspund la intrebarile din capitolul trecut e ok sa ma treci si pe mine in lista de sherife doar ca mi-ar place sa-mi vina randul cam asa o data pe luna. Deci fetele mai usor cu scrisul. In alta ordine de idei te
![](pupic.gif)
![](icon_smile_big.gif)
Claudia ca sa-ti raspund si tie rapid. Da! Isabella e la gradinitza romaneasca, doar ca din pacate e in cadrul biserici, drept urmare are un program de 2.5 ore duminica.
Hopes mi-a fost dor de glumele tale.
![](pupic.gif)
Elena Carmen sa ne traiesti cu numele si sa ai parte de anii cat mai fericiti alaturi de soru tau iar Costin sa aibe noroc, voiosie si sanatate toata viatza. Va
![](pupic.gif)
![](birthday.gif)
Marilena si pe cand ii tai motul Marei?
![](icon_smile_big.gif)
MamicaDulce da ce-i cu tine soro? Sa nu apari tu pe-aici de-atata amar de vreme? Sper ca toate-s bune si frumoase cu tine si-ai sa ne uim,esti cu raportul tau.
![](pupic.gif)
Liris de mult nu te-am mai vazut. Si zi asa ti-a "botezat" flacaul, cantarul.
![](icon_smile_big.gif)
Delidana spor la invatat.
![](floare.gif)
Mik sper sa decomplici complicata situatie cat mai repede. Te putem ajuta cu ceva?
![](pupic.gif)
Crys
![](birthday.gif)
![](pupic.gif)
Gabriela te-asteptam si cu ceva pozici din excursie.
![](floare.gif)
Dragelor va
![](pupic.gif)
ZIETGEIST
Zuzilici
![](mamica.gif)
tlaura spune:
'Neata fetelor! Poftiti la cafea, ceai, sucuri! Alcool nu dau dimineata!
Mi-e rau de mor; dupa cum va spuneam, ieri a trebuit sa merg in vizite; nu am mancat mult, dar am ciugulit din toate; capac mi-a pus o felie de paine cu icre ! bune, dar eu neobisnuita sa mai mananc amestecat , toata noaptea mi-a venit sa
. din pacate nu am putut! Si acum mi-e rau! Ba mi-am mai pus-o si pe bluza (felia cu icre, care bineinteles ca a cazut cu icrele pe bluza). Mi-a umplut-o de ulei; si imi place atat de mult ...! Toti mi-au laudat-o! E a doua oara cand m-am imbracat cu ea; azi noapte am lasat-o la inmuiat, acum am spalat-o, sper sa fi iesit petele de ulei de pe ea.
Merg sa citesc din urma si revin!
va pup si va doresc o zi buna!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gusta/gusta.jpg)
gusta spune:
Neatza.
Laura multumesc de cafea ca aveam nevoie.
Tzuni hai trezirea .
Carmen hai colega un pic mai vorbareata ,ca trec problemele.
Zuzulici ca sa iti raspund treba intre Bert si Mara e bine aseara s-au plimbat cu bicicleta si dimineata a venit ea in pat si mi-a zis sa nu plang ca papi se duce la serviciu.
Anda bune retetele de salate am sa le incerc si eu.
Cuscra daca erau mici prajiturile nu zic nimic.
SI acuma cine imi da idei de aperitive care se fac usor ca eu am timp numai vinerea viitoare sa fac ceva pentru sambata pe langa tort.Ca vineri o serbam cu copii de la gradi care cred ca o sa fie 4 la numar si vin acasa si duminica cu vecini si 3 perechi.Asa ca astept sugesti ca chiar sunt in impas mare.
Marilena si Mara Augusta
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mik/Mik.jpg)
Mik spune:
Tzuni, Zuzi, . La mine incep sa se limpezeasca cumva apele. Cind or trece toate o sa va scriu.
Olo, cum poti sa-ti faci timp la prinz sa alergi ? (ca eu nu pot).
tlaura, pune AceDelicat pe pata si se va curata usor.
Nu mai vorbiti, mey, de icre, ca aici nu se maninca si-s cu dambla sa fac si eu.
Aici e o zi cu soare, sper sa fie asa toata ziua. O sa ma duc dupa-amiaza sa-mi fac suvite si sa-mi tund podoaba capilara.
Meniul de azi :
- cafea neagra si 2 biscottes cu dulceata
- 1/2 avocado cu zeama de lamiie, salata verde, cartofi cu brinza la cuptor si putina carne de ied. un mar
- salata verde cu ceva. un iaurt
Mai trec c-a dat limbarita peste mine.
tlaura spune:
Mey fetelor, da' incet mergeti azi! Ce e cu voi?
Gusta, nu am inteles; aperitivele le vrei pentru copilasi sau pentru oameni mari?
Asa, rapid, eu fac oua umplute, pasta de peste, salata de beuf cu legume congelate ca sa nu mai stau sa toc toate cele, doar castraveciorii, gogosarii si cartofii, nelipsitele branzeturi taiate cubulete sau felii, (daca sunt pt. copii, eu am niste forme de prajiturele cu animalute, stelute, inimioare si tai branzeturile cu acele forme, inclusiv feliile de paine pe care le ung cu diverse), chiftelute, snitele (astea le poti face cu o zi inainte).
iti mai dau idei daca vrei!
Mik, Multumesc pentru idee; eu sper sa fi iesit pata, astept sa se usuce bluza sa vad.
Nici aici nu se mananca icre, adica nu poti gasii in magazine, de aceea cand aduce cineva din tara, dam navala pe ele!
bafta la tuns! sa pui poze inainte si dupa!
Delidana spune:
'Neata dragelor,
Mi-am terminat portia de gimnastica si cea de cereale.
Mik, bafta la tuns, sa iasa asa cum vrei tu.
Carmen, vad ca ai facut lista cu serife , deci practic dupa concursul asta imi vine si mie rindul
. Cum desemnezi grupa cistigatoare, tii notite sau...ca vad ca de pe lista n-ai cum sa-ti dai seama...
Zuzi, mersi.
Tlaura, vad ca si la tine a fost ziua icrelor ieri. Sper sa se curete bluza.
Olo, care e planul pe ziua de azi? Tu de cite ori alergi pe saptamina?
Gusta, Tzuni, Eftimie, Gabrielama, Hopes, Claudia, Violeta, Dordia, Ioana, Sabina,
www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gusta/gusta.jpg)
gusta spune:
Laura pai si pentru copii si pentru adulti.Ca vineri am 4 copilasi si cred ca raman si parinti si atunci o sa am nevoie de ceva sa ii servesc iar dupa ce pleaca trebuie sa fiu apta sa fac aperitive pentru sambata plus tort si o rulada.Acuma caut si eu formele si sa vad ce am si ce as putea sa fac. Iti multumesc de idei si cred ca bilute si salata bouef fac si la restu ma gandesc ca eu nu prea sunt bucatar sef.
Marilena si Mara Augusta
tlaura spune:
Sunt suparaaaaaaataaaaaaa!!!!!!!! nu mi-a iesit pataaaaa de pe bluza!
Acum am fost pe balcon sa verific, bluza e aproape uscata dar pata e acolo! Imi vine sa mor! Am sa cer ajutor aici pe forum la lectii on line!
Mik, tu ai incercat chestia aia de care mi-ai spus?
Nu inteleg de ce Dumnezeu nu a iesit; e un pic de ulei, ar fi trebuit sa iasa cu detergent! sau poate am facut o greseala; gazda mi-a dat cu un spray de scos pete cica pe bluza, imediat dupa ce m-am murdarit1 dar nu iesise nici atunci si vad ca nici acum! mooooooor!!!!!
Gusta, ma mai gandesc si iti mai spun daca vrei!
Delidana, !
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mik/Mik.jpg)
Mik spune:
tlaura, procedeul cu Ace Delicat il folosesc la hainele mai sensibile (matase, lina, tesatura mai fina). Pun Ace Delicat pe pata si un dop in masina de spalat si lansez totul in programul de linuri.