Eurovision 2008- finala! HAI ROMANIA! +CONCURS DC
Raspunsuri - Pagina 115
motanik spune:
Am mai votat, ce-o fi o fi, nu stiu daca se pun mai multe voturile de la acelasi telefon. Hai Romania!
--------------------
Andra 
CHOWPERSA spune:
HAI ROMANIA!
AM JEEP
Alex-cu rochita
ALEX si DIANA
CU MAMICA
ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE
april spune:
nu mai inteleg nimik.....cum sa fie bosorogii aia din Croatia in top???? chiar va place?
gonghy spune:
quote:
Originally posted by desprecopii
Diaspora - cine nu voteaza pentru Romania - va inchidem contul.

M-ai facut sa rad in hohote....trezesc kopkila me'
Varsta Maya Maria (19.09.2006)
Povestea zanei Maya Maria
Poze cu noi
TIMISOARA,IMPREUNA!
olim spune:
Sa fiu off topic, aici acuma s-a decoperit ca Eurosvisionul care l-a castigat Spania cu melodia LALA de Madiel, afost cumparat de Franco, sefu de atunci

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
melany72 spune:
quote:
Originally posted by crisu79
Hai mai fetelor, nu v-ati obisnuit pana acum ca la Eurovision castiga cine trebuie si nu cine merita?si ca votul e politic?
Oricum ar trebui sa avem 12 pncte de la Spania si Italia, la cati romani sunt acolo?Pacat ca anu asta nu e Moldova, mai luam si de la ei!
Astia nu ne voteaza pe noi...ci pe rusi!!
kid2003 spune:
Rusul ala a venit cu artificii pe scena...nu prea e corect. Asa, fara Stradivarius si patine...eu zic ca nu face doi bani, seamana cu Catalin ala de-a castigat la Megastar anu' trecut.
Dar clar au sansele cele mai mari la premiul cel mare...
Sunt optimista, eu sunt sigura ca Romania va intra in primii 5!
bb2
Anina_n spune:
Inca putin.
Hai, Romania !
Nina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=11" target="_blank">copilarind alaturi de Nina-Cristina, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">Mica Visatoare, la "Clipe de viata 2007"
olim spune:
hai ca a mai ramas doar 1 minut, votati romania

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex
miki_baby spune:
quote:
Originally posted by andruka
mai fetelor, chiar sunt singura care il place pe mirita asta ?. Acu' cd pot sa comentez si eu ca nu e husbandul acasa !!!
NUUUUUU!!! Si mie imi place mult mult! E super fermecator tipu'! ah...ce i-as face de l-as prinde:))
Miki
de
Saara Maria 7.01.2008Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

. Acu' cd pot sa comentez si eu ca nu e husbandul acasa !!!