*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (94) ***
Raspunsuri - Pagina 17
cric spune:
Am primit si eu ieri comanda din 13.05 in punguta. A venit par avion si era intacta.
Am avut cateva lucrusoare pt. pitika mea, care au mai fost puse link-uri si cadou geanta picnic, incapatoare si cu tacamuri pt 4 persoane.
Fiindca a ajuns atat de repede si au fost ok.....cred ca mai bag o comanda micuta
Va pup
miki68 spune:
quote:
Originally posted by cristina_dm
cine poarta un cocos pe geanta??
Eu Mie mi se pare haioasa si destul de bine lucrata, chiar daca e din inlocuitor. Si mai e si apreciata, in special de colegii barbati care au remarcat ca am geanta de la firma care face echipamentul pt. nationala de fotbal a Frantei Si am mai fost solicitata si sa o vand de catre colege tinerele (cica-i "trendy"). Insa eu ma si imbrac deseori casual si chiar nu merge imbracata asa si cu nus' ce poseta eleganta
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
cristina_dm spune:
Miki,
daca vrei, iti dau si genta mea!...sa ai la schimb...
Geanta nu e genul meu, dar nu e bai! cu atat mai bine daca pot face o fericita...
pupic
miki68 spune:
quote:
Originally posted by cristina_dm
Miki,
daca vrei, iti dau si genta mea!...sa ai la schimb...
Geanta nu e genul meu, dar nu e bai! cu atat mai bine daca pot face o fericita...
pupic
Acu, pe bune, oare mai merge codul ala inca o data, ca ma innebuneste de cap o fata de la serviciu ca vrea si ea. Cris, stii tu, ala de-a zis "de gustibus non disputandum" cre'ca n-o fost chiar nestiutor Totdeauna vor exista opinii pro si contra
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
lizzy spune:
revin cu intrebarea... si va rog...
cume slipul bresilien??? tanga-snur sau normal? sau intre?
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
claujro spune:
quote:
Originally posted by dianarus78
revin cu intrebarea... si va rog...
cume slipul bresilien??? tanga-snur sau normal? sau intre?
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
am dat o cautare pe google, la imagini, pentru tine, si uite ca am gasit: http://images.google.ro/images?q=slip%20bresilien&hl=ro&ie=UTF-8&tab=qi - ca sa-ti faci o idee.
lizzy spune:
intamplator, in fix acest moment, 45381 imi da fdp=0 pe un cos numai cu ieftinaturi. cred ca bag rapid comanda pana nu se razgandesc astia... ca am mai patit azi sa mearga codul si maine ba...
aaaa... si merge si ala cu vreo 3 genti (?! sau ce-o fi ele...) cadou, dar nu da fdp 0 si io vreau fdp 0
Marc 1+ si Ianis 3+
Mananc deci slabesc