Regimul Scarsdale-7kg in 2 sapt (9)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns serry_ann spune:

Giliuta a fost ok..am mancat un mar o para si o nectarina...toate taiate cubulete...delicioase...raportez dupa doua zile 56,6.....poopici si spor la slabit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giliutza spune:

Serry_ann, acum chiar sunt invidioasa: doua kg in doua zile??? E strigator! unele (printre care si eu) se chinuie o gramada pentru asta! Felicitari!

Misha, mult succes! Eu peste o saptamana ma apuc iara.

Sa ne bucuram de ce avem, nimic nu tine o vesnicie!...

Mergi la inceput

Da...si eu ma mir..eu as vrea sa revin la kg pe care le aveam inainte de sarcina..adica 52..acum sa vedem cat rezist cu dieta asta.Oricum cred ca nu o sa dau cate un kg pe zi...poate asat s-a intamplat acum la inceput,cred ca o sa fie si o perioada de stagnare...va tin la curent.Pacat ca nu sant mai multe fete care scriu...doar noi am ramas cu kg in plus de dat jos?poopici..Giliuta tu cand incepi?

Mergi la inceput

Dupa 3 zile ...56 kg.ufffff...vad ca merge deocamdata..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Sal'tare Scarsdale-icilor!!
Si la mine a fost mai usor la inceput (1,4kg in prima zi, 2 kg dupa 3 zile), dar cred ca e normal asa. Se elimina usor ce s-a pus de curind. stai sa ajungi la grasimea "betonata" de ani de zile, sa vezi ce greu e. Asta ar trebui "ajutata" nitel si cu masaje, sport (cit de cit acolo), vibromasaje, ca sa se poata elimina.
Eu voi incepe miine tura a 2-a, ca am uitat ieri sa iau esentialul din lista de cumparaturi: micul dejun (ce vreti, virsta!). Sper sa nu-mi slabeasca si restul de neuroni ametzitzi pe care ii mai am (sper).
toate ambitioasele!

Mergi la inceput

Mai fetelor, ce-i cu voi? Pai se poate? Vreti sa pun pe voi? Unde ati disparut?
Haideti fugutza la raport ca acushica vine revelionul si o sa va aud ca nu va vine nush' ce rochie bengoasa!

Eu, sa traitzi: dupa prima zi: -800 gr. Mai putin ca tura 1, da' bun si asa.

Mergi la inceput

Sa fi ramas chiar singurica? Biiiine, sa stiti ca EU o sa fiu cea mai cea dintre balerine (de la Balshoi , pai ce credeati?)
Deh! Pina una alta, mai fugira 400 gr.
Tot inainteeeeeee!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Misha, chiar a slaba miscarea.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yhoalibeth spune:

Am tinut si eu 4 zile de daneza si am renuntat nu am rezistat in fata unui pateu vegetal cred ca am mancat mai mult de o felie de paine, cate putin cate putin.. si azi am mancat normal a-s incepe si eu scarsdale... mai incepe cineva?

Mergi la inceput

yhoalibeth te astept aici!

Hai sa incepem sa ne miscam mai cu talent....
Dupa 1 sapt: -2,2kg...slab, slab,...sa fie de vina frigul care a venit brusc? Nu stiu ce sa zic, insa NU MA LAS!!!!!!!!!!!!

Briana stiam eu ca esti pe undeva prin umbra...

Edit: Hai Crinuta si tu!

Impreuna alaturi de DICIU- noua data-8 octombrie

LOC DE DAT CU CAPU'

Mergi la inceput