*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (94) ***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

quote:
Originally posted by miki68

www.flickr.com/photos/9558016@N05/2518298879/" target="_blank">geanta
www.flickr.com/photos/9558016@N05/2518297801/in/photostream/" target="_blank">geanta 2
www.flickr.com/photos/9558016@N05/2518296733/in/photostream/" target="_blank">geanta 3
www.flickr.com/photos/9558016@N05/2518295203/in/photostream/" target="_blank">geanta 4

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

n-ai ratat nici un unghi

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_dm spune:

Vai, mai fetele!!!De cand vorbim de cocosu'rosu....parca cu cat ma uit mai mult la geanta asta incep sa o indragesc...
Dar acu' i-am promis-o copilei aleia, asa ca nu dau inapoi!!! Vorba am spus, vorba sa fie!

Miki, e superba poza! Ador pozele vechi, alb-negru...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by dianarus78
n-ai ratat nici un unghi

Nu eu, iubi a pozat-o, acest Gabriel Hennesy al posetelor

cristina d.

Mergi la inceput

Cris, esti durere! Daca ai promis-o, gandeste-te ca, de fapt, e cam mica, nu prea ai la ce sa o porti si decat sa stea aruncata printr-o debara mai bine faci fericita fata aia
Cat despre poza, e mama lui tata. A fost o mare cucoana! Ea m-a crescut (da' eu nu's asa mare cucoana. Deh, nu prea s-au lipit manierele de mine). Era genul teatru sambata seara, invitatii la ceai... Ehehe, vremuri de demult...

cristina d.

Mergi la inceput

io am prestat capitol nou... dar cu userul 'redoutistele' si vaz ca pana se modereaza mesajele ne creste barba... deh, e w-end asa ca au si moderatorii pauza

subiectul cap 95 e aici:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=121640

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

mdaa.. probat sa intru pe el si nu ma lasa de pe user-ul meu, doar de pe 'redoutistele'.

asa ca dati-i drumul acilea.

ideea e ca la cap.urmator ar fi bine sa intre fiecare sa-si modifice mica publicitate, ca link-urile nu mai sunt demult accesibile...

Marc 1+ si Ianis 3+

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Pai zic ca ar trebui sa scriem mai repede alea 10 msj sa nu mai fie "redoutistele" moderat. Hai, "bagam" niste msj pe care o sa le vedem maine?

cristina d.

Mergi la inceput

Miki, m-ai facut sa rad singura pe aici! Al meu Fat-Frumos e plecat in delegatie si sunt singurel...
Mda, "e cam mica, nu prea am la ce sa o port"...si vorba ta, decat sa o tin in dulap...am promis, am promis, mai bine fac un copil fericit!!CLAR!

Si iar m-a luat avantul muncitoresc azi de am facut triere in dulap: un teanc cu ce dau la tara, la nevoiasi, un teanc cu ce duc la mama....si scot si scot si dulapul e tot plin, ca si cosul meu LR, dar am zis ca ma calmez un pic...Uneori nu pricep de unde vine nevoia asta de a cumpara. Ori ca le vad asa de ieftine si spun ca 1 euro acolo, nu e nimic, ori e ceva ce a ramas la "mansarda", in creieras, de pe vremea comunista...cand aveam o tinuta "de ocazii", cateva de joaca si aia era...

Cand sunt marile reduceri?

pupic

Mergi la inceput

Intrebare intrebatoare....
Luminati-ma si pe mine - deci, avem 2 subiecte deschise cu acelasi titlu "Shoppaholicele Redouto-masochiste"....si anume "pourquoi"?
Asadar si prin urmare....unde scriem, la care din cele doua?

Mergi la inceput