*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (94) ***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

La multi ani, redutiste care va serbati azi!!!!Sa fiyi sanatoase, iubite, si sa aveti bani multi pe carduri ptr colete!!1!

Ma gandeam azi ce ar fi sa propunem o intalnire a redustistelor la o cafea!!! ai?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devia spune:

La multi ani celor care isi serbeaza ziua de nume !!!

www.slide.com/r/oArgv-ggoj_39SFm_TjmCbCBbJus9hgS?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">David18.06.2007

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

http://www.promod.fr/aide/livraison/categorie/03 aici ai trecuta si Romania. Livreaza cum sa nu, personal am dat comenzi in februarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Ai dreptate, scuze, mi-a scapat.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Ce stiti de Quelle .fr? livreaza si in Romania? Sunt cateva oferte care imi fac cu ochiul.

www.slide.com/r/oArgv-ggoj_39SFm_TjmCbCBbJus9hgS?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">David18.06.2007

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

quote:
Originally posted by devia

Ce stiti de Quelle .fr? livreaza si in Romania? Sunt cateva oferte care imi fac cu ochiul.

David

NU !

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Ce rau imi pare ca nu livreaza si in Romania

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by devia

Ce rau imi pare ca nu livreaza si in Romania

David

pai nu livreaza pt ca exista Quelle Romania,cu baza la Satu Mare.In Romania Quelle vinde la preturi mult mai mari decat in alte tari.

Chiar ma gandeam ca la ce avant au luat comenzile din RO catre LR poate se gandesc astia sa deschida filiala/sucursala/franciza aici.Evident ar aplica si ei aceeasi politica pe care o aplica toti comerciantii : pe piata din RO pot vinde mult mai scump,asa ca de ce nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Am asteptat si eu aproape o luna o comanda din 19 aprilie. A venit intr-un final si am dezlegat si misterul intarzierii: am uitat sa bifez s aimi soseasca la alta adresa si a venit in Agigea (mai greu e adevarat)!

In asteptarea altor doua comenzi, mi-am umplut iar cosul (sa am opreasca cineva!!!) si vroiam s ava intreb daca aveti vreo idee cum sunt numerele la hainele Laura Clement. Parca mi-as lua pantalonii astia:
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon-femme-laura-clement-pur-coton-droit-entrej-80-cm-taille-descendue.aspx?productid=324132654&documentid=207608&categoryid=41535140&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 , dar imi e ca nu nimeresc marimea. Eu port 40, cred. Adica la numerele englezesti port 10-12, la cele nemtesti 38, si inca nu m-am lamurit cu numerele de pe La Redoute. Tricouri mi-am luat 38-40 si unele sunt bune, altele un pic mari.

Multumesc.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Deci azi am primit comanda din 6.05:
www.laredoute.fr/vente-ballerines-toile-femme-bout-ouvert-la-redoute-creation.aspx?productid=324135462&documentid=207608&categoryid=22907132&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">balerini din panza am luat alb/rosu si sunt excelenti
www.laredoute.fr/vente-chemise.aspx?productid=324088908&documentid=545008&categoryid=23109815&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">camasa f.frumoasa si de calitate f.buna
Cadou am trecut aparatul de ras, dar mi-au trimis ceasul de mana barbatesc care nu e extraordinar (e f.mare), dar merge de dat cadou.

EDITEZ ca sa zic Corneliei ca am luat camasa L.Clement nr. 40 si-mi vine f.bine. De obicei imi trebuie camasi 42, dar asta imi vine bine 40.

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput